Η Φαίη Σκορδά μίλησε για μια εγκυμοσύνη μετά τα Mad VMAs 2024 κι όλοι αναζητούν τους πιθανούς γονείς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Φαίη Σκορδά μίλησε για μια εγκυμοσύνη μετά τα Mad VMAs 2024 κι όλοι αναζητούν τους πιθανούς γονείς

Την Φουρέιρα, την Σάττι, την Λιόλιου, την Αναστασία ή μήπως τον Αργυρό αφορά η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη νέα εγκυμοσύνη;

Τα Mad VMAs τελείωσαν με βραβεύσεις, ωραίες εμφανίσεις και μια απρόσμενη αποκάλυψη από την Φαίη Σκορδά για μια νέα εγκυμοσύνη στην showbiz, για την οποία ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει ακόμα όλες τις πληροφορίες.

Η Φουρέιρα ανυπομονεί για τις διακοπές με τον Ερμή & 3 στιγμές από τα Mad VMAs 2024 που σου διέφυγαν

H αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη νέα εγκυμοσύνη

Όπως είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fay's Time, κάποια από τις γυναίκες τραγουδίστριες που βραβεύτηκαν στο πιο μεγάλο μουσικό event της χώρας μας είναι έγκυος.

«Αφορά κάτι πολύ ευαίσθητο, ένα ευχάριστο γεγονός. Για μια εγκυμοσύνη που έρχεται (από πρόσωπο που βρέθηκε στα Mad VMAs). Δεν μπορώ να πω, ούτε θα πω στοιχεία στοιχεία, γιατί είναι σαν να το λέω. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο και έτυχε να το μάθω. Δεν θέλω να μου κάνετε ερωτήσεις. Το είδαμε επί σκηνής και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο, δηλαδή λες «Πωπω!». Είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν θα το μάθουμε σύντομα. Χάρηκα τόσο πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά σους συνεργάτες της την ώρα που σχολίαζαν όσα έγιναν στα βραβεία Mad.

«Χάρηκα πάρα πολύ! Υπάρχει λόγος!» είπε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των Mad VMA 2024

Και πάνω που οι τηλεθεατές άρχισαν να αναρωτιούνται ποια τραγουδίστρια είναι αυτή που αφορά η χαρμόσυνη είδηση, η παρουσιάστρια σημείωσε πως δεν είπε ποτέ αν αυτή η χαρμόσυνη είδηση για την εγκυμοσύνη αφορά άντρα ή γυναίκα, υπό την έννοια ότι μίλησε για νέα εγκυμοσύνη στην εγχώρια showbiz, αναφέροντας απλά ότι τα νέα αφορούν κάποιο άτομο που εμφανίστηκε και βραβεύτηκε στα Mad Awards.

Ποιες τραγουδίστριες εμφανίστηκαν και βραβεύτηκαν στα Mad VMAs 2024;

Αν μιλήσουμε για τις γυναίκες που εμφανίστηκαν στη σκηνή των Mad Awards και ταυτόχρονα κέρδισαν και κάποιο από τα βραβεία, τότε αυτές είναι η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου, η Αναστασία, η Μαρίνα Σάττι, η Κατερίνα Λιόλιου, η Λίλα Τριάντη και η Δέσποινα Βανδή.

H Mαρίνα Σπανού ήταν επίσης ανάμεσα στις γυναίκες που βραβεύτηκαν, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στη σκηνή των φετινών Mad VMAs, οπότε από τα λεγόμενα της Φαίης Σκορδά, μάλλον είναι εκτός «συναγωνισμού».

Όσον αφορά τους άντρες που εμφανίστηκαν στη σκηνή των μουσικών βραβείων και ήταν ανάμεσα στους νικητές, αυτοί ήταν δύο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Πάντως, σε όποια ή όποιον αναφέρεται η Φαίη Σκορδά, το θέμα της εγκυμοσύνης είναι αρκετά ευαίσθητο και προσωπικό. Γι' αυτό είναι προτιμότερο να ανακοινώνεται ένα τέτοιο γεγονός, μόνο όταν η γυναίκα την οποία αφορά νιώθει έτοιμη να το μοιραστεί και κατά συνέπεια όταν ένα ζευγάρι νιώθει την ασφάλεια να το πει.

Συνήθως οι πρώτοι 3 μήνες μιας εγκυμοσύνης είναι πιο δύσκολοι και χρειάζονται προσοχή.