Ένα μήνα μετά τον χωρισμό η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη «νέα» της ζωή και όσα δεν άλλαξαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ένα μήνα μετά τον χωρισμό η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη «νέα» της ζωή και όσα δεν άλλαξαν

«Είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει» είπε η Αθηνά Οικονομάκου στην πρώτη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο προχωράει μπροστά, διανύοντας μια ήρεμη περίοδο. Από τις 26 Απριλίου που αποκάλυψαν τον χωρισμό τους, τόσο η ηθοποιός όσο και ο πρώην σύζυγός της δεν ήθελαν να κάνουν κάποια δήλωση σχετικά με την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πόσο καιρό μετά από έναν χωρισμό μπορεί κανείς να χαμογελά: Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε την απάντηση

Η Αθηνά Οικονομάκου ωστόσο, με αφορμή και την φωτογράφιση που έκανε μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη για τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ρούχων του brand που έχουν δημιουργήσει, έδωσε και την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! μετά τα νέα δεδομένα στη ζωή της, μιλώντας για όλα.

«Είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει»

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε στη συνέντευξή της πως η απόφασή της με τον επιχειρηματία να χωρίσουν, ύστερα από 10 χρόνια κοινή πορείας ήταν μόνο «για καλό».

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C7cb6kjtCvw/

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, βασική προτεραιότητα και της ίδιας αλλά και του Φίλιππου Μιχόπουλου είναι τα παιδιά τους και το να τα προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό άλλωστε ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσα από μια κοινή δήλωση.

Όσον αφορά το πώς είναι εδώ κι ένα μήνα η ζωή της ως single μαμά, η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε πως δεν μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά, αλλά με τον πρώην σύζυγό της κι αυτό δεν είναι κάτι που άλλαξε ή θα αλλάξει λόγω του χωρισμού τους. Είναι μια δεμένη οικογένεια κι έτσι θα παραμείνουν παρότι το συντροφικό κομμάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο Μιχόπουλο δεν ισχύει πια.

Πάντα θα έχουν τον 6χρονο Μάξιμο και την 2,5 ετών Σιέννα να τους ενώνουν.

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει.

https://www.instagram.com/p/CsOQRXGN5Ft/

Οι διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη

Όλα αυτά τα χρόνια που η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ήταν ζευγάρι, είχαμε συνηθίσει την ηθοποιό να κάνει τις διακοπές της σε Μύκονο και Σαντορίνη κατά κύριο λόγο - πέρα από το Γύθειο απ' όπου κατάγεται - για να περνάει και περισσότερο χρόνο με τον πρώην σύζυγό της μιας και η επιχειρηματική του δραστηριότητα ήταν εκεί.

Στο πρώτο της Πάσχα μετά τον χωρισμό, η Οικονομάκου βρέθηκε στην Άνδρο κι έστειλε το δικό της μήνυμα

Πολλοί λοιπόν, ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν φέτος το καλοκαίρι θα δούμε ξανά στο προφίλ της στο Instagram όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες από αυτά τα μέρη, ιδιαίτερα αφότου η ίδια το Πάσχα επέλεξε την Άνδρο μαζί με καλούς της φίλους.

«Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα» εξήγησε η ΑθηνάΟικονομάκου.

https://www.instagram.com/p/Cv0PVUatvAB/