Μια κίνηση της μαμάς της Χριστίνας στον τελικό του MasterChef έγινε viral για τους σωστούς λόγους

Πατούλια Κατερίνα
Μια κίνηση της μαμάς της Χριστίνας στον τελικό του MasterChef έγινε viral για τους σωστούς λόγους

Η κυρία Λένια, η μαμά της Χριστίνας Χριστοφή και η κυρία Κατερίνα, η μαμά του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου, ήταν οι πρωταγωνίστριες στη δεύτερη φάση του τελικού του MasterChef.

Ο Λευτέρης και η Χριστίνα έπρεπε να αντιμετωπίσουν το πιο δύσκολο Tεστ Δημιουργικότητας. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος,ζήτησαν για τη δεύτερη φάση του τελικού του MasterChef ένα δημιουργικό menu τεσσάρων σταδίων.

Φίλοι και συγγενείς στο πλευρό του Λευτέρη και της Χριστίνας:

Το κάθε στάδιο της δεύτερης φάσης του τελικού ήταν εμπνευσμένο από δοκιμασίες του φετινού MasterChef.

https://www.instagram.com/reel/C8FubocMJv5/

Το amuse bouche έπρεπε να είναι βγαλμένο από την Cucina Povera. Το ορεκτικό, έπρεπε να είναι εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, το κυρίως, να έχει τα χαρακτηριστικά της fusion κουζίνας και το γλυκό, να έχει βασικό υλικό τη σοκολάτα.

Στη δοκιμασία δεν υπήρχε κανένας περιορισμός και οι φιναλίστ μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά θέλουν από την αποθήκη τροφίμων. Συνολικά, ο Λευτέρης και η Χριστίνα, είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Οι μαμάδες «έκλεψαν» την παράσταση:

Το κοινό ενθουσίασαν αρχικά οι τρεις κριτές που ήταν ντυμένοι στα λευκά και προκάλεσαν τα σχόλια του Twitter/X.

Έπειτα, επικά σχόλια από το κοινό ήρθαν για τις μαμάδες των finalists. Η κυρία Κατερίνα, η μαμά του Λευτέρη, εξήγησε πως ο γιος της πάντα έπαιρνε έμπνευση από τα γλυκά της.

Όσο για την Λένια, τη μαμά της Χριστίνας Χριστοφή, αυτή κι αν ενθουσίασε τους συμπαίκτες της κόρης της αλλά και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο.

Εκτός από τον ενθουσιασμό της μαμάς της Χριστίνας, σε βαθμό που θα μπορούσαμε να την δούμε και παίκτρια στο επόμενο MasterChef, η κυρία Λένια ενθουσίασε το κοινό με μια της κίνηση.

Προτού αγκαλιάσει την κόρη της, κατά την είσοδό της, η κυρία Λένια έσπευσε να αγκαλιάσει τον Λευτέρη και να του ευχηθεί από καρδιάς «καλή επιτυχία».

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε από το κοινό με θερμά σχόλια, μιας και έχουμε συνηθίσει στην φάση αυτή του MasterChef, οι οικογένειες να στηρίζουν αποκλειστικά το δικό τους παιδί.

Όσον αφορά τους μπαμπάδες των δύο finalists, αυτοί αρκέστηκαν και οι δύο να πουν πως ξέρουν ότι η δουλειά που θέλουν να ακολουθήσουν τα παιδιά τους, είναι σκληρή, με δύσκολα ωράρια και περιορισμένο χρόνο για προσωπική ζωή.

Τελικός με αέρα Ισπανίας:

https://www.instagram.com/reel/C8Fy7NCoN3a/

Η τελευταία φάση του τελικού του MasterChef, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (13/6/24) κι όχι σήμερα, λόγω των τελικών στο μπάσκετ, θα έχει έναν μεγάλο γκεστ καλεσμένο.

Ο Ισπανός Andoni Luis Aduriz κάνει την είσοδό του στον Μεγάλο Τελικό του MasterChef, κι όπως είχαν πει και οι κριτές:

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κοιτάξει πολύ, πολύ πιο μακριά από τα στενά όρια που εμείς ονομάζουμε μαγειρική. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος και νομίζω και τα ίδια τα παιδιά αξίζουν ένα τέτοιο κλείσιμο»!

Μετά την πρώτη φάση στον τελικό του MasterChef, το κοινό έχει ένα δίκαιο παράπονο