Λίγο πριν τον γάμο ο Ανδρέας Γεωργίου μετέφερε τη «Μεγάλη Εικόνα» για τη Σιμώνη και τη ζωή του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο πριν τον γάμο ο Ανδρέας Γεωργίου μετέφερε τη «Μεγάλη Εικόνα» για τη Σιμώνη και τη ζωή του

Καλεσμένος στην «Μεγάλη Εικόνα» της Νίκης Λυμπεράκη βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου και μεταξύ άλλων μίλησε για τις τηλεοπτικές του επιτυχίες, την απώλεια της μητέρας του και τον γάμο με τη make up artist που του «έκλεψε» την καρδιά.

Καλεσμένος της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» και της Νίκης Λυμπεράκη ήταν το βράδυ της Δευτέρας (17/06) ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης-παραγωγός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών («Η γη της ελιάς», «Famagusta») συνάντησε τη δημοσιογράφο στο κέντρο της Αθήνας και μεταξύ άλλων της μίλησε για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου, τα επαγγελματικά του σχέδια και την απώλεια της μητέρας του.

Ποια είναι η Σιμώνη που παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου: Τα πλάνα του αρραβώνα με άρωμα «Famagusta»

Ανδρέας Γεωργίου: «Θα κάνω παραδοσιακό κυπριακό τριήμερο γάμο με βιολιά και λαούτα»

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα επισφραγίσει τον έρωτά του τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο και θα γιορτάσει το γεγονός με αγαπημένα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/C1bfQHfoTaw/

«Παντρεύομαι, θα γίνει κανονικά θρησκευτικός γάμος. Ήθελα να κάνω παραδοσιακό κυπριακό γάμο, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι με βιολιά και λαούτα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα αλλά θα ήθελα πολύ να είναι εδώ οι γονείς μου», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι πολύ μακριά από μένα ο γάμος και τα παιδιά. Ίσως να είναι και λίγο πιο βαθύ, ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ για να μη χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο όμως περάσαμε πολλά, χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε».

Για τη δημιουργία οικογένειας ο Ανδρέας Γεωργίου παραδέχθηκε: «Ήρθε ένα timing που καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά αλλά δεν τα προγραμματίζουμε. Με τρομάζει να λέω ότι θα είμαι ένας καλός μπαμπάς, δεν ξέρω αν θα τους προστατεύω πολύ αλλά θα το δουλέψω σίγουρα. Θα ήθελα να είμαι για τα παιδιά μου ένας μπαμπάς που θα μπορούν να μιλάνε ανοιχτά για τα πάντα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα όμως σίγουρα θα ήθελα οι γονείς μου να είναι εκεί».

Ποια είναι η Σιμώνη Χριστοδούλου

Η γοητευτική make up artist ζει μόνιμα στην Κύπρο και γνώρισε τον Αντρέα Γεωργίου το 2017 όταν εργαζόταν για τη σειρά «Τατουάζ».

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση του ζευγαριού κυκλοφόρησαν το 2018 ωστόσο οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο έρωτάς τους δυνάμωσε στο πέρασμα του χρόνου και η μακιγιέρ βρισκόταν συχνά στα παρασκήνια των σειρών του αγαπημένου της, ποζάροντας με τους συντελεστές.

https://www.instagram.com/p/C55tqs2tUTK/

Πριν λίγoυς μήνες η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας διακριτικά το ευτυχές γεγονός.

Όπως έγινε γνωστό τον Μάρτιο, το ζευγάρι προετοιμάζει τον γάμο του ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα. Κουμπάροι θα είναι οι πιο στενοί συνεργάτες-φίλοι του σκηνοθέτη, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου.

https://www.instagram.com/p/C347TUUtpNU/

,Πάμε για το φινάλε του Famagusta από τη ζωή στον θάνατο: Η αρχή του Λούλη και το τέλος του Γεωργίου

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ανδρέας Γεωργίου σχολιάζει τις αναρτήσεις της συντρόφου του στα social media, αφήνοντας γλυκά και κολακευτικά σχόλια.

Screenshot-2024-06-18-095458.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του

Αναφερόμενος στην πορεία του και στις πιο επώδυνες στιγμές τις ζωής του, ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για τη τη μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών, νικημένη από το AIDS.

«Τα παιδικά μου τραύματα δεν τα έχω επεξεργαστεί ακόμα. Το θέμα του AIDS ήταν για πολλά χρόνια ταμπού και μου δόθηκε η ευκαιρία να βγω και να πω το 2005 ότι οι γονείς μου έχουν πεθάνει από αυτό και ότι ο αδελφός μου είναι φορέας. Σήμερα θεωρώ ότι δεν το συζητάμε με το στίγμα του τότε. Όταν μαθαίνει κάποιος ότι έχει AIDS είναι σοκαριστικό στην αρχή, στην Κύπρο είχαμε στιγματιστεί, ο κόσμος μας απέφευγε. Σίγουρα κάτι κουβαλάω από τότε. Η μητέρα μου πέθανε 36 ετών. Κάποια στιγμή μου έδωσε συγγενικό μου πρόσωπο φωτογραφία της από την ηλικία των 30 και σοκαρίστηκα γιατί κατάλαβα ότι ήταν ένα κορίτσι η μαμά μου, κατάλαβα πόσο νωρίς έφυγε», εξομολογήθηκε ο σκηνοθέτης.

Και συμπλήρωσε: «Το θέμα του AIDS ήταν για πολλά χρόνια ένα ταμπού. Μου δόθηκε η ευκαιρία το 2005 να βγω και να μιλήσω για αυτή την ιστορία και να πω: Ξέρετε, η μητέρα μου έχει πεθάνει από AIDS, όπως έχουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας μου που έχει φύγει από τη ζωή και ο μικρός μου αδελφός ο οποίος σήμερα είναι 33 ετών. Έχει τη δική του όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Να πω ότι δεν είναι ένας θανατηφόρος ιός πλέον, αλλά μία χρόνια πάθηση. Σήμερα θεωρώ ότι δεν το συζητάμε κάτω από την ταμπέλα του ταμπού και του στίγματος της κοινωνίας».

«Στην Κύπρο, στο χωριό είχαμε στιγματιστεί, ο κόσμος μας απέφευγε, όμως ήμασταν δεμένη οικογένεια, μείναμε ενωμένoι και καταλαβαίναμε τον κόσμο και τι συνέβαινε γύρω μας», τόνισε ο Αντρέας Γεωργίου.

Για την dream team που έχει δημιουργήσει ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε: «Με έναν μαγικό τρόπο έδεσε η ομάδα μας με τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου. Όταν ξεκινάω μία σειρά, πάντα εγώ είμαι αυτός που λέει: μέχρι δύο χρόνια. Με τη Γη Της Ελιάς δεν έγινε το ίδιο, πάμε για 4η σεζόν και δεν μου είναι εύκολο να αποχωριστώ αυτούς τους ήρωες και η σειρά έχει ακόμα να δώσει. Δεν έχω ανασφάλεια».

https://www.instagram.com/p/C3S5cUcsCpL/

Πηγή κεντρικής: simoni.chr