Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου από την παραλία δημιούργησε μια απορία στους followers της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου από την παραλία δημιούργησε μια απορία στους followers της

H Xρύσα Μιχαλοπούλου πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Ήπειρο για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Λίγο πριν πρωταγωνιστήσει στη νέα αστυνομική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, με τίτλο Ταμπού, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε την πρώτη της βουτιά, απ' ότι φάνηκε από το προφίλ της στο Instagram της και τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η ανάρτηση από την παραλία και το σχόλιο για εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός πιο καλοκαιρινή κι εντυπωσιακή από ποτέ με το λευκό της καφτάνι κι ένα μαύρο μπικίνι, απόλαυσε τον καλό καιρό της Κυριακής 26/5 και την θάλασσα, την οποία μάλιστα απαθανάτιζε συνεχώς.

Πέρα από σχόλια για το πόσο όμορφη έδειχνε, η ηθοποιός «μπέρδεψε» άθελά της τους followers της με αυτή τη φωτογραφία, αφού κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι και πάλι έγκυος, 1,5 περίπου χρόνο απ' όταν ήρθε στη ζωή της και του σεφ Λεωρνίδα Κουτσόπουλου ο μικρός Κίμωνας.

Δηλαδή έπρεπε να πει το αυτονόητο η Demy στις φήμες περί εγκυμοσύνης; Σχόλια για κιλά, αλήθεια τώρα;

Το ποτήρι με το κρασί στο χέρι της, μάλλον έδωσε την απάντηση που έψαχναν οι followers της, αφού σε μια εγκυμοσύνη το αλκοόλ είναι από τα πράγματα που απαγορεύονται.

436692543_489944033376025_2250829759186088319_n.jpg

Ωστόσο, τέτοιου είδους σχόλια δεν είναι καθόλου κομψά για μία γυναίκα. Από τη μία είναι ζήτημα κάθε μίας και μόνο το πότε θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, από την άλλη δεν νοείται εν έτει 2024, όταν κάποια γυναίκα έχει πιο φουσκωμένη κοιλιά για τον οποιοδήποτε λόγοι να σχολιάζουν όλοι την εμφάνισή της, λέγοντας πως είτε είναι έγκυος είτε έχει πάρει κιλά.

Και η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν είναι η πρώτη που δέχεται ένα τέτοιο σχόλιο. Αντίστοιχα, διάφοροι χρήστες είχαν γράψει στην Demy αν είναι έγκυος βλέποντας μια ανάρτησή της, ενώ και η Χριστίνα Μπόμπα είχε δεχθεί τοξικά σχόλια για την έμφάνισή της την ώρα που έκανε γυμναστική.

«Χρειάζεται να χάσεις 4 cm στην περιφέρεια» είπαν στη Μπόμπα κι απάντησε όπως πρέπει να κάνουμε όλες

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και η μητρότητα

Παρ' όλα αυτά και παρά το νεαρό της ηλικίας της - αφού η ηθοποιός είναι μόλις 26 ετών - η Χρύσα Μιχαλοπούλου ήθελε από μικρή να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, όπως είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με αφορμή τη συμμετοχή της στον Παράδεισο των Κυριών.

«Έχω ξανανιώσει! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Δεν ήρθε ξαφνικά το παιδί. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Όταν ήρθε ο μικρός δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Είχα ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μου λένε εντάξει τώρα θα πάτε σπίτι. Εντάξει λέω με εμπιστεύονται, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Σε συνέντευξή της βέβαια στο Queen, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει με ειλικρίνεια και για τις δυσκολίες που έχει το να γίνεσαι σε νεαρή ηλικία μαμά.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας ένιωσα σαν να ήταν από πάντα μαζί μας»

Δεν είναι ωστόσο και εύκολο. Δεν μπορείς ξενυχτάς, να κάνεις για παράδειγμα πράγματα που οι συνομήλικοί σου κάνουν. Αλλά γίνεται και αυτό. Τα λάθη που έχουν κάνει παλαιότερες γενιές, προσπαθείς να μην τα κάνεις και εσύ, όσο μπορείς και όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς να φτιάξεις κάτι ψεύτικο. Όλα γίνονται με ειλικρίνεια και το πιο βασικό, να είναι να πάντα ευτυχισμένος ο Κίμωνας. Αυτός είναι ο σκοπός.

https://www.instagram.com/p/C63XHeJgroi/

Η σχέση της ηθοποιού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και η διάψευση του χωρισμού

H Τζώρτζια Συρίχα σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Open στις 11 Μαΐου, είχε αναφέρει πως ο αγαπητός σεφ και η ηθοποιός, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους:

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους.

Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα. Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στον αέρα του OPEN, ενώ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε διαγράψει αντίστοιχες φωτογραφίες και από το δικό του προφίλ.

Η διάψευση ωστόσο, ήρθε μέσα από μια κοινή τους φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κρατάει δυο ανθοδέσμες,

lioliou.jpeg

αλλά και με το άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γιορτή της μητέρας στις 12 Μαΐου, με οικογενειακές φωτογραφίες μέσα.

Όπως φαίνεται το ζευγάρι απλά προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν συμβαίνει κάτι στην σχέση τους.