Η γλυκιά εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που μάς έκανε να χαμογελάσουμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η γλυκιά εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που μάς έκανε να χαμογελάσουμε

Είναι δύσκολο να προσπαθείς να κατακτήσεις την κορυφή και ακόμα πιο δύσκολο να την διατηρήσεις. Όταν όμως έχεις τα κατάλληλα άτομα δίπλα σου να σε στηρίζουν, όπως έχει η Μαρία Σάκκαρη όλα είναι εφικτά.

Η Μαρία Σάκκαρη, η σπουδαία αθλήτρια του τένις, αν και προτιμά να «μιλάει» με τις κινήσεις της μέσα στο τερέν, μίλησε στους Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη για το πώς την μύησε στο τένις ο παππούς της, για την - επίσης αθλήτρια του τένις - μαμά της, τις κρίσεις πανικού αλλά και για το κεφάλαιο στη ζωή της που λέγεται Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

H Μαρία Σάκκαρη είπε όσα νιώθει για τον Κωνσταντίνο της καρδιάς της με ένα τρυφερό post

Η Μαρία Σάκκαρη και το τένις

Όπως ανέφερε στην εκπομπή που θα προβληθεί σήμερα (13/6) στον Alpha η 28χρονη αθλήτρια, ο παππούς της ήταν εκείνος που την μύησε στο συγκεκριμένο άθλημα, καθώς η μαμά της δεν ήθελε κάποιο από τα παιδιά της να παίξει τένις.

«Όταν με είδε να παίζω (ο παππούς μου), είπε: Πάει, μπλέξαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

201712270954180.4173_MARIA_SAKARI_AGELIKI_KANELOPOYLOY_DIMITRIS_KANELOPOYLOS_22122017.jpg

Η Μαρία Σάκκαρη με τη μαμά της, Αγγελική Κανελλοπούλου και τον παππού της, Δημήτρη Κανελλόπουλο.

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Και η Μαρία Σάκκαρη δεν θα ήθελε το ίδιο για τα παιδιά της, όπως εξομολογήθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, αφού γνωρίζει καλά πως το τένις είναι δύσκολο άθλημα.

Η τρυφερή ατάκα της Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που μάς έκανε να χαμογελάσουμε

Μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη το βράδυ θα αναφερθεί και στις κρίσεις πανικού που είχε αλλά και την πίεση που ένιωθε «σκαρφαλώνοντας» στην 3η θέση παγκοσμίως.

https://www.instagram.com/p/C4i__S7qhqe/

Αυτή την πίεση όμως καταφέρνει να την μετριάζει και να την «νικάει», κάθε φορά που στην κερκίδα είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο σύντροφός της τα τελευταία 3 χρόνια (αφού οι φήμες ότι είναι ζευγάρι είχαν ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2023).

Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου.

Οι φορές που η Μαρία Σάκκαρη έχει αναφερθεί στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Είναι πολύ όμορφο να έχει κανείς δίπλα του έναν άνθρωπο που να τον στηρίζει και στα εύκολα και στα δύσκολα και στις νίκες και τις ήττες και φαίνεται πως η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλον αυτόν τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…» είχε πει η 28χρονη αθλήτρια τον Ιούνιο του 2021 στην εκπομπή εκπομπή «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Αλλά και όταν η σχέση τους δέχθηκε τα τοξικά σχόλια διάφορων χρηστών των social media η Μαρία Σάκκαρη απάντησε, όπως έπρεπε: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο».

1718289607749-202230697-sakkari20.jpg