Η Λάουρα Νάργες είναι ορκισμένη ξανθιά και πάνω απ' όλα μαμά- Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η Λάουρα Νάργες έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Το hair transformation και οι νέες φωτογραφίες με τον γιο της, Αλέξανδρο.

Ανανεωμένη, δημιουργική και απόλυτα ευτυχισμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Λάουρα Νάργες η οποία πριν από λίγες εβδομάδες λάνσαρε τη δική της συλλογή μαγιό, αφιερωμένη στο body positivity.

H 33χρονη απολαμβάνει τη μητρότητα και τις νέες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζοντας παράλληλα να βρίσκει λίγο χρόνο μόνο για εκείνη.

Στο νέο της βήμα η Λάουρα Νάργες έχει τη στήριξη και των Survivors- Τι αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη

Λάουρα Νάργες: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό η Λάουρα Νάργες επιστρέφοντας στο ξανθό πλατινέ χρώμα μαλλιών με το οποίο την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγες ώρες η ίδια μοιράστηκε στο Ιnstagram όλο το hair transformation μέσα από ένα σύντομο βίντεο στο οποίο μας έδειξε το πριν και το μετά.

Η Λάουρα Νάργες έχει μόνο μια απάντηση για τις καμπύλες μετά τη γέννηση του γιου της

Για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα η Λάουρα Νάργες εμπιστεύτηκε την κομμώτριά της και χρησιμοποίησε hair tapes τα οποία είναι ιδανικά για όσες γυναίκες θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους χωρίς να τα φθείρουν.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Τον τελευταίο χρόνο η 33χρονη είχε βάψει τα μαλλιά της σε ανοιχτή καστανή απόχρωση και πειραματιζόταν με το μήκος τους.

Η ίδια είχε ποζάρει φορώντας extensions αλλά και με το φυσικό τους μάκρος, αποδεικνύοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Για τη Λάουρα Νάργες η δημιουργία οικογένειας ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα

H Λάουρα Νάργες είναι πάνω απ' όλα μαμά- Η επίσκεψη του γιου της στο γραφείο

Η Λάουρα Νάργες έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της και στο νέο της εγχείρημα, το brand ρούχων και μαγιό που δημιούργησε πρόσφατα.

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός πήγε στο γραφείο μαζί με τον μικρό Αλέξανδρο ο οποίος δείχνει να αγαπά ιδιαίτερα τη ζωγραφική σύμφωνα πάντα με τα Instagram stories που μοιράστηκε η 33χρονη.

Πρόσφατα η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δημιουργία οικογένειας με τον Χρήστο Σαντικάι, στον γιο τους, το νέο της εγχείρημα αλλά και στην απόφαση να απέχει από την τηλεόραση.

«Μέσα σε 6 μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου. Δεν είχα την ανάγκη να επιστρέψω στη ζωή όπως ήταν πριν αλλά είχα την ανάγκη της οικογένειας», δήλωσε η Λάουρα Νάργες.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω την ανάγκη να είμαι με το άντρα μου και το παιδί μου. Δεν το αλλάζω αυτό το πράγμα. Νιώθω συναισθηματική ασφάλεια με τον Χρήστο. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό».

Αναφερόμενη στους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες η Λάουρα Νάργες παραδέχθηκε: «Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε και για χαζή ακόμα. Δεν έχω καμία διάθεση να ακούω χαζομάρες, για το τι είναι επιτυχία. Για μένα, από μια μικρή πόλη της Γερμανίας, επιτυχία είναι και που κάθομαι τώρα εδώ μαζί σου».

Και τόνισε: «Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να νιώθω ασφάλεια, που θα είμαι ο εαυτός μου, που δεν θα με μειώσουν επίτηδες για να χαλαστεί η όποια αυτοεκτίμησή μου. Το να ακούω από έναν άνθρωπο ότι δεν είμαι αρκετά ντίβα για να κάνω τηλεόραση, προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό».

Πηγή κεντρικής: lauranarjes

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης