Ζήλια, φθόνος και ένας νέος έρωτας στη Γη της ελιάς: Αλλάζει η ζωή του Κωνσταντίνου και του Γιώργη

Κατερίνα Μπούσιου
Ζήλια, φθόνος και ένας νέος έρωτας στη Γη της ελιάς: Αλλάζει η ζωή του Κωνσταντίνου και του Γιώργη

Πριν λήξει η Γη της ελιάς, θα έχουμε ζήλιες και κεραυνοβόλους έρωτες. 

Μία πρόγευση και όσων θα δούμε στην επόμενη σεζόν στη Γη της ελιάς θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, με νέες εξελίξεις που θα συνεχιστούν από Οκτώβριο. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν ανάμεσα σε όλους τους άλλους και δύο σημαντικοί πρωταγωνιστές. Ο Μάξιμος Μουμούρης ως Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ως Γιώργης.

https://www.instagram.com/p/C30II0StHG-/

Η ζήλια, ο φθόνος του Δημοσθένη και ένας νέος έρωτας

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στη Γη της ελιάς για το πόσο θα αλλάξει ακόμη τη ζωή του Γιώργη, μετά τον αποτυχημένο γάμο του με την Ιουλία, τη φυγή της Ευτυχίας και της Δήμητρας. Μετά από τόσες αποτυχίες στον έρωτα, ήρθε η ώρα για λίγη χαρά. Και ενώ περιμέναμε κάτι να γίνει είτε με την Αφροδίτη, είτε με την Αριάδνη, θα έρθει μία άλλη γυναίκα για αλλάξει την καθημερινότητά του.

Η Νάνσυ και κόρη του Τζον, η οποία εμφανίζεται νωρίτερα στη Μάνη για τον γάμο του πατέρα της, κολακεύεται από τον νεαρό αστυνόμο. Μπορεί να την κάνει ακόμη και να μείνει μόνιμα στην Αρεόπολη, λένε οι πληροφορίες, αλλά μπορεί να μην είναι εκείνη το κάρμα του τελικά και να έχουμε όντως εξελίξεις με την Αριάδνη όπως ακουγόταν.

Η Βαρβάρα Ντέσκα είναι το νέο πρόσωπο στη Γη της ελιάς και ως κόρη του Τζον θα προκαλέσει αναστάτωση

Δηλαδή ουσιαστικά με την κόρη της πρώην συζύγου του. Όπως συνέβη με τον Ντίνο και την Αμαλία στον Παράδεισο των Κυριών για παράδειγμα. Πάντως ο ίδιος είχε δείξει το ενδιαφέρον του κυρίως προς τη νεαρή γιατρό Αφροδίτη.

Πάντως σημαντικό ρόλο για το γυναικείο πληθυσμό της Μάνης, θα παίξει ο ερχομός του Στέφανου Μιχαήλ. Και εδώ ξεκίνησε τα στοιχήματα για το ποια γυναίκα θα τον διεκδικήσει. Ωραίο ζευγάρι με την Αριάδνη θα ήταν και εκείνος.

Ένα άλλο ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη θα περάσουν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους λόγω της Σοφίας, της νέας γραμματέως του συμβολαιογράφου. Εκείνος όμως είναι ταγμένος στη γυναίκα του και παρά το δέλεαρ, δεν θα προχωρήσει στο να δημιουργήσει το οτιδήποτε. Μία μικρή κρίση, μία ζήλια για να τονωθεί το ζευγάρι θα είναι όλο αυτό.

Τα πλάνα του γάμου Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς και τα παράπονα του κοινού για μία σκηνή

Όμως ο Κωνσταντίνος θα αντιμετωπίσει άλλου είδους κίνδυνο. Ο Δημοσθένης ήδη τον απείλησε ξανά, όταν δεν τον βοήθησε σε μία από τις παρανομίες του. Τώρα που ο Γιώργης θα ξεκινήσει μία έρευνα για τον νέο φόνο της Μάνης και οδηγηθεί στον Δημοσθένη, εκείνος θα προσπαθήσει να βρει συμμάχους και θα στραφεί ξανά σε εκείνον. Ασκώντας πίεση αφενός και χρησιμοποιώντας την απειλή ότι θα αποκαλύψει και το δικό του παρελθόν.

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι μέχρι την αρχή της νέας σεζόν, ο Γιώργης θα ανακαλύψει ότι ο αστυνομικός Βαγιάκος είναι συνεργός του. Και εκεί θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις με τον Δημοσθένη.

Η τύχη 9 ζευγαριών στη Γη της ελιάς μετά το επεισοδιακό τέλος της 3ης σεζόν: Ποιοι χωρίζουν;