Ο Liam Hemsworth λέει ότι η Ελλάδα είναι το πιο υπέροχο μέρος- Οι νέες photos στην Αθηναϊκή ριβιέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Liam Hemsworth λέει ότι η Ελλάδα είναι το πιο υπέροχο μέρος- Οι νέες photos στην Αθηναϊκή ριβιέρα
Invision

Ο Liam Hemsworth απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την σύντροφό του, Gabriella Brooks. Οι νέες φωτογραφίες και το μήνυμα του ηθοποιού για τη χώρα μας.

Για ακόμα μια χρονιά αρκετά ονόματα του Hollywood επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, με την Αθήνα και την Μύκονο να αποτελούν πόλο έλξης των A-list celebrities.

Πριν από λίγες ημέρες ο Liam Hemsworth κατέφθασε στην Αθήνα με αφορμή τη συναυλία των «Coldplay» όπου έδωσε το παρών μαζί με τη σύντροφό του, Gabriella Brooks, τον Joe Jonas και αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/C8VF4vAyety/

Elsa Pataky: Η σύζυγος του Chris Hemsworth αποκάλυψε το μυστικό του 13χρονου γάμου τους

Ο Liam Hemsworth αποθεώνει την Ελλάδα στο Instagram- Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του

Πριν από λίγες ώρες ο 34χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο τον βλέπουμε να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στο ξενοδοχείο του, πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα.

Στο πλευρό του βρισκόταν η αγαπημένη του, Gabriella Brooks με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Δεκέμβριο του 2019 ενώ το 2022 έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/p/C8R0cJPvbDm/

«Ελλάδα, τι υπέροχο μέρος», έγραψε ο 34χρονος στη λεζάντα της ανάρτησής του, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στους διαδικτυακούς του φίλους.

Από πλευράς της η Gabriella Brooks μοιράστηκε αγαπημένα στιγμιότυπα από τις διακοπές με τον αγαπημένο της, ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες followers της.

https://www.instagram.com/p/C8KrgzqiI3B/

Ανάμεσα στις λήψεις που πόσταρε το μοντέλο ξεχώρισε η πόζα του Ηemsworth μέσα στο νερό, με το ζευγάρι να ζει στο έπακρο κάθε στιγμή των διακοπών του.

neage-of-2-people-people-swimming-and-body-of-water..jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο Chris Hemsworth εγκαταλείπει την υποκριτική; To διάλειμμα και η διάγνωση για το Αλτσχάιμερ

Mετά τον χωρισμό του από την Miley Cyrus ο Αυστραλός ηθοποιός έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Gabriella Brooks, η οποία θεωρείται ένα από τα top models της γενιάς της.

https://www.instagram.com/p/C0d5VAdLjpZ/

Για τον Chris Hemsworth η superhero της καρδιάς του είναι μόνο η κόρη του

Πηγή κεντρικής: apimages.com