Πόσο δίκαιο είναι το φινάλε στον Παράδεισο των Κυριών με τον οριστικό χωρισμό Ντίνου και Αμαλίας;

Η δολοφονική απόπειρα κατά της Αμαλίας και η κόρη που θα αποκτήσει με τον Ντίνο. Ανατροπές στον Παράδεισο των Κυριών. 

Ενώ περιμέναμε ένα γενικό ευτυχισμένο τέλος στον Παράδεισο των Κυριών, οι τελευταίες πληροφορίες μας κάνουν να αναθεωρήσουμε. Θα υπάρξει αρκετή δόση τραγωδίας και αναπάντεχων εξελίξεων. Πολύ λίγοι θα μείνουν δικαιωμένοι και ευτυχισμένοι. Το πιο τραγικό πρόσωπο θα είναι στο φινάλε και η Αμαλία. Αλλά για ποιο λόγο θα μείνει χωριστά από τον Ντίνο;

Η Μιράντα τα μαθαίνει όλα και δίνει την έγκρισή της στην Αμαλία

Όσοι έκαναν εγκλήματα κατά των άλλων, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γλιτώσουν την τιμωρία από όσους έβλαψαν, στον Παράδεισο των Κυριών. Δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά θα συμβεί. Σε σημείο η σειρά να αποκτήσει στα τελευταία επεισόδια μέχρι το μεγάλο φινάλε της στις 24 Ιουνίου, χαρακτηριστικά αστυνομικής σειράς.

Το «αντίο» Εξηνταβελώνη - Πανταζάρα στον Παράδεισο των Κυριών λίγο πριν την «τιμωρία» της Βικτώριας

Ο Χρήστος θα είναι το πρώτο θύμα από τη Ματούλα και τη Στέλλα. Η δεύτερη θα καταφέρει να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριό τους με την μητέρα της στη συνέχεια να παίρνει το βάρος της δολοφονίας για να γλιτώσει την κόρη της. Δυστυχώς όμως εκείνη θα καταλήξει στο ψυχιατρείο.

Το μόνο ευχάριστο γεγονός θα είναι η εγκυμοσύνη της Γεωργίας και η νέα ζωή που θα ξεκινήσει με τον Πάρη, αφού η Μιράντα καταφέρει πρώτα, να πείσει τον Χριστόφορο να αφήσει το παιδί του Άγη να μεγαλώσει μαζί τους.

Όμως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, θα έχουν ένα πολύ περίεργο και ιδιαίτερο φινάλε. Με την Μιράντα να παίζει ξανά τον κύριο λόγο στη σχέση τους. Θα έχει ανακαλύψει τα αεροπορικά τους εισητήρια και θα καταλάβει πως σκοπεύουν να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Θα τους ενθαρρύνει μάλιστα, αλλά ο Ντίνος την τελευταία στιγμή θα αινσθανθεί άσχημα που ήταν το πρόσωπο που έβαλε σε δοκιμασία ξανά τη σχέση μάνας και κόρης.

Για αυτό και θα αποφασίσει τελικά να φύγει κρυφά μόνος του για την Αμερική αυτή τη φορά. Θα τελειώσει όλες τις υποθέσεις με τον «Παράδεισο» και θα αποφασίσει να μείνει μακριά. Η Αμαλία μάταια θα τον αναζητήσει. Σε αυτή την αναζήτηση θα βρεθεί μπροστά της ο Σίμος, ο οποίος θα το έχει σκάσει από τη φυλακή.

Όταν θα στρέψει το όπλο εναντίον της, ο Πάρης θα τη σώσει μπαίνοντας μπροστά. Ευτυχώς τραυματίζεται ελαφρά, αλλά αυτή η διάσωση είναι που θα αλλάξει και τη συμπεριφορά του Χριστόφορου απέναντί του.

Υπάρχει όμως και μία ακόμη ανατροπή. Η Αμαλία διαπιστώνει ότι είναι έγκυος, αλλά δεν θα το αποκαλύψει ποτέ στον Ντίνο. Δεν θέλει αυτό το παιδί να είναι η αιτία που θα πιεστεί να γυρίσει κοντά της.

Η κόρη της θα γεννηθεί και θα πάρει το όνομα Αντιγόνη. Θα μεγαλώσει μαζί με την μητέρα της, την Μιράντα και τον Χριστόφορο, αλλά δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της.

Άδικο. Δε συμφωνείς;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης