Η υπόθεση θανάτου του Matthew Perry δεν έχει κλείσει για τις Αρχές - Τι συμβαίνει με την κεταμίνη

Τζένη Ντεμιράι
Η υπόθεση θανάτου του Matthew Perry δεν έχει κλείσει για τις Αρχές - Τι συμβαίνει με την κεταμίνη
Invision

Πηγές της αστυνομίας έδωσαν πληροφορίες στο TMZ σχετικά με τον τρόπο που ο Matthew Perry έλαβε την κεταμίνη που έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

Μπορεί η υπόθεση θανάτου του Matthew Perry να θεωρήθηκε ότι είχε κλείσει στον δημόσιο διάλογο, ωστόσο, πρακτικά παραμένει ανοιχτή υπόθεση αφού οι αρχές αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο ο ηθοποιός προμηθεύτηκε ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για την πρόκληση και διατήρηση της αναισθησίας.

Άνοιξε η διαθήκη του Matthew Perry: Πού αφήνει το καταπίστευμα ενός εκατομμυρίου ευρώ;

Obit Matthew Perry

Η υπόθεση του Matthew Perry δεν έχει κλείσει για τις αρχές

Πηγές της αστυνομίας έδωσαν πληροφορίες στο TMZ σχετικά με τον τρόπο που ο Matthew Perry έλαβε την κεταμίνη που τελικά καθόρισε την πορεία της ζωής του, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στον θάνατό του.

Τα κύρια ερωτήματα αφορούν το ποιος παρείχε στον ηθοποιό το φάρμακο καθώς επίσης και υπό ποιες συνθήκες. Τόσο η τοπική αστυνομία όσο και η DEA (Οργανισμός για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών-ΗΠΑ) εξετάζουν αυτό το θέμα εδώ και μήνες, αλλά δεν είναι σαφές σε ποια φάση της έρευνας βρίσκονται οι αρμόδιοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε έχει βρεθεί ποια είναι η πραγματική πηγή της κεταμίνης. Οι ερευνητές, όμως, έχουν μιλήσει με ανθρώπους που είναι γνωστό ότι έχουν ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών.

Μπορεί τα πρόσωπα αυτά να μην είναι εκείνοι που προμήθευσαν τον Perry με κεταμίνη, ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουν κάποιες πληροφορίες που οδηγούν στην πηγή.

Drug Court and Veterans Treatment Court Conference

Τι γνωρίζουμε ως τώρα για τον θάνατο του Matthew Perry;

Ο Matthew Perry βρέθηκε αναίσθητος στις 28 Οκτωβρίου 2023 στο τζακούζι του σπιτιού του στο Pacific Palisades σε ηλικία 54 ετών. Όταν έφτασαν από τις Πρώτες Βοήθειες στο ακίνητο ο ηθοποιός ήταν ήδη νεκρός.

Σε πρώτη φάση, θεωρήθηκε ότι ο Perry είχε πνιγεί, ωστόσο, μετά από τοξικολογικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι πέθανε από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης. Η ποσότητα της ουσίας ήταν τόσο μεγάλη στον οργανισμό του, που δεν θ μπορούσε να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο.

Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, ο Matthew είχε υποβληθεί σε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για κατάθλιψη και άγχος περισσότερο από μια εβδομάδα πριν από το θάνατό του. Αργότερα, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του όταν πέθανε δεν προερχόταν από τη θεραπεία.

Τα BAFTA δεν ξέχασαν τον Matthew Perry και η απάντηση στους εξαγριωμένους fans ήταν πειστική