Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του φινάλε στον Παράδεισο των Κυριών με τη σκηνή Τρύπη - Κουλιανού

Η κόρη της Γεωργίας και η κόρη της Αμαλίας το 2024. Ο Παράδεισος των Κυριών έχει το πιο αναπάντεχο τέλος. 

Εντελώς διαφορετικό και αρκετά πρωτότυπο θα είναι τελικά το φινάλε της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών». Το επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 24 Ιουνίου και έχει αρκετές συγκινητικές στιγμές με αποκορύφωμα την τελευταία σκηνή, με την Τάνια Τρύπη και τη Βίκυ Κουλιανού, σε έναν παράδεισο που δεν θα υπάρχει πια.

Η ζωή της Αμαλίας και της Γεωργίας μετά τον θάνατο του Ντίνου

Ο Παράδεισος των Κυριών είχε μία πολύ καλή χρονιά σε επίπεδο τηλεθέασης αλλά και σε επίπεδο γενικότερης πλοκής. Είχε σεναριακό ενδιαφέρον με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Μα την καλύτερη θα την έχουμε όπως όλα δείχνουν στο τελευταίο επεισόδιο.

Πόσο δίκαιο είναι το φινάλε στον Παράδεισο των Κυριών με τον οριστικό χωρισμό Ντίνου και Αμαλίας;

Ας κάνουμε μία ανακεφαλαίωση για το πώς θα φτάσουμε σε αυτό το τέλος. Ήδη σου έχω αναφέρει για τη δικαίωση στο θέμα της Βικτώριας, η οποία μετά από τα τόσα εγκλήματα που έχει διαπράξει, βρίσκει τραγικό θάνατο, με τον Σίμο να γράφει το τέλος της. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα έχει επίσης ένα δραματικό φινάλε με την αυτοκτονία του. Εκείνη άλλωστε προ πολλού του είχε καταστρέψει τη ζωή του.

Με τον Ντίνο ήδη στο εξωτερικό τόσο η οικογένεια της Αμαλίας, όσο και εκείνη του Πάρη και της Γεωργίας ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Η Αμαλία μαζί με τη μητέρα της Μιράντα έχουν κληρονομήσει από τον Ντίνο τον «Παράδεισο των Κυριών» και εκείνος ζει πια στην Αμερική, δίχως να μάθει ποτέ πως η Αμαλία έχει γεννήσει την κόρη τους.

Όταν πια ο Ντίνος φύγει από τη ζωή, θα πάει μαζί με την κόρη της Αντιγόνη στην Αμερική και θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάρης μετά τη συγχώρεση του Μπουραντά, επειδή έσωσε τη ζωή της Αμαλίας από τη δολοφονική απόπειρα του Σίμου, θα ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή με τη Γεωργία του και θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι.

Όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί χαρακτήρες έχουν επίσης το ευτυχισμένο τέλος που τους αξίζει. Και στο τελευταίο επεισόδιο θα κάνουμε ένα άλμα στον χρόνο και θα μεταφερθούμε στο 2024, στο σήμερα δηλαδή. Ο Παράδεισος δεν υπάρχει πια ως επιχείρηση, αλλά μόνο το κτίριο που στέγασε τα όνειρα και τα δράματα των προσώπων που δούλεψαν και έζησαν ένα μέρος της ζωής τους σε αυτόν.

Οι κόρες των δύο οικογενειών, η κόρη της Γεωργίας που θα υποδυθεί η Τάνια Τρύπη (η πραγματική κόρη της ηθοποιού Τζένη Καζάκου ήταν η τηλεοπτική Γεωργία) και η κόρη της Αμαλίας και του Ντίνου που θα υποδυθεί η Βίκυ Κουλιανού, συναντιόνται έξω από το κτίριο, για να κλείσουν την ιστορία. Μάλιστα η Βίκυ δημοσίευσε και ένα story στο προφίλ της το Instagram με μία σκηνή από αυτό το γύρισμα.

Με μνήμες και με αγάπη λοιπόν, θα κλείσει ο διετής κύκλος της πετυχημένης σειράς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης