Αλήθεια θα είναι αυτή η τελευταία φορά που συμμετέχει η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αλήθεια θα είναι αυτή η τελευταία φορά που συμμετέχει η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor;

Η Κατερίνα Δαλάκα πέρασε στην 4αδα του Survivor 2024 ανακοινώνοντας παράλληλα πως είναι η τελευταία της φορά στο παιχνίδι.

Λίγο πριν το τέλος του Survivor 2024 η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πως αυτή είναι η τελευταία της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Δαλάκα και Nικολή σε νέο beef αλλά το Twitter/X δεν ξεπέρασε την αδικία στον Ντάνιελ

H παίκτρια που όπως είχε πει χαριτολογώντας ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού, είναι σαν το «λογότυπο» του ριάλιτι, αφού η φετινή είναι η 4η συμμετοχή της, όπως είπε στον Γιώργο Λιανό το βράδυ της Τρίτης (18/6) δεν θα πάρει ξανά μέρος στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Δαλάκα για το Survivor

Η αλήθεια είναι ότι εμένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν. Είναι επίσημη ανακοίνωση, αν και το έχω ξαναπεί ενώ ήθελα να ξανάρθω. Ένα ευχαριστώ σε όσους αγαπούν να με βλέπουν στα parkour. Είναι περίεργη ημέρα αυτή. Θα μου λείψει σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι, πέρασα μια πολύ όμορφη σεζόν, γνώρισα όλα τα παιδιά, ήταν από τις πιο ωραίες χρονιές.

«Και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση που λένε. Ακόμα κι αυτοί που μπορεί να μην με συμπαθούν αναγκαστικά με έβλεπαν. Εγώ το αγάπησα πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου κι ένα μεγάλο κομμάτι, αγάπησα όλο αυτό που ζούμε εδώ σαν εμπειρία» πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Δαλάκα.

Oι fans της αμέσως έσπευσαν να αποθεώσουν την «θρύλο» του Survivor, αφού μην ξεχνάμε πως πέρα από τις πιο πολλές συμμετοχές στο παιχνίδι, η Κατερίνα Δαλάκα είναι και η μόνη γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο της παιχνίδι στην Ελλάδα, το 2019, ενώ είχε πάει στον τελικό και το 2018 (στην πρώτη της συμμετοχή).

Θα είναι όντως η τελευταία συμμετοχή της Δαλάκα αυτή;

H αλήθεια είναι πως κάποιοι δεν πίστεψαν την Κατερίνα Δαλάκα, ακούγοντας πως θα είναι η τελευταία φορά που την βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο φέτος.

Όπως είπε κι η ίδια υπήρξαν κι άλλες φορές που είχε πει πως θα ήταν η τελευταία της φορά στο ριάλιτι και αθέτησε την υπόσχεσή της, αφού η αγάπη της για το παιχνίδι και για τα αγωνίσματα ήταν πιο μεγάλη.

441891285_1134685181075138_3029793126922441643_n.jpg

Φυσικά, υπήρξαν και σχόλια στο X που αφορούσαν την παραβίαση των κανόνων από την ίδια στο Survivor All Star. H Kατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν αποβληθεί από το Survivor το 2023, αφού είχε αποκαλυφθεί πως όχι μόνο έτρωγαν κρυφά αλλά είχαν και επικοινωνία.

Αυτό απομάκρυνε πολλούς από τους fans της Δαλάκα, κάτι που φάνηκε και στα σχόλια που γίνονταν καθ' όλη τη διάρκεια του Survivor για εκείνη. Παράλληλα, έπαιξε ρόλο το ότι και η ίδια φέτος ήταν πιο ενεργή όσον αφορά το κομμάτι του ριάλιτι, κάτι που δεν μάς είχε συνηθίσει στις προηγούμενες συμμετοχές.

Θα καταφέρει να νικήσει για 2η φορά η Δαλάκα το Survivor πριν αποχωρήσει μια για πάντα από το ριάλιτι;

Η Κατερίνα Δαλάκα και λόγω της ενασχόλησής της επαγγελματικά με τον στίβο δεν έχει μάθει να χάνει εύκολα. Και η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια η ίδια πραγματικά ήταν ασυναγώνιστη.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η ίδια δεν ήταν τόσο καλή αγωνιστικά. Αρχικά, λόγω των διάφορων τραυματισμών της (στον ώμο και το δάχτυλο) η Δαλάκα δεν απέδωσε όπως αναμενόταν ούτε στους τελευταίους ομαδικούς αγώνες, ούτε στους αγώνες ασυλίας.

Μπορεί να ήταν από τις πιο δυνατές γυναίκες που συμμετείχαν, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που η ίδια κατηγορήθηκε πως επιλέγει «εύκολες» αντίπαλες για να ανεβάζει τα στατιστικά της. Μια νικήτρια του Survivor τι λόγο θα είχε να το κάνει αυτό βέβαια;

Eνδεχομένως, όπως είχε υποστηρίξει η Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην είχε και άλλη επιλογή, αφού πέρα από εκείνη - ίσως και την Σία (Αναστασία Τσέρου) - οι υπόλοιπες παίκτριες ήταν χειρότερες αγωνιστικά από εκείνη.

Γι' αυτό παρότι σίγουρα η Κατερίνα Δαλάκα θέλει να σηκώσει για 2η φορά την κούπα του Survivor για να κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο η εμπειρία της στο Survivor, θα είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος, έχοντας τον Φάνη Μπολέτση ήδη απέναντί της στον ημιτελικό.

Ο Φάνης είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor 2024 βάσει των στατιστικών και ήδη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις βγαίνει νικητής. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο στο φετινό Survivor, αφού ο νικητής θα προκύψει μετά από μονομαχία και θα παίξει ρόλο σε τι μέρα θα είναι οι δύο φιναλίστ.