Είναι ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Από το σχόλιο του Βασάλου στις διακοπές στην Πάρο

Κατερίνα Μπούσιου

Οι ευχές για τα γενέθλια της μητέρας της Θάλειας Μπρέντα και η περίοδος αναθεώρησης της Κατερίνας Καινούργιου. 

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για την Κατερίνα Καινούργιου, όπως όμως και η σημερινή μέρα που έχει τα γενέθλιά της η μητέρα της Θάλεια Μπρέντα. Είναι μία περίοδος πολύ όμορφων αλλαγών στη ζωή της, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός συνεργάτη της, αλλά και το σχόλιο που έκανε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Σε λατρεύω»

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη που έχει στην οικογένειά της. Στήριγμά της στο ξεκίνημά της και δίπλα της σε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές. Ο πατέρας της Δημήτρης, η μητέρα της Θάλεια και ο αδελφός της Πάνος, είναι οι πιο σταθερές και αμετάκλητες αξίες στη ζωή της. Μας το έδειξε για μία ακόμη φορά σήμερα με την ευχή που έκανε στη μαμά της με αφορμή τα γενέθλιά της. Η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Όπως και η αγάπη που τις δένει: «Χρόνια πολλά στην πιο υπέροχη μανούλα του κόσμου. Δε σε αγαπώ απλά, σε λατρεύω».

Κατερίνα Καινούργιου: H πόζα με το μαγιό στο ηλιοβασίλεμα και η αποθέωση από τους followers της

Η Θάλεια Μπρέντα υπήρξε αεροσυνοδός της Ολυμπιακής, αλλά μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Δημήτρη Καινούργιο, αφοσιώθηκε στην οικογένεια και τα παιδιά της. Είναι πάντα σημείο αναφοράς για την παρουσιάστρια για την ποιότητα της προσωπικότητάς της.

Τα δικά της λόγια και τις συμβουλές της χρησιμοποίησε και πρόσφατα φωτογραφίζοντας τη Δανάη Μπάρκα λέγοντας: «Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μία πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη και αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου».

Αυτή η εποχή στην οποία αναφερόταν το σχόλιο έχει φυσικά κλείσει οριστικά για εκείνη. Και φαίνεται πως έδωσε τη θέση του σε κάτι νέο στην προσωπική της ζωή. Το εικάζουμε προς το παρόν. Και αυτό προήλθε τόσο από τη δήλωση του συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα μία μέρα στην εκπομπή της πως «Καμία από το πάνελ δεν είναι ελεύθερη», δίχως εκείνη να αντιδράσει ή να το διαψεύσει.

Η δήλωση αυτή σχολιάστηκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και όλοι αναρωτήθηκαν αν εννοούσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και την Κατερίνα Καινούργιου. Και λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έδωσε τη δική του οπτική: «Πάντως Κατερίνα, επειδή και εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες "είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι". Και εσύ κυκλοφορείς οπότε Κατερίνα πρόσεχε!».

Αυτό ήρθε ως απάντηση, μετά από ένα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της, πως είδε τον Κωνσταντίνο με τη σύντροφό του Μαρία Παπαγεωργίου στο Κολωνάκι. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου πάντως χωρίς να κρύβεται πήγε μαζί της και στα πρόσφατα βραβεία MAD MVA.

Στο «πόσο ωραίο ζευγάρι» είναι Βασάλος και Παπαγεωργίου, η Καινούργιου έδωσε την πιο σοβαρή απάντηση

Όταν και αν συμβαίνει, αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου θα αργήσει να μας το μαρτυρήσει. Παρόμοιες αυθόρμητες αποκαλύψεις για τα προσωπικά της που μας έκανε μέσω της εκπομπής της κατά το παρελθόν, φαίνεται πως δεν την ωφέλησαν.

Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Πάρο και την Αντίπαρο για το τριήμερο, δεν μας έδειξε την παρέα της, παρά μόνο τη φωτογράφο και κουμπάρα της Πωλίνα Νιάρχου η οποία ήταν μαζί της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης