Η Χριστίνα Χριστοφή δεν έγινε τελικά η τρίτη Ελληνίδα MasterChef, αλλά κέρδισε την αγάπη του κοινού

Πατούλια Κατερίνα
Η Χριστίνα Χριστοφή δεν έγινε τελικά η τρίτη Ελληνίδα MasterChef, αλλά κέρδισε την αγάπη του κοινού

«Τον διαγωνισμό τον βλέπω σαν μια ευκαιρία για να γνωρίσουμε σεφ και νέα υλικά, θα δουλέψουμε συνταγές που δεν έχουμε ξαναδεί και θέλω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω», είχε πει η Χριστίνα από την πρώτη της κιόλας γνωριμία με τους κριτές του MasterChef.

Με χτένια και αγκινάρα είχε εμφανιστεί η Χριστίνα Χριστοφή μπροστά στους κριτές του MasterChef στην πρώτη της audition!

«Θέλω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω»

https://www.instagram.com/p/CelFKvZNYa8/

«Αγαπώ την τέχνη και ό,τι έχει να κάνει με την τέχνη και την μαγειρική. Ασχολούμαι για παράδειγμα με την κεραμεική αλλά για να φτιάχνω πιάτα ή κανάτες για το εστιατόριο για να φιλοξενήσουν τα φαγητά μου. Πριν να δημιουργήσω ένα νέο πιάτο, θέλω να το ζωγραφίζω για να βλέπω αν ταιριάζουν τα χρώματα των υλικών μου», είχε πει η Χριστίνα στην audition όπου τόνισε:

«Τον διαγωνισμό τον βλέπω σαν μια ευκαιρία για να γνωρίσουμε σεφ και νέα υλικά, θα δουλέψουμε συνταγές που δεν έχουμε ξαναδεί και θέλω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω, αν είναι να τα πάω καλά στον διαγωνισμό, θέλω να δώσω αυτά που έχω και να τα πάρω πίσω, τότε αυτό και θα γίνει. Θέλω μέσα από τα πιάτα μου στο MasterChef να αναδείξω και την Κύπρο. Τον Σταυρή τον ξέρω, είμαστε φίλοι και δουλέψαμε μαζί. Ο Σταυρής μου είπε να μην έρθω για την εμπειρία αλλά για το έπαθλο, δεν ξέρω τον ανταγωνισμό αλλά ξέρω τι μπορεί να κάνει η Χριστίνα»!

Με όπλο της τη δημιουργικότητα, η Χριστίνα Χριστοφή μπήκε στο MasterChef 2024 για να δοκιμάσει τα μαγειρικά όριά της, αλλά και να τα ξεπεράσει. Η ίδια ακολούθησε πιστά τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπατριώτης της, Σταυρής Γεωργίου (MasterChef 4), να βάλει μοναδικό στόχο το έπαθλο!

Η 26χρονη παίκτρια κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Έχει πάθος με τη δημιουργία και της αρέσει να «δίνει ζωή» σε πρωτοποριακές ιδέες. Η εμπειρία της στις κουζίνες την έχει μάθει να είναι πειθαρχημένη, στοχοπροσηλωμένη, αλλά και να μη δείχνει εύκολα τις αδυναμίες της.

Στο Instagram πάντως, η Χριστίνα (christina.christofi_) πάλι δείχνει στιγμές από την καθημερινότητα και τη δουλειά της αλλά και πιο χαλαρές στιγμές από τη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CsdoeN6tau1/

«Χριστίνα, δεν τα πήγες καλά. Τα πήγες εξαιρετικά. Μπράβο και με το παραπάνω. Σου αξίζει η ποδιά. Με ένα τέτοιο πιάτο θα μπορούσες να γίνεις κι αρχηγός», είχε πει ο Σωτήρης Κοντιζάς στη Χριστίνα κατά τη διάρκεια των οντισιόν όταν της έδωσε την ποδιά.

Χριστίνα uber alles! Η Χριστοφή με τη νίκη του silver award στο MasterChef έφερε «Μαργαρίτα vibes»

Aκόμα και μέσα στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παιχνίδι η Χριστίνα, ως αρχηγός μπριγάδας αλλά και αργότερα με την επέμβαση που έπρεπε να κάνει, δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει για να προχωρήσει στον διαγωνισμό.

Η νικήτρια του silver award Χριστίνα!

Με τη νίκη της στο Silver Award, η Χριστοφή κέρδισε 20.000 ευρώ. Ακόμα και σε εκείνη την απαιτητική silver week και ως μόνη γυναίκα στο παιχνίδι, η Χριστίνα δεν έδειξε ούτε στιγμή να αγχώνεται, ακόμα κι όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρωτούσε πού θα διασκέδαζε με τα 20.000 ευρώ, με την Κύπρια να παίρνει μέορς σε έναν απολαυστικό διάλογο με τον σεφ- κριτή για το πώς προφέρεται το όνομα της Άννας Βίσση.

«Χάρηκα πολύ όταν άκουσα το όνομά μου. Νομίζω πως και ο Κυψίδης παρόλο που έχασε, χάρηκε με τη χαρά μου, είναι πολλά τα λεφτά και χρωστάω πέντε μίξερ στους συμπαίκτες μου, με τα υπόλοιπα χρήματα θα κάνω κάτι μαγειρικό σίγουρα», είπε η Χριστοφή, η οποία είχε υποσχεθεί να αγοράσει ένα μίξερ 1000 ευρώ στον Μάριο και από ένα μίξερ στην υπόλοιπη γκρι μπριγάδα - παρότι κανείς τους δεν την στήριξε ουσιαστικά από τον εξώστη.

https://www.instagram.com/reel/C6MoaOiM9oB/

Μια κίνηση της μαμάς της Χριστίνας στον τελικό του MasterChef έγινε viral για τους σωστούς λόγους

Τελικός MasterChef με τη Χριστίνα να ενθουσιάζει το κοινό στα social

Η Χριστίνα άφησε το δικό της στίγμα στο MasterChef 2024 και σίγουρα η αγάπη του κοινού θα είναι «σύμμαχος» στη μαγειρική της πορεία.