Η Ρούλα Ρέβη «τιμήθηκε» για τον ρόλο της ως μητέρα μετά το βίντεο με τα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη «τιμήθηκε» για τον ρόλο της ως μητέρα μετά το βίντεο με τα παιδιά της

«Πάντα λέω στα παιδιά μου ότι η ζωή θα πρέπει να είναι αστεία και χαρούμενη και πως η ευτυχία δεν μας περιμένει στην γωνία», έγραψε μεταξύ άλλων η Ρούλα Ρέβη.

Ρόλο σκηνοθέτη πήρε η Ρούλα Ρέβη, σήμερα 12 Μαΐου, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας και την τρυφερή κίνηση των δύο παιδιών της να της προσφέρουν λουλούδια.

Ο Μιχαήλ Άγγελος και η Ειρήνη Χρυσή, που φαίνεται να μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό στον πατέρα τους, Αποστόλη Τότσικα, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και καλλιτεχνικά, αφού έχουν ιδιαίτερη άνεση με τον φακό.

Η Ρούλα Ρέβη λέει πως όλες οι μάχες κερδίζονται αρκεί να έχεις το θάρρος να «σηκωθείς» μόνος σου

«Δεν είμαι τέλεια μαμά, όμως προσπαθώ να φτιάχνουμε όμορφες αναμνήσεις»

Η Ρούλα Ρέβη, καμαρώνοντας για τα 8χρονα δίδυμα, δημοσίευσε το σκηνοθετημένο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν και έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της:

«Πάντα λέω στα παιδιά μου ότι η ζωή θα πρέπει να είναι αστεία και χαρούμενη και πως η ευτυχία δεν μας περιμένει στην γωνία. Μπορούμε με απλά πράγματα να κάνουμε τις στιγμές ενδιαφέρουσες και χαρούμενες! Δεν είμαι τέλεια μαμά, όμως προσπαθώ να φτιάχνουμε όμορφες αναμνήσεις και σήμερα μόλις μου έφεραν λουλούδια για την γιορτή της μητέρας αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βίντεο σκηνοθετημένο για να γελάσουμε και να θυμόμαστε την μέρα αυτή! Φτιάξαμε μόνοι μας μια όμορφη ανάμνηση και αγαπημένη στιγμή. Χρόνια πολλά μαμάδες».

https://www.instagram.com/reel/C62-ftsIiag/

Τα τιμητικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευση της Ρούλας Ρέβη

Η φωτογράφος έλαβε δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε από χρήστες του Instagram που ήθελαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά. Το πιο τρυφερό από αυτά ήταν από μία μητέρα που έγραψε: «Είμαι μια μαμά μεγάλων πια παιδιών...να ξέρεις ότι είπα στις κόρες μου να σε ακολουθήσουν γιατί θαυμάζω τον τρόπο που μεγαλώνεις τα παιδιά σου!!!!!! Χρόνια πολλά υπέροχη μανούλα».

sxolia-revi.png

Πάντως, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον τρόπο με τον οποίο η Ρέβη και ο Τότσικας μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Κάποιος σχολίασε: «Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν με αγάπη, χαμογελούν! Μπράβο σας ως γονείς», ενώ κάποιος ακόμα έγραψε: «Πώς τα μοιράσατε έτσι; Η μικρή ίδια εσύ, ο γιος ίδιος ο Αποστόλης, τέλεια».

«Είναι μέρες που πιστεύω ότι τα έχω κάνει τελείως χάλια»

Η Ρούλα Ρέβη είχε μιλήσει για την μητρότητα και τον τρόπο με τον οποίο την αντιλαμβάνεται στην εκπομπή «Ελένη» τον Νοέμβριο του 2023. Τότε είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πολλές φορές αισθάνεται ότι παίρνει εντελώς λάθος αποφάσεις για τα παιδιά της αλλά προσπαθεί πάντα να ενημερώνεται.

«Είναι μέρες που πιστεύω ότι τα έχω κάνει τελείως χάλια όλα και γίνομαι κουρέλι. Διαβάζω όμως πάρα πολύ και παρακολουθώ πολλά βίντεο ειδικών. Το πιο πρόσφατο που διάβασα είναι ότι δεν κάνει να λέμε σε μία μαμά να μην νιώθει τύψεις, γιατί οι τύψεις που νιώθει μία μητέρα είναι η κινητήριος δύναμή της να παραμένει και καλή μητέρα, και μητέρα με ενσυναίσθηση και να μην γίνεται ψυχρή ως προς τα παιδιά της, και να παραμένει στον ρόλο που πρέπει. Αυτό που προσπαθούμε οι σύγχρονοι γονείς είναι να προσφέρουμε όσο λιγότερα τραύματα γίνεται στα παιδιά μας».