Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήξερε από την πρώτη μέρα στο MasterChef πως θα πάει τελικό

Πατούλια Κατερίνα
Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήξερε από την πρώτη μέρα στο MasterChef πως θα πάει τελικό

«Ήρθα για να πάρω τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, είμαι πολύ θετικός σε αυτή την απόφαση και πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω»! Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Λευτέρη στην πρώτη του γνωριμία με το τηλεοπτικό κοινό.

MasterChef ετών 29; Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος μπήκε με φόρα πριν από 5,5 μήνες στο MasterChef, είπε πολλές φορές πως θέλει και θα φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και τα κατάφερε.

Λευτέρης for the win

«Oνομάζομαι Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, είμαι μάγειρας τα 10 τελευταία χρόνια και μόλις γύρισα από ένα μεγάλο μαγειρικό ταξίδι στο Μεξικό, τα τελευταία τρία χρόνια αναλαμβάνω μαγαζιά, στήνω το μενού τους και έχω έρθει στο MasterChef, να ζήσω αυτή την εμπειρία, να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω», ήταν τα πρώτα λόγια του Λευτέρη και στην πρώτη του προσωπική συνέντευξη ο παίκτης είχε πει:

«Ήρθα για να πάρω τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, είμαι πολύ θετικός σε αυτή την απόφαση και πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω»!

Το bio του Λευτέρη

https://www.instagram.com/p/CzrQJVPgnI1/
  • Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι 29 χρόνων.
  • Έχει μητέρα και θείο ζαχαροπλάστη.
  • Έχει δουλέψει σε εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ακόμα και σε σουβλατζίδικο.
  • Για τον ίδιο, η μαγειρική είναι ένα συνονθύλευμα αναμνήσεων και συναισθημάτων, που του αρέσει να αποτυπώνει στα πιάτα του.
  • Έχει περάσει από την κουζίνα του περίφημου Sabor στο Λονδίνο, που είναι βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin.
  • Έχει κάνει ακόμα και πελάτες να δακρύσουν με τις δημιουργίες του, όπως δηλώνει.

Το τεφτέρι και το δράμα με τις αντιγραφές:

Στα μισά της διαδρομής του στο MasterChef ο Λευτέρης κόντεψε να λυγίσει.

https://www.instagram.com/p/C7zp8FbO5Lb/

MasterChef: Το προφίλ στο Instagram της Χριστίνας και του Λευτέρη φανέρωσε όσα λέει και το Twitter/X

https://www.instagram.com/p/C2ewZQOBGRU/

Με «σκονάκια» στα χέρια θα βγάλουμε MasterChef; Η Χριστίνα είπε την πιο σωστή κουβέντα και κέρδισε

Τι ακριβώς συνέβη με τα «σκονάκια» στο MasterChef;

Αυτό που είχαμε δει από το τρέιλερ ακόμα, μετουσιώθηκε σε κακό χαμό λίγο πριν τη δοκιμασία της ημέρας. ο Γιάννης Γανίτης με τη βοήθεια του Γιάννη Κούρτογλου κατηγόρησαν ανοιχτά τον Λευτέρη πως ήρθε στη δοκιμασία με γραμμένη στο χέρι συνταγή, την οποία έγραψε στις σημειώσεις κι έπειτα βρέθηκε στην τουαλέτα όπου μέσα σε δύο λεπτά εξαφάνισε όσα είχε γράψει στο «σκονάκι» επί της παλάμης.

Στο beef μπλέχτηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες και οι κριτές με τον Γανίτη να φωνάζει:

«Εγώ σεφ το είδα ξεκάθαρα το σκονάκι» κι έπειτα η κόντρα να κορυφώνεται με τον «δάσκαλο» του φετινού MasterChef να φωνάζει προς τον Λευτέρη:

«Ο κόσμος γελάει, θα έπρεπε να ντρέπεσαι, είναι ντροπή».

Με δάκρυα, μια μικρή κρίση πανικού ο Λευτέρης, πήρε τότε τελικά τον μοναδικό πόντο για την ομάδα του, την γκρι μπριγάδα, τονίζοντας:

«Έχω έρθει εδώ για να κερδίσω το φετινό MasterChef, ας προσπαθήσουν, θα φύγω όποτε είναι να φύγω, μέχρι να φύγω όμως θα με έχουν απέναντί τους, γιατί ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Λυπάμαι που θα με δουν έτσι οι δικοί μου άνθρωποι».

Τι λέει το κοινό στα social για τον Λευτέρη;

Ο Λευτέρης άξια κέρδισε τον τίτλο του MasterChef, αφού όσοι είδαν την πορεία του στον διαγωνισμό, όπως γράφουν στο Twitter/X έχουν να του αναγνωρίσουν πως οι γνώσεις του πάνω στη μαγειρική φάνηκαν.