Η Άντζελα Γκερέκου θύμα πλεκτάνης στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον γάμο της: Το φινάλε της ως Αθηνά

Κατερίνα Μπούσιου
Η Άντζελα Γκερέκου θύμα πλεκτάνης στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον γάμο της: Το φινάλε της ως Αθηνά

Πώς θα καταφέρει να γλυτώσει από την παγίδα και τι θα συμβεί στο φινάλε στη Γη της ελιάς με τον ρόλο της Αθηνάς;

Ουσιαστικά ένας μήνας έμεινε μέχρι να κλείσει ο κύκλος της μυθοπλασίας και στο Mega ενώ στη Γη της ελιάς το τέλος θα είναι πιο χαρούμενο. Η σειρά που έχει πιστό κοινό τα 3 χρόνια της παρουσίας της ανανεώνεται σε επίπεδο καστ με αναχωρήσεις και προσθήκες νέων ηθοποιών. Τι θα συμβεί με τον ρόλο της Άντζελας Γκερέκου ως Αθηνά η οποία πέφτει θύμα πλεκτάνης λίγο πριν τον γάμο της;

Η Αθηνά οδηγεί τον Ισίδωρο στο διαζύγιό του

Στην πρόσφατη συνέντευξή της Άντζελας Γκερέκου στην εκπομπή Mega Stories της Νίκης Λυμπεράκη που έγινε στον τόπο καταγωγής της την Κέρκυρα, είχε μιλήσει για μία ακόμη φορά για τη Γη της ελιάς και την αγάπη της για αυτή τη σειρά. Παρόλο που δεν αναφέρθηκε αναλυτικά στο αν θα είναι στην 4η σεζόν, είναι σίγουρο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πως ο ρόλος της θα συνεχιστεί. Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, έχει βρει τη χρυσή τομή στον χρόνο της και για τις δύο επαγγελματικές της ιδιότητες.

Λίγο πριν τον γάμο Στάθη και Ιουλίας στη Γη της ελιάς, ένα βιβλίο με αποκαλύψεις φέρνει αντιδράσεις

Από τον Σεπτέμβριο, θα είναι πλέον νυμφευμένη με τον Τζον, αφού ο δικός του γάμος θα είναι εκείνος στο τελευταίο επεισόδιο στη Γη της ελιάς που θα κλείσει πανηγυρικά την τρίτη σεζόν. Πριν όμως από αυτό, η Αθηνά θα περάσει μία μεγάλη περιπέτεια.

Η σχέση της με την Αμαλία και σύζυγο του Ισίδωρου όπως έχεις δει, δεν είναι καθόλου καλές, κυρίως λόγω της υπέρμετρης φιλοδοξία της πρώτης. Σε μία συνάντησή τους η Αθηνά θα της πει μάλιστα πως δεν θα είναι καλεσμένη στον γάμο της. Η σύζυγος του Βρετάκου, θα κάνει μία κίνηση για να συμφιλιωθούν αλλά εκείνη τη στιγμή η Αθηνά δεν ξέρει ότι θα πέσει θύμα της πλεκτάνης της.

https://www.instagram.com/p/C61fvpSoj92/

Η Αμαλία την οδηγεί σε αντιπαράθεση την οποία μάλιστα και ηχογραφεί για να την παρουσιάσει στη συνέχεια στον Ισίδωρο και διαβάλλοντας την Αθηνά, να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Να δείξει πως όλοι της κάνουν πόλεμο. Μόνο που η Αθηνά την έχει αντιληφθεί, έχει πάρει τα μέτρα της και παρουσιάζει μία άλλη (την κανονική δηλαδή) συζήτηση που είχαν μεταξύ τους οι δύο γυναίκες.

Αυτή είναι και η αφορμή για τον Νίκο Γαλανό να ζητήσει από την Αμαλία διαζύγιο, να τη διώξει από το σπίτι του και να την απολύσει από τη θέση της βοηθού του. Αυτό είναι το τέλος του ρόλου της ηθοποιού Ευφροσύνης Κουτσουβέρη, η οποία την υποδύθηκε.

Στην ουσία μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, θα είναι η 4 ηθοποιός που αποχωρεί. Είναι η συνήθης εκκαθάριση ρόλων και ηθοποιών πριν τη νέα σεζόν.

Μετά τη φυγή του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη Γη της ελιάς, αποκαλύπτονται τα εγκλήματα του Δημοσθένη