Όλα πήγαν λάθος στο Προξενιό της Ιουλίας και το κοινό αντέδρασε με την αφέλεια του Γρηγόρη

Κατερίνα Μπούσιου
Όλα πήγαν λάθος στο Προξενιό της Ιουλίας και το κοινό αντέδρασε με την αφέλεια του Γρηγόρη

Έρχεται η επανασύνδεση με την Ιουλία στο Προξενιό της Ιουλίας, ενώ ο Γιωργίκης ξεπερνά κάθε προηγούμενο ψυχολογικής κακοποίησης. 

Ενώ ο Μελέτης Ηλίας ως Γιωργίκης κινείται με ταχύτητα φωτός στις αντιδράσεις του στο Προξενιό της Ιουλίας, ο Γρηγόρης παλεύει ακόμη με την αμηχανία και την αφέλειά του. Η συνάντηση με την Ιουλία ήταν καθοριστική για το μέλλον τους, πριν τον οριστικό χωρισμό του με τη Φιλιώ. Μόνο που από ότι φαίνεται όλα τελευταίος θα τα μάθει, ενώ για λίγο θα γίνει ένας μικρός Γιωργίκης.

Η αποβολή της Φιλιώς και η αποκάλυψη της Πέγκυς Τρικαλιώτη

Στο Προξενιό της Ιουλίας, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Έχουμε τεχνική αρτιότητα σε επίπεδο σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, σκηνογραφίας και φυσικά σε επίπεδο καστ, μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές ομάδες ηθοποιών. Ακόμη και το μωρό που έχει επιλεχθεί ως η μικρή κόρη της Ιουλίας είναι χαριτωμένο και έχει γίνει το αγαπημένο του Twitter/X.

Το μεγάλο λάθος της Ευγενίας Ξυγκόρου στο Προξενιό της Ιουλίας: Επιστρέφει στο σπίτι του Προβιού

moro.jpg

Το χθεσινό επεισόδιο θεωρείται και ως μεταβατικό. Βασικά για την επανασύνδεση του Γρηγόρη με την Ιουλία. Η φυγή της από το αρχοντικό του Προβιού που έγινε πρώτη είδηση στον κάμπο, απασχόλησε και εκείνον, ενώ σύντομα κατάλαβε πως ο Ζαφείρης την έκρυβε μαζί με τον Επιφάνειο και τον Χρήστο σε δικό του κτήμα.

Η συνάντησή τουw μετά από καιρό ήταν συγκινητική. Εκείνος είδε τα σημάδια της κακοποίησης της και της ζήτησε να μάθει όλη την αλήθεια με ένα κάπως αφελές σχόλιο και έκανε το λάθος να πει τη φράση «Πες μου τι συμβαίνει γιατί είσαι σε δικό μου κτήμα θα μπλέξω και εγώ», αλλά εκείνη προς το παρόν δεν θέλησε να τον μπλέξει περισσότερο στα δικά της προβλήματα. Το κοινό ξεσηκώθηκε στο Twitter/X για τον αδρανή και «παρτάκια» Γρηγόρη.

Παρόλο που θα την συναντήσει ξανά, εκείνη δεν θα τολμήσει ακόμη να του πει πως το παιδί της είναι και δικό του. Η είδηση πως θα γίνει και εκείνος πατέρας από τη Φιλιώ, την κάνει να αναβάλει την αποκάλυψη. Όμως θα τη μάθει την αλήθεια στο παρά πέντε ο Γρηγόρης. Πριν δολοφονηθεί ο Προβιός.

Όμως αυτή η εγκυμοσύνη δεν θα έχει ευτυχές τέλος. Ο Γρηγόρης θα ζηλέψει τον γιατρό Γκλαβάνη που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Φιλιώς. Κάνει λοιπόν το μεγάλο λάθος και βιαιοπραγεί εναντίον της. Σαν ένας δεύτερος Γιωργίκης. Αυτό όμως είναι και το τέλος της σχέσης του με τη γυναίκα του και η αρχή της επανασύνδεσης με την Ιουλία λίγο πριν το φινάλε.

https://www.instagram.com/p/C01DizMID1f/

Ο Μελέτης Ηλίας από την άλλη πλευρά, φτάνοντας πια στην αποκορύφωση του ρόλου του ως Γιωργίκης, χθες έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, κακοποίησης και ψυχολογικής βίας. Ξεκινώντας από τη Στεφανία, αργότερα με τον αστυνόμο που αντικαθιστά τον Στασινόπουλο και στο τέλος με τη Στάσα και μητέρα της Ιουλίας. Η οποία λίγο πριν δεν τόλμησε να πει στον αστυνομικό πως την κόρη της, την κακοποιούσε ο Γιωργίκης. Το «Τι θα πει ο κόσμος» ίσχυε και με το παραπάνω εκείνη την εποχή. Το κοινό δεν της χαρίστηκε. Έχει κάνει πολλά σφάλματα μέχρι στιγμής με την κόρη της. Από την άλλη πλευρά, η Ελισάβετ Μουτάφη, είναι απλά υπέροχη σε αυτό τον ρόλο.

stasa.jpg



Από σήμερα όμως και μετά θα ανοίξει ο φάκελος «Κυριακούλα». Για να μάθουμε επιτέλους το μυστικό που κρύβει. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε αποκλειστική της συνέντευξη στο Queen.gr μας είπε αρκετά πράγματα για το φινάλε του ρόλου της και το φινάλε της σειράς. Φέτος ήταν από τις μεγάλες εκπλήξεις της σειράς για τον τρόπο που βρήκε να φτιάξει τόσο τέλεια την ηρωίδα της. Το πόσο καλή ηθοποιός είναι, το ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια. Διάβασε εδώ τη συνέντευξή της.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έχω ένα μεγάλο ταλέντο στο να ξεχνάω το κακό, δεν αγαπώ τις εντάσεις»

https://www.instagram.com/reel/C8HQOv5B5zp/