Η Λία Βίσση έγινε 69 ετών και η ωραιότερη έκπληξη ήρθε από τις αδερφές της, Άννα και Νίκη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Λία Βίσση έγινε 69 ετών και η ωραιότερη έκπληξη ήρθε από τις αδερφές της, Άννα και Νίκη

Η Λία Βίσση γιόρτασε τα γενέθλιά της σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η έκπληξη από τις αδερφές της και η τρυφερή τους σχέση στο πέρασμα του χρόνου.

Η Άννα Βίσση είχε ανάκαθεν ιδιαίτερο δέσιμο με τις αδερφές της, Λία και Νίκη, οι οποίες τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Άννα και Λία ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους καθώς τραγουδούσαν στην επαρχία και στην Κύπρο όπου ήταν γνωστές ως «Αδερφές Βίσση» ενώ τα τελευταία χρόνια η δεύτερη είναι η vocal coach της τραγουδίστριας.

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει το νέο της τραγούδι όμως οι fans «πέθ(αννα)ν» με το mullet κούρεμά της

Η Άννα Βίσση ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στην αδερφή της με τον πιο cool τρόπο

Πριν από λίγες ώρες η Λία Βίσση γιόρτασε τα γενέθλιά της και οι αδερφές της θέλησαν να της κάνουν μια πολύ όμορφη έκπληξη.

1715862418807-198887059-Screenshot-2024-05-16-132112.png

Σύσσωμες οι αδερφές Βίσση, η Βέρα Μπούφη και στενοί φίλοι-συνεργάτες βρέθηκαν στο καμαρίνι της Άννας Βίσση για να τραγουδήσουν τα «Χρόνια πολλά» στην εορτάζουσα και να σβήσουν τα κεράκια που κοσμούσαν τις δύο τούρτες.

Η Λία Βίσση ξαφνιάστηκε και ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών για να την τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί της. Το reunion των τριών αδερφών αποτελεί μια πολύ τρυφερή στιγμή η οποία απαθανατίστηκε στο βίντεο που θα δεις παρακάτω.

Νωρίτερα η απόλυτη Ελληνίδα σταρ είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με την Λία Βίσση σε Instagram story για να της ευχηθεί και να εκφράσει δημόσια την αγάπη της.

1715862685499-297239563-Screenshot-2024-05-16-132847.png

«Ωραίος ο Φαίδων»! Ο Καρβέλας junior έγινε 2 ετών και η Άννα Βίσση έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

To 1970, η δημοτικότητα της Άννας Βίσση στην Κύπρο εκτοξεύτηκε μετά από τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο. Το 1973 η οικογένεια της τραγουδίστριας πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα, βοηθώντας την να ξεκινήσει την καριέρα της στην ελληνική δισκογραφία. Η Λία Βίσση ακολούθησε διαφορετική πορεία, αποκτώντας δίπλωμα πιάνου από το Εθνικό Ωδείο.

«Δεν κυνήγησα την επιτυχία, δεν προσπάθησα να κάνω πράγματα για να με θυμούνται. Δεν με απασχολεί αν με θυμούνται. Εγώ αγαπώ τη μουσική», έχει δηλώσει η Λία Βίσση στο παρελθόν.

Μιλώντας παλαιότερα στην κάμερα της εκπομπής «φλΕΡΤ» η Λία Βίσση είχε αποκαλύψει:

«Είχαμε την υποστήριξη από τη μαμά που ήταν και η manager μας. Μετά το σχολείο ερχόταν με τα ρούχα της εμφάνισής μας στο πίσω κάθισμα και μας έπαιρνε με την Άννα σε διάφορες πόλεις για τσάγια που γίνονταν. για την κυπριακή τηλεόραση και το ραδιόφωνο».

Και πρόσθεσε: «Η Άννα δεν μελετούσε, δεν το είχε. Πολύ νωρίς έδειξε την κλίση και την αγάπη της για το τραγούδι και εξελίχθηκε, όπως γνωρίζουμε όλοι. Εγώ ήμουν πιο σταθερή στο πιάνο και την κλασική μουσική όπου πήρα το πτυχίο μου στην Κύπρο στα 16».

Σχετικά με την απόφασή της να ζει και να εργάζεται μακριά από τα media η Λία Βίσση είχε εξηγήσει: «Είμαι πιο ήσυχος άνθρωπος γι' αυτό και δεν με τράβηξε ποτέ να τραγουδήσω σε μεγάλα κέντρα. Έγινε μία φορά το ΄90 και δεν μου άρεσε που έπρεπε να ντυθώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο για την πίστα, η πίστα ήταν ο θάνατός μου, γι' αυτό συνέχισα σε μουσικές σκηνές. Ό,τι έκανα μέχρι σήμερα δεν ντρέπομαι γι' αυτά, είμαι ήσυχη».

Βίσση και Κωνσταντινίδου έδειξαν πως διασκεδάζουν δύο κολλητές like a pro και έγιναν ξανά viral

Και οι τρεις αδερφές (Άννα, Νίκη, Λία) παραμένουν πολύ αγαπημένες και δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκονται όλες μαζί με τα παιδιά τους. Οι κόρες της Νίκης, Βέρα και Ανδριάννα Μπούφη έχουν στενή σχέση τόσο με τη θεία τους, Άννα αλλά και με την ξαδέρφη τους, Σοφία Καρβέλα.

https://www.instagram.com/p/BXlbH4kgzLk/

Πηγή κεντρικής: ndp