Ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξήγησε το πιο άδικο πράγμα που ακούγεται για την Άννα Μενενάκου

Πατούλια Κατερίνα
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξήγησε το πιο άδικο πράγμα που ακούγεται για την Άννα Μενενάκου

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και εξήγησε το πιο άδικο πράγμα που ακούγεται για την αγαπημένη του Άννα Μενενάκου.

Kαλεσμένος του Κώστα Τσουρού ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μίλησε για όλα και ανάμεσα στις υπόλοιπες απόψεις του για την κοινωνία και τη ζωή, αναφέρθηκε και στη σύντροφό του τα τελευταία χρόνια, Άννα Μενενάκου.

Η ατάκα του Τσαφούλια για τη Μενενάκου

«Είναι πολύ σεξιστικό να λένε το κορίτσι του Τσαφούλια, γιατί ποτέ δεν βλέπεις να συμβαίνει το αντίθετο. Η Άννα ήταν πρωταγωνίστρια, όταν εγώ δεν ήξερα καν τι θα πει σινεμά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης ενώ νωρίτερα είχε πει:

«Η Άννα με έχει βοηθήσει να γίνω καλύτερος, είναι το stop μου, το φρένο μου, η φωνή της λογικής μου. Το να βγαίνω και να μιλώ ήρεμα μου το ενέπνευσε η Άννα. Δεν είναι αξεσουάρ η Άννα δικό μου, εγώ έπρεπε να είμαι...», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Άννα Μενενάκου: «Θαυμάζω τη νέα γενιά για τη σκέψη της αλλά πρέπει να την αφήσουμε να αναπνεύσει»

Για τις αξίες της ζωής ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε:

«Το κίνητρό μου δεν είναι να περάσω τις απόψεις μου αλλά να τις τεστάρω, να δω ότι είναι σωστές κι αν κάποια στιγμή βρω κάποιον να μετακινήσει, να αλλάξω κι εγώ, καμιά φορά μπορεί οι αξίες στη ζωή σου με τις οποίες διαφωνείς, να σου φανούν πιο χρήσιμες. Το να μην είσαι απόλυτος είναι χάρη που κάνεις στον εαυτό σου, να μην εγκλωβίζεσαι...

Δεν δίνω συμβουλές, θεωρώ πως είναι το πιο άχρηστο πράγμα, ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, δεν έχει νόημα να πεις στον άλλο τι θα έκανες στη θέση του», είπε ο σκηνοθέτης.

Μιλώντας για τις κόρες του ο σκηνοθέτης είπε:

«Η μεγάλη κόρη μου είναι 17. Έχω μιλήσει στις κόρες μου και να τους συμβεί κάτι, ακόμα κι αν κάτσει η στραβή, εγώ είμαι εδώ, δεν έγινε και τίποτα. Όλα τα συζητάω, θέλω να τα θωρακίσω, ο ρόλος μου ως γονιός ήταν πάντα συνοδευτικός, δεν θέλω να τους αλλάξω τον δρόμο. Την εμπειρία θα την αποκτήσουν στην πράξη, θα την πατήσουν, όπως κι εγώ».

https://www.instagram.com/p/CvmnsIIsPlL/

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια, η Άννα Μενενάκου, είπε για τις σχέσεις στο Queen.gr

«Θεωρώ ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι, όταν όλοι μας διαφέρουμε ο ένας από τον άλλον. Δεν ξέρω ποιο θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για ένα ζευγάρι της σημερινής εποχής.

Νομίζω η επικοινωνία, ο διάλογος και η καλή διάθεση για να έρθουμε πιο κοντά και να γεφυρώσουμε τις όποιες διαφορές είναι σημαντικά εργαλεία στη φαρέτρα μας. Να διαθέτουμε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας αλλά και στη σχέση μας, να αποδεχόμαστε τον άλλον όπως είναι και να επιλέγουμε τους συντρόφους μας σύμφωνα με αυτό που πραγματικά θέλουμε και όχι με αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε. Δεν φταίνε οι άλλοι για τις δικές μας επιλογές», είπε η ηθοποιός ενώ σε δήλωσή της μέσα στο Σαββατοκύριακο είπε:

«Νιώθω αγάπη και αποδοχή από τον χώρο, ούτε με έχει αδικήσει κανείς για κάτι. Πιστεύω ότι έχω πάρει αυτά τα πράγματα που μέχρι τώρα μου αξίζουν. Ίσως εγώ να μην έχω κάνει κάτι για να μην μου έχει προταθεί κάτι άλλο. Ίσως εγώ δεν προσπάθησα αρκετά. Νομίζω όμως ότι αυτά που θέλησα, έχουν έρθει. Μη λέμε πάντα ότι κάποιος δεν μας διαλέγει, μπορεί κι εμείς να μην είμαστε έτοιμοι για κάτι.

«Νομίζω ότι γενικά αυτό είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζουμε πολύ οι γυναίκες. Αυτό δεν έχει να κάνει με κανέναν σύντροφο και κανέναν Τσαφούλια. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αυτή η κοινωνία και οι ίδιες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε τις άλλες γυναίκες και αυτό είναι λυπηρό. Εγώ τις λατρεύω τις γυναίκες. Γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να είμαστε προσεκτικές γιατί θα το βρούμε μπροστά μας», είπε η Άννα Μενενάκου.