Σχεδόν 6 χρόνια απόλυτου έρωτα για Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη - Το νέο ταξίδι και το τάμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σχεδόν 6 χρόνια απόλυτου έρωτα για Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη - Το νέο ταξίδι και το τάμα

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι αχώριστοι. Η νέα απόδραση του ζευγαριού και το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης συγκαταλέγονται στα ωραιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μετρούν 5,5 χρόνια σχέσης, συγκατοικούν και μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media αποδεικνύουν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η αμοιβαία στήριξη, η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός κρατούν το ζευγάρι ενωμένο σαν γροθιά και μας υπενθυμίζουν πως ο έρωτας είναι μια από τις κύριες πηγές ευτυχίας και έμπνευσης.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις; Σασμός είναι για εσένα»: Το viral της Δανάης Παππά και ο γάμος της

Το ταξίδι Παππά-Λάζαρη στην Πελοπόνησσο-Το φωτογραφικό άλμπουμ

Πριν από λίγες ώρες η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να κάνουν μια ολιγοήμερη απόδραση και ταξίδεψαν στην Πελοπόνησσο. Το ζευγάρι βρίσκεται σε υπερπολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/C7pH3U_tXWs/

Οι δυο τους μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα σε Instagram-stories δείχνοντάς μας πώς χαλαρώνουν ενώ λίγο αργότερα παρευρέθηκαν σε wellness retreat.

pappa14.jpg

Λίγο αργότερα Παππά-Λάζαρης ήπιαν τα αγαπημένα τους cocktails και δείπνησαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ.

Η Δανάη Παππά είναι πέντε χρόνια ερωτευμένη και μετρά τις μέρες που περνά με τον Λάμπρο Λάζαρη

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

Το τάμα του ζευγαριού

Όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εκπλήρωσαν το τάμα τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Προκόπι Ευβοίας για να μεταβεί περπατώντας στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο και να προσκυνήσει.

Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι φίλοι τους ξεκίνησα περπάτησαν 21 ολόκληρα χιλιόμετρα σε διάστημα 5 ωρών, με τη διαδρομή να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Η πρωταγωνίστρια του Σασμού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ωραιότερα στιγμιότυπα από αυτή την απόδραση σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/C6_0wdKtham/

«ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ????????‍♀️ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δανάη Παππά.

Η επιθυμία της Δανάης Παππά να γίνει μαμά και τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Δανάη Παππά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη αλλά και τη δημιουργία οικογένειας.

«Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το α και το ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον. Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται. Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου».

Για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά στο άμεσο μέλλον, η νεαρή ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω».

H Δανάη Παππά φαντάζεται τον εαυτό της μαμά και μίλησε για τον Λάμπρο Λάζαρη με λατρεία

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: danouuz