Η ζωή Δαδακαρίδη - Ματσούκα στις Ψυχοκόρες διαλύεται μετά το τέλος της Άννας και τη φυγή του Σώτου

Κατερίνα Μπούσιου
Η ζωή Δαδακαρίδη - Ματσούκα στις Ψυχοκόρες διαλύεται μετά το τέλος της Άννας και τη φυγή του Σώτου

Η οικογένεια Κοτρώτση θα ζήσει τη μία καταστροφή μετά την άλλη στις Ψυχοκόρες. 

Το σημερινό επεισόδιο είναι μόνο η αρχή της καταστροφής για την οικογένεια του Κοσμά Κοτρώτση στις Ψυχοκόρες. Πλέον μόνο δυσάρεστες ανατροπές θα έχει η ζωή τους και ο ρόλοι του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και της Δήμητρας Ματσούκα αποκτούν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κοινό θα είναι το μέλλον τους με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Θα χάσουν όμως και ότι πιο πολύτιμο έχουν. Τον γιο τους.

Η συγκάλυψη της δολοφονίας της Άννας και το μεγάλο μυστικό του Σώτου

Όλα πάνε λάθος στην οικία Κοτρώτση στις Ψυχοκόρες και είναι φυσικό επόμενο να δούμε τους πρωταγωνιστές να πληρώνουν σταδιακά όλα τα λάθη του παρελθόντος. Θα τιμωρηθούν και θα αυτοτιμωρηθούν.

Η νύχτα που θα κρίνει την τύχη της Φρόσως στις Ψυχοκόρες κρύβει εκπλήξεις: Το σχέδιο δολοφονίας

Όλα ξεκινούν σήμερα από την αποκάλυψη της ταυτότητας της Άννας, την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Κοτρώτση και τη σωτήρια παρέμβαση της Νέλλας που τελικά τη σκοτώνει. Όμως αυτός ο φόνος αν αποκαλυφθεί θα σημάνει ένα μεγάλο σκάνδαλο και το ζεύγος Κοτρώτση οργανώνει σχέδιο συγκάλυψης. Ως διοικητής της Τράπεζας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διακινδυνέψει την καριέρα του. Απομακρύνουν το πτώμα της, κρύβουν τα ματωμένα ρούχα τους και αποφασίζουν από κοινού πως θα δηλώσουν άγνοια αν ερωτηθούν, για την πρώην νοσοκόμα του Σώτου. Ούτως ή άλλως είχε δηλώσει πως ήταν η τελευταία της νύχτα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/reel/C8cBhKSiA3u/

Η Νέλλα όμως θα υποστεί και την ψυχολογική κατάρρευση από την ανακοίνωση του Σώτου πως θέλει να παντρευτεί τη Μαρίκα. Αλλά με τη σειρά του διαλύεται όταν μαθαίνει από την Αρχοντούλα πως είναι η πραγματική του μητέρα.

Θα δούμε σταδιακά πως ο Σώτος θα φύγει από το σπίτι και όταν πια επιστρέψει, θα αποκαλύψει στη Νέλλα και στον ανυποψίαστο Κοσμά την αλήθεια. Ο μέχρι πρότινος πατέρας του αγνοεί πλήρως πως ο γιος του είναι παιδί της υπηρέτριάς του και τη συναλλαγή που έκανε η γυναίκα του.

Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν παράλληλα και με την οικονομική του κατάρρευση. Χάνει τη θέση του στην Τράπεζα αλλά και την αίγλη του. Καρμικό, αφού εκείνος με δόλο και τη δολοφονία του Αρδίτη κέρδισε αυτή τη θέση.

Ο πατέρας της Βασιλικής στις Ψυχοκόρες επέστρεψε, συγκίνησε και ετοιμάζεται να θυσιαστεί για εκείνη

Σε αυτό το σπίτι σε λίγο δεν θα ζει πια και η Μαρίκα. Βλέποντας τον συνεχή θυμό του Σώτου και την αλλαγή της συμπεριφοράς του, αποφασίζει να βρει ένα άλλο σπίτι για να δουλέψει και για να μείνει. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμη αυτός ο έρωτας. Και είναι και άκρως συγκινητικό το πώς θα καταλήξει, αφού ο Σώτος θα κάνει τα πάντα για εκείνη στη συνέχεια.

Ακόμη και στο να ανακαλύψει τις αδελφές της.