Ο Σοϊλέδης φέρεται να έκανε το επόμενο βήμα ενώ η Αντωνά απάντησε σε Q&A αυτό που τη ρωτάνε όλοι

Ο Σοϊλέδης φέρεται να έκανε το επόμενο βήμα ενώ η Αντωνά απάντησε σε Q&A αυτό που τη ρωτάνε όλοι
Instagram

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είπε την αλήθεια της ενώ έδειξε και κάποιες φωτογραφίες στους followers της. 

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά ο Άρης Σοϊλέδη βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαριλίνας Κυπαρίσση. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες και τώρα ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor έκανε το επόμενο στη σχέση.

Ο Σοϊλέδης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, ο 33χρονος και η 27χρονη κοπέλα που εργάζεται στην εστίαση, αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Έτσι, εκείνος μετακόμισε στο σπίτι της Μαριλίνας στο Μεταξουργείο αφήνοντας έτσι οριστικά τον χώρο όπου ζούσε με τη ραδιοφωνική παραγωγό και που μετά τον χωρισμό τους συγκατοικούσαν.

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και για τη νέα της ζωή ως single

H δήλωση του Δημήτρη Μακαλιά που «ακυρώνει» τα πάντα

Λίγη ώρα μετά τα δημοσιεύματα πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, ο Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από την εκπομπή «I love ΣουΚου» το πρωί της Κυριακής (2/6) είπε πως η σχέση με τη Μαριλίνα δεν υφίσταται πλέον ενώ η συγκατοίκηση δεν θα μπορούσε να είναι εφικτή αφού η κοπέλα δουλεύει σεζόν στη Μύκονο για έξι μήνες.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες από αυτές που βλέπουμε. Από διάφορες εξόδους. Οι φωτογραφίες αυτές που ήρθαν τώρα στη δημοσιότητα είναι από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο. (...) Δεν θα σταματήσω να μιλάω στον Άρη, επειδή χώρισε από την Μαρία Αντωνά. (...) Οι τελευταίες πληροφορίες μου μού λένε ότι η σχέση του Άρη με τη Μαριλίνα είναι πλέον παρελθόν. Η σχέση αυτή -αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε. Το σημαντικό είναι να είναι όλοι καλά. Και η Μαρία και ο Άρης και η Μαριλίνα».

Η Μαρία Αντωνά απάντησε σε Q&A αυτό που τη ρωτάνε όλοι

Μετά από 7 χρόνια σχέσης, η Μαρία Αντωνά είναι ελεύθερη εδώ και λίγους μήνες. Όπως αποκάλυψε και η ίδια με σχετική ανάρτηση, δέχεται συνεχώς μία ερώτηση το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα, όλοι τη ρωτάνε «Τί έκανες και ομόρφυνες τόσο» και εκείνη αποφάσισε να τοποθετηθεί στο πλαίσιο ενός Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram.

Ήρεμη και γλυκιά, η Μαρία είπε πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα της και αυτή η αλλαγή γίνεται εύστοχα αντιληπτή καθώς η ψυχολογία της αυτή την περίοδο όπως τόνισε «είναι ανεβασμένη». Στο ίδιο Q&A η Μαρία απάντησε πως θα ήθελε να ξανακάνει τηλεόραση και μάλιστα αυτοπροτάθηκε για project που την ενδιαφέρει (backstage στο The Voice), ενώ σε άλλη ερώτηση σχετικά με το κομμάτι «ηλικία» σε μια σχέση, εκείνη παραδέχθηκε πως αυτή είναι απλώς ένας αριθμός και πως σημασία στη ζωή έχει η ωριμότητα.

Μάλιστα στο πλαίσιο του Q&A έδειξε και τις πληγές στα πόδια της μετά το Survivor ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε έξοδο παρέα με καλούς της φίλους όπως έδειξε και σε σχετικά stories.

Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά για τον χωρισμό της και το υπονοούμενο

Ο χωρισμός της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη που έγινε γνωστός στις αρχές του Απρίλη και ύστερα από την επιστροφή της δημοσιογράφου -ραδιοφωνικής παραγωγού από το Survivor, είναι αλήθεια πως έχει απασχολήσει πολύ τα media αλλά και τον κόσμο που τους αγαπούσε.

Βρισηίδα και Μαρτίκας «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα τον Σοϊλέδη και όσα είχε πει για τη σχέση τους

Παρ' όλα αυτά η Μαρία Αντωνά έκανε πρώτη κάποιες δηλώσεις για την μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή της, το βράδυ της 27ης Μαΐου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν συνειδητή δική μου επιλογή το να απασχολήσει σε αυτό το επίπεδο η προσωπική μου ζωή. Ήταν δική μου επιλογή να κρατήσω μια στάση πάρα πολύ διακριτική, πάρα πολύ ήσυχη και ήρεμη, όπως νομίζω ότι πραγματικά αξίζει σε έναν χωρισμό. Δεν νομίζω ότι είναι μια περίπτωση που πρέπει να διατυμπανίζεις. Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ ήρεμα και με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία.

«Οι φίλοι είναι φίλοι και θα είναι για πάντα φίλοι», είπε στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά, καθώς με τον Άρη Σοϊλέδη είχαν πολλούς κοινούς φίλους, τους οποίους δεν χρειάζεται να «χάσουν» επειδή χώρισαν.

«Μου αρέσει το Αεράκι της Φουρέιρα. Με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα. Φυσικά και το δέχομαι και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά δηλώνοντας, όπως μπορούμε να καταλάβουμε πως της έλειπε η προσοχή και το φλερτ από το αντίθετο φύλο, παρότι η ίδια είπε πως δεν είναι έτοιμη για έναν νέο έρωτα.

Πάντως με αυτόν τον τρόπο η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε και όσα είχε πει η Ελένη Βουλγαράκη στο Πρωινό για εκείνη με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Μπάκα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο από τα Γιάννενα. Η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της επέστρεψε και σε μια μεγάλη της αγάπη, το να παίζει μουσική. Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε για αρκετές μέρες στο Dubai ως Dj.

«Εγώ έχω μιλήσει με την Μαρία Αντωνά. Με πήρε η Μαρία και μιλήσαμε. Δεν έχει σκοπό να δώσει συνέχεια. Περνάει μια πάρα πολύ ωραία φάση στη ζωή της, δε θέλει να μιλήσει. Έχει γυρίσει σελίδα, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την προσωπική της ζωή. Σπίτι αλλάζει, μετακομίζει. Θα γυρίσει όλα τα νησιά το καλοκαίρι σαν dj και είναι πάρα πολύ καλά. Αυτό είμαι σε θέση να πω και όλα τα υπόλοιπα θα τα πει η Μαρία όταν είναι έτοιμη» είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.