Ο συγκλονιστικός Λεωνίδας Κακούρης στο Ναυάγιο συγκίνησε το Twitter/X και όλοι θυμήθηκαν τα Τέμπη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο συγκλονιστικός Λεωνίδας Κακούρης στο Ναυάγιο συγκίνησε το Twitter/X και όλοι θυμήθηκαν τα Τέμπη

Η δίκη στο Ναυάγιο εξελίχθηκε στην πιο συγκινητική και τόσο αληθινή στιγμή της σειράς. 

Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος μέχρι τα θύματα και οι επιζώντες του Φοίνιξ να φτάσουν μέχρι τη δίκη κατά του πλοιοκτήτη Βασιλείου. Αλλά άξιζε να δούμε αυτή τη στιγμή στο Ναυάγιο καθώς είναι και η πιο καθοριστική στο σενάριο της σειράς που φτάνει στο τέλος της. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αλλά κυρίως ο Λεωνίδας Κακούρης συγκλόνισαν με τα λόγια και την έκφρασή τους και δυστυχώς οι τραγωδίες του χτες είναι πανομοιότυπες με εκείνες του «σήμερα» όπως παρατήρησαν και αρκετοί χρήστες του Twitter/X.

https://www.instagram.com/p/C4fJDC6Ix7s/

Η αρχή του τέλους με τον Στελή να αντιμετωπίζει και τον Ιπποκράτη

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως ο δαιμόνιος δικηγόρος του πλοιοκτήτη στο Ναυάγιο, ήταν φέτος ένας από τους ωραιότερους ρόλους της τηλεοπτικής καριέρας του. Αλλά αναγκαστικά λόγω σεναρίου ο «κακός» θα πρέπει να ηττηθεί για να νικήσει το καλό. Και το καλό μόλις ξεκίνησε να έχει ελπίδες πως θα δικαιωθεί.

Στο Ναυάγιο θα ζήσουμε ένα πρωτοφανές δικαστικό θρίλερ με τη Στέλλα να δίνει μάχη για το «παιδί» της

Όλα τα θύματα που επέζησαν από το Ναυάγιο έχουν δώσει ήδη πολύ συγκινητικές καταθέσεις στη δίκη, αλλά χθες ήρθε η στιγμή καταρχάς για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη ως Άγγελο, μα κυρίως για τον Λεωνίδα Κακούρη.

Ως καπετάν Στελής, έπρεπε να υπερασπιστεί τη μνήμη της κόρης του Φωτεινής, η οποία πνίγηκε γιατί κάποιοι δε φρόντισαν να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για να είναι ασφαλές το πλοίο. Ο ηθοποιός στον λόγο του μίλησε για εξουσία, για δικαίωση, για πόνο και κάποια στιγμή που ζήτησε την τιμωρία των ενόχων είπε τη φράση «Τότε μόνο θα πω χαλάλι παιδί μου». Το ύφος, ο τόνος της φωνής μα κυρίως η περίεργη σύμπτωση με την υπόθεση των Τεμπών, έκαναν αρκετούς χρήστες του Twitter/X να συγκινηθούν.

Δίδαξε και δίκασε ο Στελής.

Ο Λεωνίδας Κακούρης στα 3 ουσιαστικά επεισόδια που μας μένουν μέχρι το φινάλε της σειράς, ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την Ειρήνη και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Στάνκογλου. Το τέλος του ως Ιπποκράτης πλησιάζει. Και θα υπάρχει δικαίωση. Δεν θα σπάσουμε τις οθόνες μας όπως μας είπε αποκλειστικά στη συνέντευξή του στο Queen.gr ο ηθοποιός. Ο οποίος μας έδωσε και ένα ακόμη στοιχείο για τη σκηνή του φινάλε. Δες εδώ.

Για τον Γιάννη Στάνκογλου ο ρόλος του ως πατέρας είναι ένα υπέροχο ταξίδι εμπειριών με τα παιδιά του

Μαζί με τον Πέτρο ο καπετάν Στελής θα σώσει την Ειρήνη, ενώ ο Ιπποκράτης μαζί με τον γιο του Ορφέα θα διαφύγουν από το σπίτι. Όμως η αστυνομία θα τον εντοπίσει και ευτυχώς τουλάχιστον θα σωθεί το παιδί.

Η Ειρήνη όμως σύντομα θα έχει και εκείνη την προσωπική της δικαίωση και για το θέμα του δικού της παιδιού. Και αυτή θα είναι επίσης μία συγκινητική στιγμή μεταξύ της Αναστασίας Παντούση και της Αμαλίας Καβάλη, ως Ειρήνη και Στέλλα αντίστοιχα.