O «πρίγκιπας» James μπαίνει στο Survivor, όμως ο Λαμάι ήταν τελικά ο «βασιλιάς»

Γεωργία Βλαχοπούλου
O «πρίγκιπας» James μπαίνει στο Survivor, όμως ο Λαμάι ήταν τελικά ο «βασιλιάς»

«Ούτε ο Ντάνος, ούτε ο Κατσούλης» έγραψαν στον Σωτήρη Λαμάι ότι ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Survivor, αλλά εκείνος. Με «αλήθειες μόνο» όπως λέει και καθόλου «γύρισμα της μπιφτέκας», ο παίκτης των Μπλε άφησε ιστορία στο ριάλιτι.

Ο Σωτήρης Λαμάι με δύο βδομάδες μόνο παραμονής στο Survivor κατάφερε αυτό που κανένας παίκτης μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει - να «λατρευτεί» και να γίνει για πολλούς ο καλύτερος παίκτης όλων των κύκλων που έχουμε παρακολουθήσει. Και δεν είναι πως ο Λαμάι ήταν ο MVP της ομάδας των Μαχητών, η κίνηση που έκανε όμως στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, αφήνοντας τον αντίπαλο - συμπαίκτη του, Σταμάτη, να κερδίσει παραμένοντας στο παιχνίδι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από πολύ κόσμο.

Τα μηνύματα αγάπης στα social media

O Σωτήρης Λαμάι για πολλούς δεν ήταν άγνωστος πριν μπει στο παιχνίδι, αφού πέραν του ότι είναι μετρ σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά και έχει και τις δικές του επιχειρήσεις, είναι πολύ ενεργός και στα social media. Ιδίως στο TikTok που έχει μάλιστα 65000 ακολούθους.

Εκεί ήταν που ανέβασε και ο ίδιος το πρώτο βίντεο μετά την αποχώρησή του, θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που δέχτηκε.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους, όλους, όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα. Και πάλι ένα Τεράστιο Ευχαριστώ» έγραψε και στη λεζάντα του βίντεο.

Η ανάρτησή του γέμισε με χιλιάδες σχόλια από τον κόσμο που παρακολουθούσε το ριάλιτι επιβίωσης, με τους πάντες να αναφέρουν ότι ο Λαμάι ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχουν δει γενικά και στην τηλεόραση και το Survivor, «νικώντας» στην σκέψη τους ακόμη και τον Ντάνο και τον Σάκη Κατσούλη, αφού η ανθρωπιά που έδειξε προς τον αντίπαλό του παραχωρώντας του ουσιαστικά τη θέση του στο παιχνίδι ήταν μια κίνησ που αξίζει πολύ περισσότερο από κάθε νίκη στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο.

Το «γύρισμα της μπιφτέκας», ο «εγκέφαλος» Δαλάκα και η σχέση του με τον James

O Σωτήρης Λαμάι που σίγουρα απέδειξε πως δεν «μασάει», αφού τόσο όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι όσο και τώρα που βγήκε λέει ελεύθερα την άποψή του για όλους και για όλα, στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Γεια Σου ανέφερε πως αν και φάνηκε να «γυρίζει την μπιφτέκα» με τον Σταμάτη παραχωρώντας του και τη θέση στο παιχνίδι, ενώ δυο μέρες πριν τον είχε αποκαλέσει «γλίτσα» εξήγησε πως τίποτα απ' όσα έκανε και είπε στον Άγιο Δομίνικο δεν παίρνει πίσω καθώς στα πλαίσια του παιχνιδιού κάποιος μπορεί να είναι καλό παιδί αλλά να είναι και «γλίτσας».

Αντ' αυτού αν κάποιος «γυρίζει τη μπιφτέκα» για τον Λαμάι είναι η «αγία τριάδα», Αλέξης Παππάς, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, ενώ «εγκέφαλος» χαρακτηριστικά όπως είπε της Κόκκινης ομάδας είναι η Δαλάκα αφού γνωρίζει πλεόν με 4 συμμετοχές πώς «παίζεται» το παιχνίδι.

Όσον αφορά τους Μπλε, ο Λαμάι είπε πως βλέπει τον Φάνη να πηγαίνει «μακριά», αφού έχει πιάσει το νόημα του παιχνιδιού, ενώ τώρα που ουσιαστικά του «άδειασε» τη γωνιά θα μπορεί να κινείται και πιο «άνετα». Μην ξεχνάς πως ο Λαμάι είχε αναφερθεί στην κλίκα των Μαχητών που απαρτίζεται από τον Φάνη, τον Σταμάτη, την Χρύσα, την Μαριλίνα και την Ιωάννα.

Στο Survivor ο Σωτήρης Λαμάι σαν άλλος Βολικάκης αποκάλυψε την κλίκα του Φάνη και το κοινό συμφώνησε

Από την άλλη για εκείνον μια θέση στον τελικό αξίζει η Δώρα, η οποία όπως είπε μέχρι τώρα αδικείται, ενώ αν έπρεπε να δώσει σε κάποιον τον τίτλο του Survivor και το έπαθλο αυτός θα ήταν ο Γιάννης Περπατάρης.

Παράλληλα, ο παίκτης των Μπλε έκανε και μια αποκάλυψη για τον James Καφετζή, ο οποίος αναμένεται να μπει στο Survivor μαζί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τέσσερις ακόμα παίκτες, λέγοντας πως οι δυο τους γνωρίζονταν και

«Ο James είναι ένα παιδί που με βοήθησε πάρα πολύ εμένα. Είναι φίλος μου χρόνια από την Ρόδο. Να ξέρεις ότι αν έμενα με James μέσα, αυτό που θα γινόταν - εγώ, James και Παππάς, δεν θα είχε προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Kάπως έτσι λοιπόν, ο «βασιλιάς» Λαμάι - όπως αποκαλεί τον εαυτό του - έδωσε, χωρίς να το ξέρει, την κατάλληλη ώρα τη θέση του στον «πρίγκιπα» - όπως τον προσφωνούσαν στο Survivor το 2021 - James Καφετζή.