Θρήνος για τον φόνο του Δημήτρη στους Παγιδευμένους: Πώς θα φτάσουμε στο μοιραίο «στημένο» φινάλε;

Κατερίνα Μπούσιου
Θρήνος για τον φόνο του Δημήτρη στους Παγιδευμένους: Πώς θα φτάσουμε στο μοιραίο «στημένο» φινάλε;

Η ανάρτηση του Κίμωνα Κουρή μετά το τέλος του ρόλου του ως Σταύρος στη σειρά Παγιδευμένοι. 

Ο Κίμων Κουρής ως εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, ήταν ένας αγαπημένος ρόλος του κοινού. Για αυτό και η χθεσινή τελευταία του σκηνή συγκίνησε τους φανς των Παγιδευμένων. Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε με τον τρόπο του τον τηλεοπτικό του ήρωα με ανάρτησή του και σύντομα θα δούμε τηλεοπτικά και την εκδίκηση των φίλων του για τη δολοφονία του. Μία άλλη δολοφονία όμως, εκείνη του Δημήτρη θα ταρακουνήσει για καλά τους τηλεθεατές. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, πέφτει νεκρός. Και δεν φαντάζεσαι ποιος είναι ο θύτης.

Ο Σταύρος ήταν μόνο η αρχή

Η απώλεια του Κίμωνα Κουρή ως Σταύρος στους Παγιδευμένους, «στοίχισε» στο κοινό της σειράς. Ήταν εξαρχής πολύ ενδιαφέρων ο ρόλος του και εξίσου συναρπαστικό το τέλος του. Ειδικά στη σκηνή που η αγαπημένη του Αγγελική - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, βρίσκει το πτώμα του θαμμένο στον κήπο του σπιτιού τους. Το κοινό τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο.

Λίγο πριν το τέλος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους, ο Χατζής «θυσιάζεται» για εκείνον

Kαι ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας χαρούμενος.

Η τηλεοπτική του αδελφή και ηθοποιός Μαριλένα Ράδου, η οποία επίσης είχε δολοφονηθεί στη σειρά τον τρόλαρε κανονικά: «Είδες τι ωραία είναι εδώ στον άλλο κόσμο;».

marilenaradou.png

Πολύ σύντομα θα δούμε να συλλαμβάνεται ο δολοφόνος του Σταύρου, μέλος της βαλκανικής μαφίας με αρχηγό τον Ιγκόρ. Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας είχαν βάλει προσωπικό στοίχημα για να εκδικηθούν τον θάνατο του φίλου τους. Όμως αυτή η χαρά θα κρατήσει για λίγο. Γιατί έχουμε τη σύλληψη του Δημήτρη μετά από σκευωρία του Ιάσονα. Θα κατηγορηθεί άδικα πως ευνόησε ένα κύκλωμα αρχαιοκαπήλων.

Η Άννα θα συνεργαστεί με τον Χατζή για να απαλλάξουν από τις κατηγορίες τον Δημήτρη και σύντομα θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια. Αλλά, ακολουθεί μία άλλη, που θα αφήσει εμβρόντητο το κοινό. Ο άνθρωπος που δεν φαντάζεσαι, ο προιστάμενος της Εισαγγελίας, πυροβολεί τον Δημήτρη. Ο Καλλέρης φαίνεται πως είναι μέλος της μαφίας. Και λέω φαίνεται γιατί θα έχουμε εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

karellis.png

Το «πτώμα» εντοπίζει ο Ανδρέας και αυτόματα βρίσκονται στοιχεία που δείχνουν την Άννα ως ύποπτη. Ακολουθούν επεισόδια πραγματικό θρίλερ με τη σύλληψή της. Η δική της οικογένεια όπως και η οικογένεια του Δημήτρη δεινοπαθούν με τις εξελίξεις.

Όμως αν είχες δει τη σκηνή μεταξύ του Δημήτρη και του Ιγκόρ, όπου ο δεύτερος απειλούσε να αφαιρέσει τη ζωή όλης της οικογένειάς του, θα είχες δει πως ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης τον κοιτούσε εξοργισμένος μεν, αλλά σκεπτικός. Κάπως έτσι μηχανεύτηκε το σχέδιο με τη δολοφονία του.

Ότι και να σου πούμε, όταν το δεις, θα νομίζεις ότι πραγματικά είναι αλήθεια όσα συμβαίνουν. Μήπως είναι;