Η Αναστασία Παντούση έκανε την κίνηση ματ στο Ναυάγιο: Το φινάλε του Ιπποκράτη με την αυτοκτονία του

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αναστασία Παντούση έκανε την κίνηση ματ στο Ναυάγιο: Το φινάλε του Ιπποκράτη με την αυτοκτονία του

Η «επανάσταση» της γυναίκας του Ιπποκράτη στο δικαστήριο μας οδηγεί στη δικαίωση στο Ναυάγιο. 

Το δικαστικό θρίλερ στο Ναυάγιο συνεχίζεται και βλέπουμε πλέον όχι μόνο τα τελευταία επεισόδια της σειράς, αλλά και εκείνα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς συμμετέχει σύσσωμο το καστ στον αγώνα για τη δικαίωση. Αυτός ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά θα μας οδηγήσει τελικά σε ένα ευτυχισμένο τέλος. Η Αναστασία Παντούση ως Ειρήνη, ήδη χθες έκανε την «επανάστασή» της, άνοιξε τον δρόμο για το μεγάλο φινάλε και το κοινό τη λάτρεψε για τα συγκινητικά της λόγια.

https://www.instagram.com/p/C2M0T1et12p/

Η κατάθεση της Ειρήνης ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για το κοινό

Η δίκη στο Ναυάγιο, που στην ουσία έχει πολλά αληθινά χαρακτηριστικά με την πραγματική δίκη του πλοίου «Ηράκλειον» και το ναυάγιο στη Φαλκονέρα το 1966, γιατί εκεί άλλωστε στηρίχτηκε και το ομότιτλο βιβλίο «Το Ναυάγιο» του Σπύρου Πετρουλάκη στο οποίο βασίζεται η σειρά του Mega.

Στο Ναυάγιο θα ζήσουμε ένα πρωτοφανές δικαστικό θρίλερ με τη Στέλλα να δίνει μάχη για το «παιδί» της

Υπάρχουν βέβαια αρκετές διαφορές και προσθήκες στους διαλόγους και την πλοκή για να εξυπηρετηθεί η δραματουργία μίας τηλεοπτικής σειράς. Η μεγάλη ηρωίδα του χθεσινού επεισοδίου, της πρώτης μέρας της δίκης, ήταν η Αναστασία Παντούση ως Ειρήνη.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ότι θα ακολουθούσε από φόβο τις οδηγίες του Ιπποκράτη, εκείνη «επαναστάτησε» και στάθηκε κοντά στα θύματα, μιλώντας για όσα έζησε εκείνη τη βραδιά στο πλοίο και εκείνη ως θύμα, υπερασπιζόμενη τον Μιχάλη αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Το κοινό τη λάτρεψε, γιατί ο λόγος της ήταν συγκινητικός και αγάπησε μία συγκεκριμένη σκηνή με τη μέλλουσα πεθερά της Λαμπρινή και μητέρα του Πέτρου.

Αυτό το επεισόδιο έγινε από τα αγαπημένα του κοινού και αυτό φάνηκε και από την τηλεθέαση. Έφτασε μέχρι το 14,6% στο δυναμικό κοινό και έως 19,5% στο γενικό σύνολο, αφήνοντας «πίσω» το Survivor αλλά και ελάχιστα το Προξενιό της Ιουλίας, το οποίο είχε επίσης ένα πολύ δυνατό επεισόδιο.

Αυτή η κίνησή της Ειρήνης, θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια. Ο Παντελίδης έδειξε την ενόχλησή του γιατί άλλα είχε συμφωνήσει με τον Ιπποκράτη και άλλα είδε να συμβαίνουν στη δικαστική αίθουσα. Ο Γιάννης Στάνκογλου βγαίνει εκτός εαυτού. Σήμερα θα δεις ότι θα στραφεί εναντίον της, θα βιαιοπραγήσει και στη συνέχεια θα το σκάσει μαζί με τον γιο του Ορφέα και θα απομονωθεί σε μία κρυψώνα χωρίς κανείς να το γνωρίζει.

Πριν από αυτό, τόσο ο Στελής όσο και ο Πέτρος θα τρέξουν για να τη διασώσουν.

https://www.instagram.com/p/C48PABpK3Qu/

Τα τελευταία spoilers αναφέρουν πως ο μικρός Ορφέας κάποια στιγμή, ενώ η Ειρήνη έχει ήδη καταγγείλει τον Ιπποκράτη στην αστυνομία, θα επικοινωνήσει μαζί της και εκείνη θα βρεθεί σε δίλημμα. Θα πάρει όμως την απόφαση να πάει στο εξοχικό με σκοπό να σώσει τον μικρό και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πατέρα του. Αυτές θα είναι και οι τελευταίες δραματικές στιγμές της σειράς. Ή θα ζήσει εκείνη ή εκείνος.

Ο αξιωματικός καταλαβαίνει πως ο κλοιός γύρω του στενεύει επικίνδυνα. Η αστυνομία τον κυνηγά και ο Παντελίδης με τον Βασιλείου επίσης για να τον εκδικηθούν που πρόδωσε τη συμφωνία τους. Και παίρνει την απόφαση τελικά ο Ιπποκράτης, να δώσει εκείνος τέλος στη ζωή του. Η αυτοκτονία του είναι μίας μορφής δικαίωση για όλους.

Από εδώ και πέρα μόνο χαρές περιμένουν τα θύματα του ναυαγίου και όλα τα ζευγάρια της σειράς. Τα πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα, αυτό δείχνουν. Δες και εδώ.

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος για 4 ζευγάρια στο Ναυάγιο: Το συγκινητικό «αντίο» των ηθοποιών