Το ταξίδι της Τάμτα στην Ιταλία συνοδεύτηκε από μια σπάνια πόζα της μαμάς της- Όλες οι κοινές photos

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ταξίδι της Τάμτα στην Ιταλία συνοδεύτηκε από μια σπάνια πόζα της μαμάς της- Όλες οι κοινές photos

Η Τάμτα απολαμβάνει τις διακοπές της στο εξωτερικό και μας συστήνει τη μητέρα της. Οι σπάνιες φωτογραφίες των δύο γυναικών και τα ωραιότερα clicks της τραγουδίστριας με την 28χρονη κόρη της, Άννυ.

Μια ολιγοήμερη απόδραση στην Ιταλία αποφάσισε να κάνει η Τάμτα, εκμεταλλευόμενη πιθανότατα το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της για κάθε νέο επαγγελματικό της βήμα.

Dream Big in Japan: Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα για την Τάμτα και την κόρη της, Άννυ

Το ταξίδι της Τάμτα στη Φλωρεντία- Η σπάνια φωτογραφία της μαμάς της

Πριν από λίγες ώρες η pop star ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη μαγευτική Φλωρεντία. Μαζί της αυτή τη φορά βρέθηκε και η μητέρα της, στην οποία η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία και αποτελεί για εκείνη γυναίκα-πρότυπο.

1718953984379-666427841-Screenshot-2024-06-21-091222.png

H Τάμτα δημοσίευσε μερικά Ιnstagram stories για να πει στο κοινό της πως μετά από παράκληση του κόσμου θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα live σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Screenshot-2024-06-21-094558.png

Λίγο αργότερα η ίδια πόζαρε με φόντο το διάσημο Ponte Vecchio, χαρίζοντάς μας cool στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Φορώντας λευκό oversized t-shirt και crossbody τσάντα η τραγουδίστρια απόλαυσε τις βόλτες της στους δρόμους της πόλης μαζί με τη μητέρα της.

Screenshot-2024-06-21-091217.png

Η Τάμτα γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της και την καλύτερη αφιέρωση την έκανε η κόρη της

Παλαιότερα η Τάμτα είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με τη μαμά και την κόρη της, εκφράζοντας την αγάπη που τρέφει για τις γυναίκες της ζωής της.

«Τρεις γενιές δυνατών γυναικών», είχε γράψει η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές! Ειδικά όταν εμπλέκεται στη μέση ένα παιδί, βρίσκουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έρχονται, και είμαι σίγουρη ότι αυτές που το διαβάζουν αυτό ξέρουν ακριβώς τι εννοώ. Οι αγωνίες για το παιδί μου είναι οι αγωνίες που έχει κάθε μητέρα. Να είναι υγιές, να έχει ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να εξελιχτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχα κάποιον σύντροφο για να τις μοιραστώ. Φυσικά, σε όλο αυτό είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, η οποία με βοήθησε πολύ», έχει εξομολογηθεί η Τάμτα σε παλαιότερη συνέντευξη.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις φορές που η Τάμτα πόζαρε με τη μαμά της.

Τάμτα και Άννυ μοιάζουν σαν αδερφές- Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Η Τάμτα έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το σπάνιο δέσιμο που έχει με την 28χρονη κόρη της, Άννυ, την οποία απέκτησε στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών, όσο ακόμα έμενε στη Γεωργία.

Η τραγουδίστρια γνώρισε τη μητρότητα στην προεφηβεία και λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στην Ελλάδα με την κόρη της για να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο και μια θέση στην ελληνική δισκογραφία. Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι εντυπωσιακή με αρκετούς να τονίζουν πως οι δύο γυναίκες δείχνουν σαν αδερφές.

Το σπίτι της Τάμτα στη Γεωργία δεν μοιάζει με αυτό της Αθήνας αλλά είναι το απόλυτο home sweet home

«Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη», έχει δηλώσει παλαιότερα η τραγουδίστρια στο περιοδικό Down Town

Στην ίδια συνέντευξη η Τάμτα είχε αναφερθεί στην αξιοζήλευτη σχέση τους εξηγώντας: «Αν χρειάζεται κάτι θα έρθει μόνη της να μου το συζητήσει, δεν θα τη ζαλίσω εγώ. Θα μου πει μαμά έχω αυτό, εσύ τι λες;. Το κάνει, μιλάμε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις. Αντίστοιχα τη ρωτάω κι εγώ. Αλλά, ακόμα κι όταν διαφωνούμε, εκείνη στο τέλος θα κάνει το δικό της. Και να σου πω κάτι, πολύ καλά θα κάνει. Διότι, μεγαλώνοντας, δεν γίνεται να αποφεύγεις όλα τα λάθη. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις, ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τη μαμά και την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: officialtamta