Ακόμα ένα παιδί των Brad Pitt - Angelina Jolie απαρνείται τον πατέρα του και αλλάζει επώνυμο

Ακόμα ένα παιδί των Brad Pitt - Angelina Jolie απαρνείται τον πατέρα του και αλλάζει επώνυμο
Invision

Τεταμένες οι σχέσεις του Brad Pitt με τα παιδιά του.

Ακόμα ένα παιδί του Brad Pitt και της Angelina Jolie απομακρύνεται από τον διάσημο πατέρα του. Τη Δευτέρα, η Shiloh Jolie Pitt γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της, επιλέγοντας να «απαλλαγεί» επίσημα από το επώνυμο Pitt, σύμφωνα με το TMZ.

Παρόλο που το αίτημα της χορεύτριας για αλλαγή ονόματος δεν έχει γίνει ακόμη δεκτό, το νέο της ονοματεπώνυμο - το οποίο είναι πιθανό να εγκριθεί - θα είναι απλώς «Shiloh Jolie».

Η είδηση ήρθε λίγες ημέρες αφότου ένα άλλο παιδί του πρώην ζευγαριού ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα της.

Η Shiloh Jolie-Pitt έγινε 18 ετών-Το ταλέντο της «Shi» στον χορό και τα viral videos στο TikTok

Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet

Και oι Vivienne και Zahara συστήνονται απλώς ως Jolie

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι θεατρόφιλοι παρατήρησαν ότι η κόρη του ζευγαριού, Vivienne, αναγραφόταν απλώς ως «Vivienne Jolie» στην καρτέλα του έργου «The Outsiders» - παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια ήταν «Vivienne Jolie-Pitt».

https://www.instagram.com/p/CiUO5UXOCFO/

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η 15χρονη, η οποία βοήθησε τη μητέρα της στην παραγωγή του θεατρικού έργου στο Broadway, έχει αλλάξει νομικά το όνομά της όπως η μεγαλύτερη αδελφή της.

Μαζί με τη Vivienna και τη Shiloh, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η Zahara, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από έξι μήνες όταν συστήθηκε μόνο με το επώνυμο της μητέρας της. Κατά την ένταξή της στην Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc. στο Spelman College στην Ατλάντα, η 19χρονη αναφερόταν στον εαυτό της ως «Zahara Marley Jolie».

Variety's Power of Women: Los Angeles

Maddox και Pax κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση

Εν τω μεταξύ, το Us Weekly ανέφερε το 2021 ότι ο γιος των Pitt-Jolie, Maddox, 22 ετών, «δεν χρησιμοποιεί το Pitt ως επώνυμο σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ' αυτού χρησιμοποιεί το Jolie».

Ωστόσο, η μαμά του φέρεται να μην «υποστήριξε» τότε την επιθυμία του να αλλάξει «νομικά» το όνομά του.

Biden US South Korea

Η πρωταγωνίστρια του «Girl, Interrupted» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016 και ζήτησε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους - Vivienne, Zahara, Maddox, Shiloh, Pax και Knox.

Ο Pax έχει εκφράσει με έντονο τρόπο στο παρελθόν τη δυσαρέσκεια που αισθάνεται για τον πατέρα του. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος είχε αναφέρει με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα: «δεν θα καταλάβει ποτέ τη ζημιά που προκάλεσε στα παιδιά του, κάνοντάς τα να αισθάνονται ότι ζουν σε μια συνεχή κόλαση». «Χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, γαμημένο απαίσιο ανθρώπινο ον!!!» είχε προσθέσει τότε.

2017 TIFF -

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP