Με ένα τρυφερό post η Sofia Richie αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης της και δέχθηκε ευχές

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα τρυφερό post η Sofia Richie αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης της και δέχθηκε ευχές

Η Sofia Richie και ο Elliot Grainge έγιναν γονείς και η χαρά τους δεν κρύβεται. Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, το όνομα που θα πάρει και τα τρυφερά σχόλια των celebrities.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγα 24ωρα η Sofia Richie και ο σύζυγός της, Elliot Grainge καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η 25χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με το ζευγάρι να δηλώνει ξετρελαμένο με το νέο του ρόλο. Η κόρη του θρυλικού τραγουδιστή, Lionel Richie και ο γοητευτικός Διευθύνων Σύμβουλος της 10K Projects, περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το μωρό τους και δέχονται αμέτρητες ευχές για το νέο μέλος.

Η Sofia Richie έδωσε μία συμβουλή για την εγκυμοσύνη που αξίζει να κρατήσεις

H πρώτη φωτογραφία της Sofia Richie με τη νεογέννητη κόρη της- Το όνομα του μωρού

Πριν από λίγες ώρες η Sofia Richie δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της κόρης της και ανακοίνωσε πως γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 2024, δηλαδή αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο βλέπουμε τα πατουσάκια του μωρού τα οποία κρατά στα χέρια της με πολύ αγάπη η 25χρονη.

https://www.instagram.com/p/C7W-lDbpYk-/

Το πιθανότερο σενάριο είναι Richie-Grainge να θέλησαν να προστατεύσουν τις πρώτες στιγμές με το μωράκι τους και παράλληλα να διασφαλίσουν πως δεν θα διαρρεύσει καμία πληροφορία στον Τύπο εν αγνοία τους.

«Eloise Samantha Grainge, 20/05/24 η καλύτερη ημέρα της ζωής μου», έγραψε η Sofia Richie στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Sofia Richie παντρεύτηκε τον Elliot Grainge και όλο το Hollywood βρέθηκε στη Γαλλία

Oι ευχές των celebrities

Φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες έσπευσαν να στείλουν εγκάρδιες ευχές στο ζευγάρι για τον ερχομό της κόρης τους, αφήνοντας όμορφα σχόλια κάτω από το post.

Η εγκυμονούσα Hailey Bieber έγραψε: «Συγχαρητήρια» και συνόδευσε το μήνυμά της με μερικά emojis ενώ ακολούθησε το σχόλιο της Kylie Jenner η οποία ευχήθηκε ακριβώς το ίδιο.

Screenshot-2024-05-27-135506.png

Λίγο αργότερα η Elsa Hosk και η Emily Ratajkowski θέλησαν να συγχαρούν τους νέους γονείς και να στείλουν την αγάπη τους.

Screenshot-2024-05-27-135537.png

Επιτέλους το παραδέχτηκε: Ο Scott Disick μόλις αποκάλυψε την αιτία χωρισμού του από τη Sofia Richie

O παραμυθένιος γάμος Richie-Grainge

Τον Απρίλιο του 2023 το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του με έναν παραμυθένιο γάμο στη Νότια Γαλλία. Η νύφη επέλεξε τρεις εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου Chanel και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Πάντα είχα αυτό το όραμα για το μεγάλο πριγκιπικό φόρεμα, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι ήθελα κάτι πιο απλό. Ίσως το απλό δεν είναι η σωστή λέξη, διότι το φόρεμά μου σίγουρα δεν είναι απλό», είχε δηλώσει η Richie σε συνέντευξή της στη Vogue.

https://www.instagram.com/p/Ctt_IK1RldS/

Στο γάμο είχαν δώσει το παρών αρκετοί celebrities ανάμεσά τους η Cameron Diaz και η Paris Hilton.

Ποιος είναι ο Elliot Grainge

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία ολόκληρα χρόνια με την Sofia Richie να επιβεβαιώνει τη σχέση τους αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Scott Disick. Ο 30χρονος Grainge είναι Chairman και CEO της Universal Music Group και είναι ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας 10Κ Projects.

richie_daxtylidi.webp

O Elliot Grainge είχε δημοσιεύσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του με την Sofia Richie όπου αντάλλασσαν ένα παθιασμένο φιλί. «Είπε ναι», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post και οι διαδικτυακοί τους φίλοι είχαν σπεύσει να τους ευχηθούν «συγχαρητήρια».

Πηγή κεντρικής: sofiagrainge