Ξεκινά ο μεγάλος εφιάλτης στις Ψυχοκόρες για τη Δεσποινιώ ενώ το Twitter/X συγκινήθηκε με τη Φρόσω

Κατερίνα Μπούσιου

Η Ασημένια Βουλιώτη ως Δεσποινιώ ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση του ρόλου της και το χρονικό της φρίκης μόλις ξεκινά. 

Όσα συνέβησαν χθες στις Ψυχοκόρες είναι πολύ σημαντικά για όσα συμβούν αργότερα και αν πρόσεξες τους διαλόγους, θα δεις ψήγματα από τις πράξεις του μέλλοντος. Η Δεσποινιώ ετοιμάζεται να ζήσει έναν εφιάλτη, μία ασύλληπτη φρίκη που θα την καθορίσει για τη συνέχεια ενώ η Φρόσω δεν θα ξεχάσει ποτέ το γράμμα της Βικτωρίας στην Ευανθία. Θα της το θυμίσει 24 επεισόδια μετά.

Η αφέλεια και η άγνοια κινδύνου της Δεσποινιώς και ο βιασμός

Θα σε εκπλήξω με αυτό που θα σου πω, αλλά όσα έχεις δει στις Ψυχοκόρες μέχρι στιγμής είναι ένα μόνο κομμάτι των αληθινών ιστοριών και η συνέχεια είναι ακόμη πιο σκληρή. Όσες από τις ψυχοκόρες αντέξουν από εδώ και πέρα σημαίνει ότι θα καταφέρουν να αλλάξουν τις ζωές τους στη συνέχεια και να πάρουν μία μορφή εκδίκησης. Θα το δεις. Θα μεσολαβήσει αρχικά όμως ένα γεγονός που δεν αφορά στις αδελφές Πολύζου, αλλά τον Σώτο και την αποκάλυψη της Αρχοντούλας πως είναι γιος της.

Μετά το «αντίο» του Νάτση στις Ψυχοκόρες, έρχεται η πιο δραματική αποκάλυψη της Αρχοντούλας

Το κεντρικό πρόσωπο σε πολλά γεγονότα από εδώ και στο εξής θα είναι η Βικτωρία. Την είδαμε με κυνικό τρόπο να ξεπουλά τη Δεσποινιώ σε Λιβανέζους επιχειρηματίες σαν να είναι αντικείμενο. Με την ανοχή του Τάσου λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που έχει. Η αφελής και ευαίσθητη Πολύζου θα πέσει στη συνέχεια θύμα ομαδικού βιασμού και θα της καταστρέψουν ότι αγνό έχει μέσα της και χάνοντας κάθε ελπίδα για τη ζωή της.

Ο Τάσος θα είναι στη φυλακή λόγω των χρεών του και όταν βγει θα συνειδητοποιήσει ότι τελικά την έχει ερωτευτεί. Δεν θα μπορεί ωστόσο να γιατρέψει τις πληγές της. Η Δεσποινιώ γίνεται πλέον έρμαιο της Βικτωρίας χωρίς να ξέρει πως να συνεχίσει τη ζωή της. Δεν υπάρχει κανείς να τη βοηθήσει, κανείς να την βγάλει από τον βούρκο της ντροπής της. Η Μαρίκα επίσης θα χάσει κάθε ελπίδα για να τη βρει. Κάποια στιγμή όμως η Δεσποινιώ θα συνέλθει και δεν θα χωρίσει μόνο τον Τάσο, αλλά θα φροντίσει να επανέλθει στις ζωές εκείνων που την οδήγησαν στην καταστροφή.

Η σκηνή της «αγοροπωλησίας» της και το σαρδόνιο γέλιο της Βικτωρίας με το χρηματικό της κέρδος συγκλόνισαν το κοινό στο Twitter/X. Μη ξεχνάς, πως η σειρά βασίζεται σε αληθινές ιστορίες γυναικών. Και η Φρόσω υπήρξε ως πρόσωπο κατά το παρελθόν. Η Άννα Λουϊζίδη μας χάρισε χθες μία πολύ συγκινητική σκηνή εφάμιλλη της Δεσποινιώς.

Όταν της διάβασαν το γράμμα της Βικτωρίας, τότε που πουλούσε εκείνη στην Ευανθία. Γράφοντας για την άσχημη εμφάνισή της. Τα δάκρυα θα δώσουν κάποια στιγμή τη θέση τους στην εκδίκηση. Αλλά μοιάζει αδύνατον για τη Φρόσω να συναντηθεί ξανά μαζί της. Το κοινό ζητά να πάρουν και τα δύο κορίτσια εκδίκηση που έχασαν τις ζωές τους.

Στο επόμενο επεισόδιο η Ευανθία επιστρέφει στο σπίτι της και θα ζήσει πολλά μαρτύρια από τη Φρόσω. Θα της συμπεριφερθεί σα να είναι εκείνη η ψυχοκόρη. Μέχρι να εμφανιστεί και ένα ακόμη παιδί στη ζωή της. Δες και παρακάτω.

Η Φρόσω στις Ψυχοκόρες παίρνει ρεβάνς, εκδικείται την Ευανθία αλλά αποκτά και ένα ακόμη παιδί

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης