Η Βίκυ Σταυροπούλου «δίδαξε» πρώτο ραντεβού και όλοι λένε «θέλουμε και άλλα βίντεο σαν αυτό»

Το κεφάλαιο First Dates έτσι όπως πραγματικά είναι. Ο φίλαθλος, ο βιαστικός, ο τσιγκούνης, ο γυπαετός και στο video της ηθοποιού η μεγάλη έκπληξη ήταν ο παρτενέρ. 

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε η μητέρα της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα. την Παρασκευή (31/5). Μάλιστα, η Βίκυ Σταυροπούλου συμμετείχε σε ένα χιουμοριστικό και έξυπνο concept που παρουσίασε το πώς είναι ένα πρώτο ραντεβού πάρα πολλές φορές. Στο ...«Πάμε πρώτο ραντεβού» η ηθοποιός και κριτής του J2US απέδειξε για ακόμα μία φορά το ταλέντο της ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν ο παρτενέρ της και δημοσιογράφος φυσικά της εκπομπής, Άρης Καβατζίκης. Και λέμε έκπληξη διότι ίσως ένα ταλέντο να πήγε χαμένο στον χώρο της υποκριτικής. Τουλάχιστον αυτό είπαν δεκάδες άνθρωποι στα social media.

5 τύποι ανθρώπου στο πρώτο ραντεβού

Το «ζευγάρι» Βίκυ - Άρης παρουσίασε τους 5 τύπους ανθρώπων στο πρώτο ραντεβού και χάρισε άφθονο γέλιο σε όλους μας. Ο φίλαθλος, ο βιαστικός, ο τσιγκούνης, ο γυπαετός και όπως έγραφε και η λεζάντα στο post του Instagram της εκπομπής:

«Τι άλλο θα συμβεί σ’αυτή την εκπομπή;; Με τέτοια guest star,ίσως συμβούν τα πάντα!! 😂».

Δες το βίντεο που Βίκυ και Άρης «διδάσκουν» γέλιο, πρώτο ραντεβού ή όπως και να το πεις πάλι «μέσα» είσαι.

Όπως θα είδες στο εν λόγω βίντεο, το «ζευγάρι» αλληληλοσυμπληρώνεται σε ατάκα και ίσως θα πρέπει να ξανακάνουν τέτοια σκετσάκια -όπως απαιτεί και το κοινό.

Όσο για το σχόλια των χρηστών στην ανάρτηση; Ενδεικτικά τα ακόλουθα:

Γέλασα τόσο πολύ! Τρομερός ο κος Καβατζικης!!!και το δίδυμο με την κα Σταυροπούλου φοβερό!!!θέλουμε κι άλλα βίντεο 🙌👏👏

Αυτό δεν είναι διάφραγμα, έμφραγμα είναι 😅😅😅😅 Απολαυστικοί

Θέλω την Βίκυ κολλητή μου, γίνεται;;;

Άρη μου γλυκέ μου Άρη 😂 αδικείσαι !! Είσαι το κάτι άλλο στην υποκριτική 😂!! Αχ! Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα ♥️♥️

Τέλειοι και οι δύο βρε τον Άρη μπράβο, καλά η βυκαρα θεά ❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🤣

Το κεφάλαιο Βίκυ που από ένα «Είσαι το ταίρι μου» (ευτυχώς) αναδείχθηκε

Η Βίκυ Σταυροπούλου γεννήθηκε κάποιον Νοέμβριο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Περιστέρι Αττικής. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη. Έχει πάρα πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε κωμικούς ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση. Ευτυχώς, πριν από 23 χρόνια το αστέρι της έλαμψε μέσα από το «Είσαι το ταίρι μου» και ακολούθησε η γνωστή επιτυχημένη πορεία.

Η κωμική τηλεοπτική σειρά προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 από το Mega Channel και το σενάριό της έγραψε ο Λευτέρης Παπαπέτρου, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Να θυμίσουμε πως η ταλαντούχα ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Νώντα Μπάρκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Δανάη Μπάρκα.

Τα τελευταία χρόνια συγκατοικεί με τον συνάδελφο και καλό φίλο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, στην Ανθούπολη Περιστερίου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης