Καινούργιου, Σπυροπούλου, Μάστορας, Χατζίδου: Οι celebs με τις μαμάδες τους γίνονται viral στο Insta

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καινούργιου, Σπυροπούλου, Μάστορας, Χατζίδου: Οι celebs με τις μαμάδες τους γίνονται viral στο Insta

Δέσποινα Βανδή, Υβόννη Μπόσνιακ, Μαριέττα Χρουσαλά και όλες οι celebrities που μοιράστηκαν τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media.

Ιδιαίτερη ήταν αυτή η Κυριακή (12/05) καθώς όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γιορτάσαμε την ημέρα της μητέρας.

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου τιμούμε τις γυναίκες που μας έφεραν στη ζωή και εκφράζουμε την αγάπη μας είτε με ένα μικρό συμβολικό δώρο είτε περνώντας χρόνο με τις μανούλες μας.

Η Βανδή είπε μια ατάκα όλο νόημα για τους άντρες- Το μονόπετρο και οι διακοπές με τον Μπισμπίκη

Τα γλυκά posts των celebrities για την γιορτή της μητέρας

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι celebrities έσπευσαν να ευχηθούν στις μαμάδες τους, κατακλύζοντας το Instagram feed μας με τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στη Γερμανία για προγραμματισμένη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και μοιράστηκε ένα video στο οποίο εξήγησε πως τα παιδιά της, της έκαναν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Screenshot-2024-05-13-094104.png

Πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια δέχθηκε ένα όμορφο μπουκέτο λουλουδιών από τη Μελίνα και τον Γιώργο, οι οποίοι φρόντισαν να δείξουν έμπρακτα την αγάπη που τρέφουν για εκείνη.

Λίγο αργότερα η ίδια έκανε repost την ανάρτηση της κόρης της, η οποία θέλησε να γιορτάσει την ημέρα της μητέρας, δημοσιεύοντας μια throwback φωτογραφία με τη μαμά της.

vandi2.jpg

Στην ερώτηση για τον γάμο με τον Μπισμπίκη του 2022, η Βανδή σήμερα θα απαντούσε διαφορετικά

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει «χρόνια πολλά» στη μητέρα της, Θάλεια Μπρέντα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου...Χρόνια πολλά ΥΠΕΡΟΧΗ μαμά μου».

katken1.jpg

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η μητέρα της, Αγλαΐα είναι αχώριστες και δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύουν μαζί εντός αλλά και εκτός συνόρων. Το μοντέλο-επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και επέλεξε να μοιραστεί μια throwback φωτογραφία τους από το Μιλάνο.

xrousala1.jpg

O Χρήστος Μάστορας πέρασε την ημέρα με αγαπημένα του πρόσωπα και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το οικογενειακό γλέντι.

mastoras.jpg

Ο frontman των Μελισσών μας έδειξε τη μαμά του και όπως εξήγησε λίγο αργότερα δεν είναι μαμάκιας αλλά έχει την καλύτερη μαμά του κόσμου.

Screenshot-2024-05-13-101937.png

Η Χριστίνα Μπόμπα πόσταρε μια φωτογραφία της μαμάς της σε Instagram-story και έγραψε: «Χρόνια πολλά μαμά σ'αγαπώ».

Η Ilenia Williams θέλησε να ευχηθεί στη μαμά της με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

williams1.jpg

Η Josephine μας έδειξε τον άνθρωπο που πιστεύει πιο πολύ απ' όλους σε εκείνη και αυτός δεν είναι άλλος από τη μαμά της, Μαργαρίτα Βεντή.

mamades1.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μητέρα της και το πόσο δεμένες είναι. Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη μαμά και τον γιο της, υπενθυμίζοντάς μας την αξία της οικογένειας.

spyropoyloy1.jpg

Η Ελένη Χατζίδου πόσταρε μια throwback φωτογραφία από τον γάμο της και έκανε μια πολύ γλυκιά αφιέρωση στη μαμά της.

1715585791288-450341945-hatzidou1.jpg

Η Δανάη Μπάρκα πόσταρε ένα reel με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και έγραψε: «Χρόνια πολλά pretty woman μου ❤️Να σε χαίρομαι και να είσαι πάντα έτσι..κοκέτα 😂#not».

https://www.instagram.com/reel/C634J0lMRkh/

Αρκετοί ήταν κι αυτοί που επέλεξαν να μοιραστούν τρυφερές εικόνες με τα παιδιά τους, θέλοντας έτσι να τιμήσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα παιδιά της και έγραψε: «Το σπίτι είναι οι άνθρωποι. Δεν είναι μέρος. Είναι το χαμόγελο ενός παιδιού, η αγάπη της μητέρας, η αγάπη του πατέρα, η συντροφικότητα μιας οικογένειας».

https://www.instagram.com/p/C63dttCIJyH/

Η Ρούλα Ρέβη τίμησε την ημέρα της μητέρας γράφοντας: «Πάντα λέω στα παιδιά μου ότι η ζωή θα πρέπει να είναι αστεία και χαρούμενη και πως η ευτυχία δεν μας περιμένει στην γωνία. Μπορούμε με απλά πράγματα να κάνουμε τις στιγμές ενδιαφέρουσες και χαρούμενες! Δεν είμαι τέλεια μαμά, όμως προσπαθώ να φτιάχνουμε όμορφες αναμνήσεις και σήμερα μόλις μου έφεραν λουλούδια για την γιορτή της μητέρας αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βίντεο σκηνοθετημένο για να γελάσουμε και να θυμόμαστε την μέρα αυτή! 🌸🎥💕φτιάξαμε μόνοι μας μια όμορφη ανάμνηση και αγαπημένη στιγμή. Χρόνια πολλά μαμάδες ❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧡💜🙏».

https://www.instagram.com/reel/C62-ftsIiag/