Η νύχτα που θα κρίνει την τύχη της Φρόσως στις Ψυχοκόρες κρύβει εκπλήξεις: Το σχέδιο δολοφονίας

Κατερίνα Μπούσιου
Η νύχτα που θα κρίνει την τύχη της Φρόσως στις Ψυχοκόρες κρύβει εκπλήξεις: Το σχέδιο δολοφονίας

Η ευτυχία που δεν έρχεται προς το παρόν για Μαρίκα και Σώτο. Στις Ψυχοκόρες θα ζήσουμε αλλαγές που δεν τις φανταζόμαστε. 

Είναι άξιοι ψυχιατρικής μελέτης ορισμένοι ρόλοι στις Ψυχοκόρες, για τον τρόπο που αλλάζει ο χαρακτήρας τους λόγω των δύσκολων συνθηκών και της επιρροής των πράξεων των άλλων. Αυτή είναι και η μαγεία του σεναρίου γιατί κανείς δεν θα είναι ο ίδιος στο τέλος μετά από διαδοχικές φάσεις μεταβολών, αλλά αυτή ήταν και η μεγάλη πρόκληση για τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη σειρά. Στα επόμενα επεισόδια η Φρόσω γίνεται πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος.

Και το σχέδιο δολοφονίας της Ευανθίας μπαίνει σε εφαρμογή.

Το αρνάκι που έγινε λύκος και η κόντρα Ασλάνογλου - Λουϊζίδη

Η Φρόσω ως ρόλος στις Ψυχοκόρες αν τη θυμάσαι από το πρώτο επεισόδιο, ήταν πάντα η πιο ήρεμη, ανυποψίαστη και ταπεινή από τις αδελφές Πολύζου. Η όχι τόσο καλή εξωτερική της εμφάνιση της δημιουργούσε πάντα μία αίσθηση κατωτερότητας.

Ο πατέρας της Βασιλικής στις Ψυχοκόρες επέστρεψε, συγκίνησε και ετοιμάζεται να θυσιαστεί για εκείνη

Η μόνη της δύναμη μετά την εξορία του πατέρα της και τον θάνατο της μητέρας της, ήταν οι αδελφές της. Για αυτό και έχασε τον προσανατολισμό της όταν χωρίστηκαν. Ο βιασμός της και η κακοποίση, σωματική και ψυχολογική από τον Νάτση, στάθηκε όμως καθοριστική στο να αλλάξει ο χαρακτήρας της ολοκληρωτικά. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να της δώσουμε ελαφρυντικά σε όλα.

Την παρακολουθείς στα τελευταία επεισόδια να έχει γίνει πραγματικά αδίστακτη. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα της και την ασθένεια της Ευανθίας για να γίνει επιχειρηματίας και διαχειρίστρια της περιουσίας και με πρόσχημα την εξασφάλιση του γιου της, προσπαθεί να διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά της. Ήδη έχει κάνει υποχείριό της τον αστυνόμο Βελλή, ο οποίος σύντομα όμως θα έχει άσχημο τέλος.

https://www.instagram.com/reel/C68VD7oOyFe/

Ακόμη και το βλέμμα της έχει αλλάξει και σύντομα θα γίνει και χειρότερη. Την είδαμε όταν αντιμετώπισε την Αμαλία, την πρώτη ψυχοκόρη των Νάτσηδων. Θα έχει και συνέχεια.

amaliapsyxokores.png

Ειδικά μόλις μάθει από τη Μαρία πως υπάρχει η υποψία πως η Ευανθία βλέπει. Θα την πιάσει στα πράσα όμως και θα αλλάξει τακτική. Καθοριστικό γεγονός όμως στη συμπεριφορά της θα είναι η εύρεση του πτώματος του Μέλιου, του έρωτα της ζωής της, στο πηγάδι. Εκεί θα έχει ένα δίκιο που θα ζητήσει εκδίκηση.

https://www.instagram.com/p/C8Fa51VofS-/

Οργανώνοντας όμως το σχέδιο δολοφονίας της Μαρίνας Ασλάνογλου εκείνη τη μοιραία νύχτα, δεν θα υπολογίσει στον παράγοντα τύχη και δεν θα υπολογίσει και την ίδια την Ευανθία που έχει μάθει να φυλάγεται από εκείνη. Ο μικρός Ασημάκης θα βρεθεί στη μέση ως αντικείμενο συνδιαλλαγής. Και εκεί η Φρόσω θα πρέπει να επιλέξει τι θα κάνει. Γιατί η Νάτσαινα

Τα επεισόδια που έρχονται στο μέλλον και η εξέλιξη της κόντρας Μαρίνας Ασλάνογλου και Άννας Λουϊζίδη, θα είναι από τα πιο ωραία σημεία της σειράς. Και τότε θα κατανοήσουμε καλύτερα και το φινάλε της σειράς. Γιατί η Φρόσω θα λειτουργήσει λυτρωτικά για εκείνη και για αυτό που έχει γίνει στο τέλος.

Θα καταλάβει αντικρύζοντας πια τις αδελφές της ότι ντρέπεται για αυτό που έγινε. Όλες πια θα είναι σε αυτή τους τη συνάντηση διαφορετικές.