Ο πόνος δίνει τη θέση του στον τρόμο στους Παγιδευμένους και το Twitter/X «θρήνησε» για τον Σταύρο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο πόνος δίνει τη θέση του στον τρόμο στους Παγιδευμένους και το Twitter/X «θρήνησε» για τον Σταύρο

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγινε το τραγικό πρόσωπο στη σειρά Παγιδευμένοι,  όταν έμαθε για το μακάβριο εύρημα του αγαπημένου της. 

Στη σειρά Yargi στην οποία βασίζεται η σειρά Παγιδευμένοι, είχε ήδη προβληθεί η δολοφονία με τον πιο τραγικό τρόπο, του αντίστοιχου τηλεοπτικού εισαγγελέα που υποδυόταν μέχρι πρόσφατα ο Κίμων Κουρής, ως Σταύρος. Στο χθεσινό επεισόδιο, ξεκίνησε η τελευταία πράξη της απώλειας του και οι αγαπημένοι του φίλοι αλλά και η σύντροφός του Αγγελική, έγιναν τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας. Μετά τον θρήνο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος πλέον κινδυνεύει να γίνει το επόμενο θύμα.

https://www.instagram.com/reel/C69oI2ZBJvE/

Γιατί δεν άλλαξε το σενάριο;

Στην τουρκική εκδοχή της σειράς Παγιδευμένοι που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, ο ηθοποιός Mehmet Yılmaz Ak που υποδυόταν τον αντίστοιχο εισαγγελέα Σταύρο, αποχώρησε ξαφνικά από τη σειρά. Είχαν προηγηθεί οι μεγάλοι σεισμοί στην Τουρκία και ήθελε να μείνει κοντά στην οικογένειά του. Η απόφασή του έγινε σεβαστή, αλλά απογοήτευσε τόσο την παραγωγή όσο και το κοινό. Έτσι σχεδιάστηκε σεναριακά, η δολοφονία του.

Η αρχή του τέλους για τον Κίμωνα Κουρή στους Παγιδευμένους και το ρίσκο της Άννας

Στην ελληνική εκδοχή ωστόσο κρατήθηκε αυτή η εξέλιξη και έτσι εδώ και δύο επεισόδια αποχαιρετήσαμε τηλεοπτικά με τον πιο τραγικό τρόπο τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη. Θα μπορούσαμε να την είχαμε αποφύγει, αλλά τότε η σειρά δεν θα ήταν πανομοιότυπη του εξωτερικού και θα άλλαζε πλήρως το format. Θα έπρεπε δηλαδή να γίνει ένα νέο σενάριο με πλοκή που θα τον αφορούσε.

Χθες το τραγικό πρόσωπο ήταν εκτός από τους φίλους του Σταύρου, που υποδύονται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η σύντροφός του Αγγελική, δηλαδή η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η οποία έχασε για δεύτερη φορά τον άντρα που αγαπούσε. Και ο πρώτος της σύντροφος δολοφονήθηκε και ο δεύτερος, λίγο πριν τον γάμο τους. Η σκηνή που εκείνη δοκιμάζει το νυφικό, πιστεύοντας πως ο Σταύρος θα επιστρέψει, συγκίνησε το κοινό.

ioanna-triantafyllidou.jpg

Η συνέχεια της συνειδητοποίησης, μετά την πιστοποίηση του DNA με το κομμένο μέλος του Σταύρου, έφερε τον θρήνο τόσο στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και στο Twitter/X. Οι φανς της σειράς «έχασαν» έναν αγαπημένο τους ηθοποιό, τον Κίμωνα Κουρή.

Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική. Γιατί ενώ η παρέα ορκίζεται να εκδικηθεί τη δολοφονία του Σταύρου, αφού βρίσκουν και το πτώμα του, κανείς δεν έχει ακόμη αντιληφθεί πως οι απειλές του Ιγκόρ προς τον Δημήτρη θα πραγματοποιηθούν. Και αυτή που κινδυνεύει αυτή τη φορά είναι η Άννα. Για αυτό και θα σκηνοθετήσει τελικά τον θάνατό του. Για να πείσει τους εχθρούς του, πως όλα τελείωσαν.

Τώρα όμως, όλα αρχίζουν. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα αντιμετωπίσει και άλλα ζητήματα πριν φτάσει σε αυτό το σχέδιο. Δες και εδώ.

Λίγο πριν το τέλος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους, ο Χατζής «θυσιάζεται» για εκείνον