Η πάντα κομψή Νατάσα Παζαΐτη σε νέα κοινή εμφάνιση με τον Κώστα Καραμανλή και τον 21χρονο γιο τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η πάντα κομψή Νατάσα Παζαΐτη σε νέα κοινή εμφάνιση με τον Κώστα Καραμανλή και τον 21χρονο γιο τους
ndpphoto@gmail.com

Ο Κώστας Καραμανλής με την σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη και τον γιο τους, Αλέξανδρο έκαναν μια σπάνια οικογενειακη εμφάνιση στο Ηρώδειο και τη συανυλία αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα.

Ο Μίμης Πλέσσας αυτή τη χρονιά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο πρόκειται να κλείσει τα 100. Γι' αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας (17/6) μια συναυλία αφιερωμένη σε εκείνον και όλα όσα έχει προσφέρει στην ελληνική μουσική.

Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρόν ήταν πολλοί, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν και ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη και τον γιο τους, Αλέξανδρο.

Η Νατάσα Παζαΐτη με τα δίδυμα και τον Κώστα Καραμανλή στο πλευρό της: Το νέο «μέλος» της οικογένειας

Το μπεζ λινό φόρεμα της Νατάσας Παζαΐτη ιδανικό για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, η Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε για την συγκεκριμένη περίσταση ένα λινό maxi φόρεμα σε μπεζ απόχρωση, ένα χρώμα που επέλεξε για το σακάκι του και ο γιος της με τον πρώην Πρωθυπουργό.

Το look της ολοκλήρωσε με μια λεπτή δερμάτινη καφέ ζώνη αλλά και μια τσάντα σε παρόμοια μπεζ απόχρωση με αυτήν του φορέματός της. Αυτό που έδωσε μια χρωματιστή πινελιά στην εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη ήταν το μπλε μολύβι στα μάτια της, κάτι που συνήθιζε να κάνει και η πριγκίπισσα Diana και είναι μία από τις τάσεις και φέτος στο μακιγιάζ.

Το μπλε μολύβι ματιών που φορούσε η Πριγκίπισσα Diana είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Καραμανλή, όπως θα είδες από τις φωτογραφίες πιο πάνω πέρα από το μπεζ σακάκι επέλεξε ένα παντελόνι στο χρώμα το πάγου και λευκό πουκάμισο με μικρό μαύρο πουά. Ο Κώστας Καραμανλής από την άλλη επέλεξε να φορέσει λαδί παντελόνι με γαλάζιο πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι.

Αν και η οικογένεια Καραμανλή προτιμά να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν πρόκειται για τέτοιους είδους εκδηλώσεις δινει πάντα το παρών σύσσωμη.

Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη Καραμανλή

Ο πρώην Πρωθυπουργός και η Νατάσα Παζαΐτη έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, οι οποίοι αυτή τη χρονιά θα κλείσουν τα 21.

Σε πολλές κοινωνικές περιστάσεις τόσο ο Αλέξανδρος, όσο και η Αλίκη συνοδεύουν τους γονείς τους, ακολουθώντας κι εκείνοι ένα πιο επίσημο στυλ στις εμφανίσεις τους.

Όσον αφορά τις σπουδές τους, η Αλίκη Καραμανλή που αδιαμφισβήτητα μοιάζει στον μπαμπά της, σπουδάζει σε δύο σχολές. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και παράλληλα σπουδάζει Επικοινωνία και Media στο Deree. Μάλιστα, αν και δεν έχει αποφοιτήσει ακόμα, ήδη κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα σε εταιρεία κοινωνικοπολιτικών ερευνών.

ec6eaacb-6967_ALEKSANDROS_KARAMANLIS_ALIKI_KARAMANLI_DIMITRIS_PAPADIMITRIOY_01062022.jpeg

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής από την άλλη, φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Και τα δύο παιδιά ωστόσο, έχουν κλίση και προς τα καλλιτεχνικά, αφού για φιλανθρωπικό σκοπό έχουν συμμετάσχει και σε θεατρική παράσταση, παρέα μάλιστα και με την μαμά τους.

https://www.instagram.com/p/C5t6mrOISpm/