Η 17χρονη Shiloh Jolie-Pitt έχει εξελιχθεί σε απίστευτη χορεύτρια- Τα αποθεωτικά σχόλια σε νέο video

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 17χρονη Shiloh Jolie-Pitt έχει εξελιχθεί σε απίστευτη χορεύτρια- Τα αποθεωτικά σχόλια σε νέο video

H Shiloh Jolie-Pitt έχει αφοσιωθεί πλήρως στον χορό. Το νέο viral video της 17χρονης και τα εύστοχα σχόλια των fans.

Πριν από λίγο καιρό η Shiloh Jolie-Pitt είχε γίνει viral λόγω του ταλέντου της στον χορό, με το video που εκτελεί μια χορογραφία να κάνει κυριολεκτικά τον γύρο του διαδικτύου.

Η 17χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie έχει έντονο ταπεραμέντο και όπως φαίνεται έχει βρει τι είναι αυτό που την γεμίζει και της δίνει κίνητρο να εξελίσσεται καθημερινά: ο χορός και συγκεκριμένα το hip hop-locking.

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Shiloh Jolie-Pitt ακολουθεί το όνειρό της και διαπρέπει στον χορό

Πριν από λίγα 24ωρα ο χορογράφος και δάσκαλος της Shiloh, Lil Kelaan Carter, απαθανάτισε την 17χρονη την ώρα που χόρευε και μοιράστηκε αργότερα το video στο Instagram.

Ντυμένη casual με oversized t-shirt, παντελόνι φόρμας και αθλητικά παπούτσια, η Shiloh εκτελεί υποδειγματικά τη χορογραφία, με την ενέργεια και το πάθος της να διακρίνονται από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

https://www.instagram.com/reel/C6g0TCVpJFs/

«Η κίνησή της είναι τρελή. Σε ευχαριστώ για την ενέργειά σου @sh1lohj», έγραψε ο γνωστός χορογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans και η διαπίστωση

Το post του χορογράφου συγκέντρωσε αρκετά σχόλια με τους fans να αποθεώνουν τις χορευτικές ικανότητες της Shiloh. Πολλοί τόνισαν την εξέλιξή της και το πόσο καλή χορεύτρια είναι ενώ άλλοι επισήμαναν ότι οι εκφράσεις της θυμίζουν έντονα τον μπαμπά της, Brad Pitt.

Screenshot-2024-05-16-112033.png

«Είναι μια από τις καλύτερες χορεύτριες που ξέρω», «Θα γίνει μια μελλοντική σταρ στον κόσμο του χορού», «Σαν να βλέπω τον Brad να χορεύει. Πολύ μεγάλη ομοιότητα στις εκφράσεις της. Εκπληκτική!».

Μεγάλη ήττα της Angelina Jolie στη μάχη για τον αμπελώνα Miraval: Νικητής ο Brad Pitt προς το παρόν

Η νεαρή κοπέλα έχει δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος είναι ιδιωτικός. Η Shiloh ακολουθείται από 168 άτομα ενώ η ίδια ακολουθεί 581 χρήστες ανάμεσά τους φίλοι, συγγενείς και άτομα από το στενό της περιβάλλον.

Screenshot-2024-05-16-105300.png

Ο Brad Pitt είχε μιλήσει δημόσια για την Shiloh και την αγάπη της για τον χορό στην πρεμιέρα της ταινίας του «Bullet Train».

H 17χρονη Shiloh είναι ίδια η Angelina στην εφηβεία! Η εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και ροζ μαλλιά

Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το viral video της 17χρονης και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι πολύ όμορφη».

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης παραδέχθηκε ότι δεν έχει ιδέα από που κληρονόμησε η 17χρονη αυτό το ταλέντο, αφού ο ίδιος δεν είναι τόσο καλός χορευτής.

Πριν από μερικούς μήνες φωτογραφίες της Shiloh με ξυρισμένο κεφάλι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αρκετοί ήταν εκείνοι που επισήμαναν πόσο πολύ θυμίζει την Angelina Jolie σε νεαρή ηλικία.

https://www.instagram.com/p/Cmkx1CcvowC/

Στο παρελθόν η Shiloh έχει συνοδεύσει αρκετές φορές τη μητέρα της στο κόκκινο χαλί, με το στυλ της να αλλάζει διαρκώς στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή κεντρικής: apimages.com