O Γιάννης ψηφίστηκε για αποχώρηση στο MasterChef και το κοινό «παρακαλάει» τη Χριστίνα να τον διώξει

Τζένη Ντεμιράι
O Γιάννης ψηφίστηκε για αποχώρηση στο MasterChef και το κοινό «παρακαλάει» τη Χριστίνα να τον διώξει

Όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια κάθε επεισοδίου, το κοινό που έχει αγαπήσει το MasterChef έσπευσε να σχολιάσει στο X/Twitter τις εξελίξεις.

Το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας της τελευταίας σεζόν πραγματοποιήθηκε στο MasterChef στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου.

Η μπορντό μπριγάδα υπερίσχυσε στη δοκιμασία ενώ η Χριστίνα κέρδισε τα 1000 ευρώ για τέταρτη φορά, επιστρέφοντας δυναμικά στις νίκες, μετά από μία περίοδο πτώσης που την οδήγησε να φορέσει τη μαύρη ποδιά την τρέχουσα εβδομάδα.

Στη συνέχεια, Ηλίας, Κώστας και Γιάννης κλήθηκαν να αλληλοψηφιστούν, για να βγάλουν «στη σέντρα» το λιγότερο δημιουργικό μέλος της γκρι μπριγάδας. Ο Ηλίας, ως αρχηγός, ψήφισε τον Γιάννη. Το ίδιος έκανε και ο Κώστας. Ο Γιάννης ψήφισε τον Ηλία αλλά αυτό είχε μικρή σημασία αφού ο Γιάννης είναι τελικά ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα σχόλια στο X/Twitter για Γιάννη-Χριστίνα

Όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια κάθε επεισοδίου, το κοινό που έχει αγαπήσει τον διαγωνισμό έσπευσε να σχολιάσει στο X/Twitter τις εξελίξεις. Στο επίκεντρο βρέθηκαν για ακόμα μία φορά η Χριστίνα και ο Γιάννης. Η Χριστίνα είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους fans, τόσο λόγω των επιδόσεών της, όσο και λόγω της προσωπικότητάς της. Από την άλλη πλευρά, ο χαρακτήρας του Γιάννη έχει φανεί ότι δημιουργεί αντιπάθεια στο τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, δεδομένου ότι και τα δύο πρόσωπα θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, αρκετοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν από τη Χριστίνα να τον κερδίσει, ώστε να αποχωρήσει.

«Χριστίνα τον τελειώνεις την Πέμπτη», έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους fans, ενώ κάποιος ακόμα σχολίασε «Ανοίξτε σαμπάνιες την Πέμπτη».

Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε και τον τρίτο υποψήφιο σήμερα για την αυριανή μάχη. Υπάρχουν πληροφορίες και ένα spoiler που κυκλοφορεί ευρέως πως ο Σοφοκλής θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά αυτό μένει να το δούμε σήμερα.

Ταξίδι σε Μυστρά και Λέσβο λίγο πριν το φινάλε

Όποιος αποχωρήσει πάντως αυτή την εβδομάδα θα βιώσει ένα μεγάλο πλήγμα, αφού την επόμενη εβδομάδα, όπως έχει γράψει η Κατερίνα Μπούσιου στο queen.gr, το MasterChef ταξιδεύει προς τη Σκάλα Ερεσού, στο νησί της Λέσβου, με τους top 5. Εκεί, οι παίκτες θα περάσουν από 3 σημαντικές δοκιμασίες που θα κρίνουν και την τελική 4αδα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες θα βρεθούν στην Λακωνία και συγκεκριμένα στον Μυστρά, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Η δοκιμασία του Μυστρά και ο σκληρός ημιτελικός του MasterChef στη Μυτιλήνη μας οδηγούν στους top 5

https://www.instagram.com/reel/C7hv4oRtgLx/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @masterchefgr