Η Σίσσυ Χρηστίδου γιορτάζει και αποκάλυψε το αληθινό της όνομα- Τα δώρα και οι ευχές των celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου γιορτάζει και αποκάλυψε το αληθινό της όνομα- Τα δώρα και οι ευχές των celebrities

Η Σίσσυ Χρηστίδου δέχθηκε αμέτρητα δώρα και ευχές για την ονομαστική της εορτή. Το «ευχαριστώ» της παρουσιάστριας, η αποκάλυψη για το όνομά της και τα σχόλια των celebrities.

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου καθώς από νωρίς το πρωί δέχεται δώρα και ευχές για την ονομαστική της εορτή.

Η παρουσιάστρια του MEGA ξύπνησε με γιορτινή διάθεση και τα αγαπημένα της πρόσωπα φρόντισαν να ζωγραφίσουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της, στέλνοντας ιδιαίτερα δώρα και εγκάρδιες ευχές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της και ο πατέρας της έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Το «ευχαριστώ» της παρουσιάστριας

Το πρωί της Τετάρτης (29/05) η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories, κάνοντας repost τις ευχές φίλων και συνεργατών της. Όπως η ίδια αποκάλυψε το βαπτιστικό της όνομα δεν είναι Σίσσυ αλλά Θεοδοσία με αποτέλεσμα να γιορτάζει ανήμερα της Αγίας Θεοδοσίας.

Η εορτάζουσα δέχθηκε μερικά πολύχρωμα μπουκέτα λουλουδιών και διάφορα άλλα δώρα για τα οποία θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

1717004305284-257539816-sissy3.jpg

Πριν από λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και εμφανώς ευδιάθετη πόζαρε αγκαλιά με μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

https://www.instagram.com/p/C7jegGwoVbH/

«Ευχαριστώ για τις ευχές και τις αγάπες! Λοβ γιου γκάιζ ❤️~ Θεοδοσία ~», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μαμά «κουκουβάγια» αλλά ο γιος της, ο Mike της απάντησε επικά

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε το πιο σωστό για το viral φίλτρο στο TikTok που κάνει τα μαλλιά ginger

Οι ευχές των celebrities- Η τρυφερή αφιέρωση της Χριστίνας Κοντοβά

Αρκετοί συνεργάτες, φίλοι και θαυμαστές της παρουσιάστριας έσπευσαν να της στείλουν διαδικτυακά τις ευχές τους, αφήνοντας όμορφα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, ανάμεσά τους οι: Ζωή Κρονάκη, Σοφία Παυλίδου, Άση Μπήλιου.

sxolio2.jpg

Η κολλητή φίλη και κουμπάρα της Σίσσυς Χρηστίδου, Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

sxolio1.jpg

«Το ομορφότερο πλάσμα του κόσμου γιορτάζει! Η Θεοδοσία μου! Σίσσυ Χρηστίδου να σε χαιρόμαστε, σε αγαπώ», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά σε Instagram-story δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της κουμπάρας της.

Η παρουσιάστρια έχει βαπτίσει την κόρη της σχεδιάστριας και τρέφει μεγάλη αδυναμία στη βαφτιστήρα της, Ada.

ada1.webp

Πηγή κεντρικής: sissychristidou