Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαθαίνει στους γιους της τα οφέλη της εργασίας με τον πιο fun τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαθαίνει στους γιους της τα οφέλη της εργασίας με τον πιο fun τρόπο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την όμορφη σχέση που έχει φτιάξει με τους γιους της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της.

Μια πολύ όμορφη και παραγωγική περίοδο της ζωής της διανύει η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος.

Πριν λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γιους της, Διονύση και Φίλιππο Πηλαδάκη.

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου ενηλικιώθηκαν κι εκείνη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τους γονείς

H αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τους γιους της και τα καλοκαιρινά τους σχέδια

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως οι γιοι της εργάζονται στο θέατρο ως ταξιθέτης και υποδοχή οπότε εκείνη θα τους έχει κοντά της όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

«Τα παιδιά μου δεν ήρθαν στην πρεμιέρα μου αλλά εργάζονται εδώ. Ο ένας στην ταξιθεσία και ο άλλος στην υποδοχή, οπότε θα την δουν αρκετές φορές αυτή την παράσταση».

Και πρόσθεσε: «Παρότι φέτος οι γιοι μου θα πάνε μόνοι τους διακοπές, με ρώτησαν ήδη που θα πάμε και όλοι μαζί. Κάνουμε πράγματα όλοι μαζί, βγαίνουμε έξω, διασκεδάζουμε, έχουμε φτιάξει μια σχέση που έχει πολύ πλάκα».

Μαμά και γιοι είναι πολύ δεμένοι και πραγματοποιούν συχνά ολιγοήμερες αποδράσεις, χαρίζοντάς μας όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/C43iu8nIS-H/

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια υπήρξε παντρεμένη για 7 ολόκληρα χρόνια (2004-2011) με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Aπό την ημέρα που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, στα οποία τρέφουν τεράστια αδυναμία.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χωρίς μακιγιάζ προκάλεσε το πιο εύστοχο σχόλιο φαν της

Πριν από περίπου ένα χρόνο η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της ως μαμά και την μετακόμιση του γιου της λόγω σπουδών.

«Στη δουλειά είμαι στρατιώτης αλλά το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά. Η ουσία για εμένα ήταν πάντα εκεί. Είναι περίεργο τώρα που μεγάλωσαν. Τους κοιτάω καμιά φορά και μου φαίνεται περίεργο που έγιναν άνδρες. Να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Τώρα ουσιαστικά φαίνεται το αποτέλεσμα, ό,τι έχουμε καταφέρει να κάνει, τώρα βλέπεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πρόσθεσε:

«Ο μεγάλος σπουδάζει στην Κύπρο. Του χρόνου θα πάει μάλλον εκεί και ο μικρός. Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη. Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου».

https://www.instagram.com/p/CmcLggoo2BF/

Το τρυφερό βίντεο της Ντορέττας Παπαδημητρίου προδίδει την αξία της πραγματικής φιλίας

«Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις παιδιά στα 30, αλλά ξέρω πως όταν κάνεις παιδιά, αυτομάτως και με έναν πολύ μαγικό τρόπο, αλλάζεις εντελώς τρόπο σκέψης, ωριμάζεις. Κάτι αλλάζει και σε κάνει αυτόματα πιο υπεύθυνο. Ουσιαστικά μετατοπίζεις όλη την προσοχή που έδινες μέχρι πρότινος από τον εαυτό σου στα παιδιά. Εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος», έχει δηλώσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

https://www.instagram.com/p/ClJHfAEIpEV/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τους γιους της.

Πηγή κεντρικής: dorettapapadimitriou_official