Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου ενηλικιώθηκαν κι εκείνη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τους γονείς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου ενηλικιώθηκαν κι εκείνη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τους γονείς

Ο Φίλιππος και ο Διονύσης έχουν ανοίξει πλέον τα δικά τους «φτερά», αφού ο ένας έκλεισε τα 18 ενώ ο άλλος εδώ κι έναν χρόνο σπουδάζει στην Κύπρο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πολλοί, όπως είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη, θεωρούν πως ξεμπέρδεψε με τους γιους της, αφού και οι δύο έχουν ενηλικιωθεί ποια. Ο Διονύσης είναι 19 χρονών και ο Φίλιππος έκλεισε τα 18.

«Σε καταλαβαίνω» είπε η Ντορέττα στη Φαίη μιλώντας για την απώλεια του μπαμπά της που μετρά 9 χρόνια

Παρ' όλα αυτά η ηθοποιός είπε μια μεγάλη αλήθεια για τους γονείς.

«Δεν ξεμπερδεύεις (όταν μεγαλώνουν τα παιδιά σου) και ούτε θέλεις κιόλας. Ίσα ίσα που όσο μεγαλώνουν, εσύ θες να είσαι ακόμα πιο κοντά, αλλά δεν μπορείς, δεν πρέπει. Αλλά έχεις πάντα την έννοια» είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ακόμα και τώρα δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν οι γιοι της λείπουν από το σπίτι - κι ας έχει σπουδάσει ένα χρόνο στην Κύπρο ο μεγάλος της γιος - γι' αυτό και ανά διαστήματα τους στέλνει κάποιο μήνυμα στο κινητό για να δει αν είναι καλά. Και ποια Ελληνίδα δεν το κάνει αυτό, όχι μόνο όταν ήμασταν 18 και 19 αλλά ακόμα κι όταν έχουμε κάνει τη δική μας οικογένεια;

To κλασσικό «Όλα καλά;» ή «Γύρισες/ Γυρίσατε;» είναι εφ' όρου ζωής και δείχνι με τον πιο απλό τρόπο την αγάπη και το νοιάξιμο μιας μάνας για το παιδί της.

«Όταν βγαίνουν τα παιδιά έξω το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ, ή πάω σε μια φίλη ή βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα για να στείλω μήνυμα» είπε λοιπόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ ανέφερε πως αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση της με τους γιους της, καθώς κατανοούν την αγωνία της.

Μάλιστα, η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με τον Φίλιππο και τον Διονύση, αφού όπως αποκάλυψε έχει γνωρίσει και τα κορίτσια τους.

Τα παιδιά μιλάνε πολύ με τον μπαμπά τους αλλά μου λένε και εμένα πράγματα. Είμαι πολύ καλά με τα κορίτσια τους και αν έχουν άδικο τα παιδιά μου, θα το πω.

Οι στιγμές με τους γιους της

  • Αν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου προτιμά να κραα την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία με τους γιους της στα social media, όπως και με την αδερφή της και την ανιψιά της.