Ράνια Τζίμα: Η σπάνια εμφάνιση χωρίς «αυστηρό» κοστούμι και οι φωτογραφίες με την κόρη της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ράνια Τζίμα: Η σπάνια εμφάνιση χωρίς «αυστηρό» κοστούμι και οι φωτογραφίες με την κόρη της
2559521 NDP PHOTOS

Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά και η εμφάνισή της με κόκκινο αρχαιοελληνικό φόρεμα εντυπωσίασε τους fans της, καθώς την έχουμε συνηθίσει κυρίως με κοστούμια.

Η Ράνια Τζίμα, η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και το chic look της, τόσο στο δελτίο όσο και στην καθημερινή της ζωή.

Πρόσφατα βέβαια, η ίδια έκανε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση επιλέγοντας ένα κόκκινο maxi αρχαιοελληνικό φόρεμα.

Η «αντικαταστάτρια» της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων ακούει στο όνομα Ελένη Σακελλαρίδη

Η εμφάνιση με κόκκινο αρχαιοελληνικό φόρεμα

Ο λόγος ήταν πολύ σημαντικός αφού η δημοσιογράφος επισφράγισε, όπως έγραψε και στο Instagram της μια φιλία 20 ετών με το να γίνει νονά της κόρης του Γιώργου Γρηγοριάδη και και της Χριστίνας Ιορδανίδου. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα και η βάφτιση έγινε στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι.

«20 χρόνια φιλίας επισφραγιστήκαν με την βάπτιση της Στελλίνας μας! Καλοφώτιστο το κορίτσι μας!» έγραψε η Ράνια Τζίμα αγκαλιά με τη φίλη και κουμπάρα της πια.

https://www.instagram.com/reel/C7KZ5lkLrso/

Ο λόγος που έκανε τόση εντύπωση η συγκεκριμένη εμφάνιση της Ράνιας Τζίμα ήταν επειδή η ίδια μάς έχει συνηθίσει σε πιο «αυστηρά» look με κύριο πρωταγωνιστή τα κοστούμια.

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες της βάφτισης το συγκεκριμένο φόρεμα αναδείκνυε τον «αρχοντικό» της χαρακτήρα, ενώ το κόκκινο είναι ένα χρώμα που της πηγαίνει πολύ και ταιριάζει τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της.

Στην βάφτιση όμως, ήταν φυσικά και η 7,5 ετών κόρη της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Ελένη, σε ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα που την έχουμε δει με την δημοσιογράφο.

Οι φωτογραφίες της Ράνιας Τζίμα με την Ελένη της

Αν και η Ράνια Τζίμα, όπως και ο σύζυγός της, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η δημοσιογράφος στο προφίλ της στο Instagram έχει κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της. Μάλιστα, η Ελένη Σακελλαρίδη βρέθηκε πριν από περίπου 2 μήνες και στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει η μαμά της για να γνωρίσει από κοντά το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Kαλημέρα για το πώς συνδυάζει την μητρότητα με το απαιτητικό επάγγελμά της η Ράνια Τζίμα είχε εξομολογηθεί:

«Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται. Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει».

https://www.instagram.com/p/ChR-OGgomY2/

Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα «χαριτωμένα». Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού.

Σε άλλη της συνέντευξη η Ράνια Τζίμα είχε δηλώσει πως θα ήθελε να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με τον πολιτικό Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας, ο Γαβριήλ δεν ξέρω αν θέλει. Σκέφτομαι λίγο τις μεταξύ μας ισορροπίες του ζευγαριού. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Το παιδί όμως δε φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει ρημαδιό. Μη λέμε ψέματα, το ξέρουν όλοι. Το ζευγάρι καταργείται. Σκέφτομαι λίγο αυτό. Θέλει πολλή προσπάθεια, υπομονή… Είναι μια δύσκολη εξίσωση».

Οι φορές που η Ράνια Τζίμα έχει επιλέξει φόρεμα

Η βάφτιση της μικρής Στελλίνας δεν ήταν η μόνη φορά που η Ράνια Τζίμα επέλεξε να φορέσει φόρεμα.

Η ίδια έχει μάλιστα φορέσει ξανά κόκκινο φόρεμα όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.