Χριστίνα Μπόμπα: Ένα χρόνο μετά το «social media break» απάντησε στα τοξικά σχόλια που δέχεται

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χριστίνα Μπόμπα: Ένα χρόνο μετά το «social media break» απάντησε στα τοξικά σχόλια που δέχεται

H Χριστίνα Μπόμπα παραδέχτηκε πως ρύθμιζε τη ζωή της ανάλογα με τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν στα social media. 

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Χριστίνα Μπόμπα είχε παραξενέψει τους followers της στα social media, όταν ανακοίνωσε ξαφνικά πως θα κάνει για λίγο καιρό διάλειμμα από αυτά. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ήταν πολύ ενεργή μέχρι τότε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφού ήταν ένας τρόπος για να επικοινωνεί ως influencer με τους followers της αλλά και ένα μέσο δουλειάς.

«Αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου.Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας» είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα τότε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

Πώς αντιδρά πλέον στα αρνητικά σχόλια η Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σήμερα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται - πολύ συχνά και πολύ άδικα η αλήθεια είναι - για τις αναρτήσεις της (τα μέρη που ταξιδεύει με τον Σάκη Τανιμανίδη, τα ρούχα που φοράει, το σώμα της).

«Χρειάζεται να χάσεις 4 cm στην περιφέρεια» είπαν στη Μπόμπα κι απάντησε όπως πρέπει να κάνουμε όλες

Όπως αποκάλυψε παλιά επηρεαζόταν πιο πολύ, ωστόσο πλέον η ίδια έχει καταλάβει πως δεν πρέπει να δίνει σημασία στα τοξικά σχόλια.

«Στην αρχή νομίζεις ότι είναι προσωπικό, δηλαδή λες "Γιατί λένε για εμένα τόσο πολύ; Γιατί ό,τι και να κάνω παίρνει αυτή τη διάσταση;". Μετά καταλαβαίνεις ότι όποιος προβάλλεται, στην ουσία - λίγο ή πολύ - παίρνει όλη αυτή την κριτική. Έχω περάσει από όλα τα στάδια, από το να με θλίβει όλο αυτό, από το να με μικραίνει, να παίρνω αποφάσεις βάση αυτού. Έχω περάσει από το να θυμώσω, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια οριακά δεν το κοιτάω καν. Δεν συνηθίζω να απαντάω, αλλά έχουν υπάρξει και στιγμές που έχω απαντήσει. (...) Ο Σάκης επειδή είναι πολύ ορθολογιστής είχε πάντα μια πιο τετράγωνη άποψη σε σχέση με όλα αυτά, δεν τον άγγιζε τόσο. (...) Όταν κάνεις πράγματα, πάντα θα λένε» είπε η ίδια.

Το άγχος της Χριστίνας Μπόμπα μετά τη γέννηση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε και στις δίδυμες κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη, την Αριάννα και την Φιλίππα αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννησή τους.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα πια, λίγες ώρες, χωρίς πολλά παιδάκια. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω σχεδόν τίποτα για εμένα, τώρα που ξεκίνησαν κάποιες ώρες και φεύγουν ξεκίνησα να ρυθμίζω τις γυμναστικές μου, να βρω λίγο χρόνο για μένα - γιατί να δουλέψεις δουλεύεις, τον βρίσκεις τον χρόνο» είπε αρχικά στην Φαίη Σκορδά η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι.

https://www.instagram.com/p/C69TGMWK1Vy/