Ευτυχώς τα αποθεωτικά σχόλια στις photos της Αθηνάς Οικονομάκου νίκησαν την όποια τοξικότητα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ευτυχώς τα αποθεωτικά σχόλια στις photos της Αθηνάς Οικονομάκου νίκησαν την όποια τοξικότητα

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της και ενθουσίασε τους fans. Οι νέες πόζες με μαγιό, τα αποθεωτικά σχόλια και το φωτογραφικό άλμπουμ από την Άνδρο.

Εμφανώς ανανεωμένη και ευδιάθετη είναι η Αθηνά Οικονομάκου μετά το πρόσφατο ταξίδι της στην Άνδρο.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός ταξίδεψε στις Κυκλάδες με αγαπημένα πρόσωπα όπου γιόρτασε το Πάσχα σε στενό φιλικό κύκλο.

Η νέα δοκιμασία της Αθηνάς Οικονομάκου και το γλυκόπικρο φινάλε της στο Πρώτος από Εμάς

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε μπικίνι και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της στην Άνδρο.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό printed μπικίνι που κολάκευε τις καλλίγραμμες αναλογίες της, η ηθοποιός πόζαρε με φόντο την πισίνα και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας ενθουσιάζοντας τους fans.

https://www.instagram.com/p/C66vWoRtJMc/

«Δημιουργώντας αναμνήσεις και απολαμβάνοντας τη στιγμή στην πισίνα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε η ηθοποιός, ποζάρει ανέμελη με διακριτικό μακιγιάζ και δείχνει να απολαμβάνει τα αποτελέσματα της fitness ρουτίνας της.

Τους τελευταίους μήνες η Αθηνά Οικονομάκου έχει βάλει ξανά το pilates στη ζωή της και έτσι εμείς την βλέπουμε στην πιο fit εκδοχή της.

Στο πρώτο της Πάσχα μετά τον χωρισμό, η Οικονομάκου βρέθηκε στην Άνδρο κι έστειλε το δικό της μήνυμα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Τα αποθεωτικά σχόλια των followers

Αρκετοί ήταν οι φίλοι, συνεργάτες και fans της ηθοποιού που θέλησαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους προς εκείνη, κάνοντας όμορφα σχόλια κάτω από το τελευταίο της post.

Ευτυχώς τα αποθεωτικά σχόλια στις φωτογραφίες της 38χρονης με μαγιό «νίκησαν» την όποια τοξικότητα θα επικρατούσε υπό άλλες συνθήκες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μαμάδες της εγχώριας showbiz να δέχονται άκρως τοξικά σχόλια στις αναρτήσεις τους με μαγιό ή εσώρουχα, με το φαινόμενο να προκαλεί λύπη και απορία.

Screenshot-2024-05-14-121803.png

«Αθηνά είσαι πανέμορφη», «Θεά», «The body», «Οικονομάκου πόση έμπνευση είχε ο θεός όταν σε έφτιαχνε. Κουκλάρα και κορμάρα», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε η ηθοποιός.

Screenshot-2024-05-14-130406.png

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε νέο Q&A και απάντησε ειλικρινά στις απορίες των followers

Η ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη έδειξε την αγάπη της προς την Αθηνά Οικονομάκου με ένα λακωνικό σχόλιο και συγκεκριμένα emojis σε σχήμα καρδιάς και φωτιάς.

Screenshot-2024-05-14-122035.png

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της ηθοποιού στην Άνδρο

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram και φροντίζει να τροφοδοτεί το κοινό της με νέες εικόνες. Πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε μερικά ακομπλεξάριστα στιγμιότυπα από το κρεβάτι της, δείχνοντάς μας πώς είναι μετά από αρκετές ώρες χαλάρωσης εν μέσω διακοπών.

https://www.instagram.com/p/C6yEWL5tMkr/

«Καλημέρα», είχε γράψει η ηθοποιός ποζάροντας στον φακό.

Έχοντας στο πλευρό της την κολλητή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου και άλλα αγαπημένα πρόσωπα, η ηθοποιός χάρηκε στο έπακρο το ολιγοήμερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/C6lpxZ2tjrb/

Καλό φαγητό, βόλτες στη θάλασσα, ανεμελιά και θετικά vibes επικράτησαν στις διακοπές της ηθοποιού, με τις εικόνες που μοιράστηκε στα social media να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou