Τελικά πόσο επεισοδιακό θα είναι το φινάλε στη Γη της ελιάς; Η επίθεση και το ατύχημα του Στάθη

Κατερίνα Μπούσιου
Τελικά πόσο επεισοδιακό θα είναι το φινάλε στη Γη της ελιάς; Η επίθεση και το ατύχημα του Στάθη

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο στη Γη της ελιάς και ως είθισται ο επίλογος αυτός θα είναι ανατρεπτικός. 

Η τρίτη σεζόν της Γης της ελιάς ολοκληρώνεται την Πέμπτη στις 27 Ιουλίου και δεν θα είναι όλα ομαλά και όμορφα, παρόλο που θα έχουμε γάμο. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου ετοιμάζουν εκπλήξεις πριν περάσουμε στην 4η χρονιά.

Προς το παρόν ο Πασχάλης Τσαρούχας ονειρεύεται το μέλλον του, γιατί μετά το deal με τον Απόστολο Γκλέτσο, αποκτά εξουσία και πλούτη. Αλλά είναι άτυχος.

Γάμος χωρίς κέφι και με απρόοπτα

Αντί να κλείνουν οι ιστορίες των πρωταγωνιστών στη Γη της ελιάς, προκύπτουν διαρκώς νέα ζητήματα. Δημιουργείται έτσι ένα σεναριακό υλικό για την επόμενη χρονιά. Μετά τις δολοφονίες, τις απαγωγές, τις ατυχίες και τους χωρισμούς, θα έχουμε όπως φαίνεται αρκετά ακόμη απρόοπτα στο τελευταίο επεισόδιο το οποίο θα μεταδοθεί την Πέμπτη στις 27 Απριλίου.

Διαλύεται ο γάμος της Αθηνάς στη Γη της ελιάς: Ο κωδικός «5400 μέρες» και η σύλληψη της Άννας

Γύρω από τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον θα διαδραματιστούν οι παράλληλες ιστορίες στη Γη της ελιάς. Με τις προετοιμασίες και τη συναισθηματική πίεση που θα νιώσουν αρκετοί χαρακτήρες. Η ίδια η μέλλουσα νύφη Άντζελα Γκερέκου, δεν είναι και στην καλύτερη διάθεση μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της μητέρας της. Δες και παραπάνω τι εννοώ.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα προσπαθήσει ο Τζον να της αλλάξει γνώμη και θα τα καταφέρει τελικά. Δεν είναι όμως και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και οι καλεσμένοι που θα βρεθούν στον γάμο.

Καταρχάς η Αριάδνη θα νιώσει αμήχανα, βλέποντας τον Χρήστο και την Αφροδίτη μαζί και το ίδιο άβολα και με τον αστυνόμο Κουράκο, γιατί μεταξύ τους υπάρχει ένα περίεργο φλερτ. Κατά δεύτερο και πιο σημαντικό ρόλο, ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη. Εκείνη τελικά θα φύγει από το σπίτι τους, ύστερα από μία ακόμη σκηνή ζηλοτυπίας λόγω της Σοφίας. Προσωρινώς ωστόσο θα είναι ο χωρισμός αυτός.

Χάιδω και Βασιλική ενώ αρχικά θα παραβρεθούν στην τελετή δεν θα ακολουθήσουν στο γαμήλιο γλέντι, λόγω του πένθους τους.

Εκείνος που θα είναι άτυχος θα είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο Στάθης από σήμερα ενώ είναι χαρούμενος, γιατί η επαγγελματική συμφωνία που κάνει με τον Τζον θα του αποδώσει χρήματα και εξουσία, θα έχει ένα ατύχημα κατά τη διαδρομή του από την Μάνη στην Αθήνα για να δει την Ιουλία και τον γιο τους.

Θα αναρρώσει μεν, αλλά η Ιουλία θα του κρύψει πως την ημέρα του γάμου της Αθηνάς, ο γιος τους θα αρρωστήσει σοβαρά. Δεν θέλει να τον πιέσει ψυχολογικά, αλλά η μυστικοπάθειά της θα φέρει μία σύγκρουση μεταξύ τους.

Και ενώ όλοι ως θεατές θα βλέπουμε το χαλαρό κλίμα που θα υπάρχει στη γαμήλια δεξίωση, δεν θα μπορέσουμε άμεσα να αντιληφθούμε ότι παραμονεύει μία εχθρός της Αθηνάς, η οποία εμφανίζεται την πιο κατάλληλη στιγμή. Η Αμαλία έρχεται με άγριες διαθέσεις για να την εκδικηθεί, θεωρώντας την υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου της με τον Ισίδωρο.

https://www.instagram.com/p/C7RSoEtIYqh/

Μόνο που οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν πως θα υπάρξει και ένα ακόμη χτύπημα. Και κάποιος άλλος θα προσπαθήσει να διαλύσει την ηρεμία και τη χαρά, εκτός από την Αμαλία. Ποιος ετοιμάζεται όμως να πάρει την εκδίκησή του;

amalia.png