Η νέα εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με την Καινούργιου και το μήνυμα της Κατερίνας

Η νέα εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με την Καινούργιου και το μήνυμα της Κατερίνας

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου συνδέονται με μια φιλιά ετών. 

Στην Ανάβυσσο βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με σκοπό να παρακολουθήσει το Τουρνουά Φιλίας Ποδοσφαίρου Δήμου Σαρωνικού.

Η παρουσιάστρια νωρίτερα είχε εμφανιστεί με την κολλητή της Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Καινούργιου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει να την καλή της φίλη της και οι δυο γυναίκες είναι κομψές, cool και ευδιάθετες.

Νέο λουκ για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα floral τοπ, το οποίο αγκάλιαζε το σώμα της. Το outfit συμπλήρωσε μία Chanel τζιν τσάντα μεσαίου μεγέθους, καθώς επίσης και χρυσά διακριτικά κοσμήματα.

Απαρατήρητη δεν πέρασε φυσικά και η Αλεξάνδρα, η οποία βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να φορέσει ένα κρεμ παντελόνι με πλέξη, το οποίο άφηνε ακάλυπτα σημεία των ποδιών της. Η Νικολαΐδου συνδύασε το συγκεκριμένο κομμάτι με μια μαύρη μπλούζα σε χαλαρό ύφος.

Το πάρτι της Κατερίνας Καινούργιου, τα looks και η ευχή της κολλητής της, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

kainourgiou-nikolaidou.png

«You are my hero», δηλαδή είσαι ηρωίδα μου, έγραψε η Κατερίνα για την επί χρόνια καλή της φίλη και ολοκλήρωσε το μήνυμα με το χαρακτηριστικό «Σε λατρεύω»!

Η αλλαγή στα μαλλιά της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Εκτός αυτού, η φωτογραφία που ανάρτησε η Κατερίνα Καινούργιου «προδίδει» και την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Αλεξάνδρα.

Συγκεκριμένα, η 39χρονη σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη αποφάσισε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας μία πιο ξανθιά απόχρωση, η οποία είναι φανερό ότι τη φωτίζει σε μεγάλο βαθμό, ενώ είναι πολύ κοντά στην απόχρωση ξανθού που επιλέγει και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η υποστήριξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η Κυριακή της Κατερίνας συνεχίστηκε στην Ανάβυσσο. Εκεί η Καινούργιου στήριξε τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι μάλιστα παρουσίασαν και το Τουρνουά Φιλίας Ποδοσφαίρου Δήμου Σαρωνικού. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία τους, να σχολιάσει τον ρόλο τους στο τουρνουά και να δείξει με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή της στον συνεργάτη και φίλο της.

kainourgiou.png

Χαμηλοί τόνοι για τη σχέση Αλεξάνδρας Νικολαΐδου και Ντέμη Νικολαΐδη

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό ότι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και ο Ντέμης Νικολαΐδης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ξεκίνησαν να συγκατοικούν.

Παρά το γεγονός ότι η προσωπική ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται ότι ο ίδιος και η σύντροφός του επιδιώκουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην προβάλλουν με τον οποιονδήποτε τρόπο τη σχέση τους. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες.

0017_ALEXANDRA_NIKOLAIDOY_NTEMIS_NIKOLAIDIS_1452023.jpg

Μία δυνατή φιλία ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου και αυτό έχει φανεί και από όσα γνωρίζουμε για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου. Οι πιο χαρούμενες και ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή της Αλεξάνδρας συνοδεύονται από την παρουσία καλών φίλων. Και εκείνη, όμως, δίνει πάντοτε το παρών σε σπουδαίες στιγμές της ζωής αγαπημένων της. Αυτό έκανε και πρόσφατα με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα». Οι δύο γυναίκες έχουν κάνει αρκετά ταξίδια μαζί και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη σε κάθε βήμα.

alexandra3.jpg

Πηγή κεντρικής εικόνας: facebook/Alexandra Nikolaidou