Η Κασσιανή Τανιμανίδη είναι περήφανη θεία και αυτό φάνηκε ξανά στην ανάρτηση με τις ανιψιές της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κασσιανή Τανιμανίδη είναι περήφανη θεία και αυτό φάνηκε ξανά στην ανάρτηση με τις ανιψιές της

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται μαζί με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα στην Άνδρο για το 3ήμερο, ενώ μαζί τους είναι και η αδερφή του παρουσιαστή - επιχειρηματία.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως έκαναν και οι περισσότεροι εγχώριοι celebrities αυτό το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος βρήκαν αφορμή να «αποδράσουν» σε κάποιο νησί. Ο καλοκαιρινός καιρός άλλωστε, είναι ιδανικός για τέτοιου είδους ταξίδια.

Χριστίνα Μπόμπα: Ένα χρόνο μετά το «social media break» απάντησε στα τοξικά σχόλια που δέχεται

Το ζευγάρι επέλεξε λοιπόν, ένα γνώριμο μέρος για τις ολιγοήμερες διακοπές του κι αυτό δεν είναι άλλο από την Άνδρο. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σπίτι τους στην Αθήνα, η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα είχαν περάσει αρκετούς μήνες στο νησί πριν από έναν χρόνο, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τις επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιιμανίδη και την αδερφή του

Στο ίδιο μέρος λοιπόν επέστρεψαν για να περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης δίπλα στο κύμα το ζευγάρι με τις δίδυμες κόρες του αλλά και την αδερφή του παρουσιαστή - επιχειρηματία, Κασσιανή, όπως είδαμε σε ένα από τα stories που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα από αυτές τις πρώτες στιγμές τους στο νησί.

Όπως θα δεις η Κασσιανή Τανιμανίδη δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη παίζοντας μαζί με τις ανιψιές και τον αδερφό της και κάτι μάς λέει πως το παιχνίδι δεν σταμάτησε εκεί.

Ποια είναι η Κασσιανή Τανιμανίδη;

H Kασσιανή Τανιμανίδη είναι η μικρότερη αδερφή του παρουσιαστή - επιχειρηματία και σύμφωνα με το προφίλ της στο Instagram αυτή τη στιγμή ασχολείται με την φωτογραφία. Όπως και όλη η οικογένεια Τανιμανίδη - πλην του Σάκη - η Κασσιανή μένει στην Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τις σπουδές της αυτές δεν έχουν όπως θα διαπιστώσεις και ιδιαίτερη σχέση με την φωτογραφία, αφού η ίδια σπούδασε Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, κάνοντας και μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Στη συνέχεια, σπούδασε Ιστορία στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το 2019 πήρε το πτυχίο της.

Βέβαια, η ζωή είναι μια περιπέτεια όπως λένε κάποιοι και ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει. Γι' αυτό και την Κασσιανή Τανιμανίδη φαίνεται πως την κέρδισε ο κόσμος της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CZ4m2NUMPj0/

Οι στιγμές που περνάει τόσο με τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και με τον αδερφό της τον Πάνο, που είναι γυναικολόγος, είναι πάντα ιδιαίτερες, ωστόσο, οι στιγμές με τις ανιψιές της είναι ανεκτίμητες.