Η Δώρα βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, παραδέχτηκε το λάθος & ξεκαθάρισε τι έγινε με τη Δαλάκα

Η Δώρα βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, παραδέχτηκε το λάθος & ξεκαθάρισε τι έγινε με τη Δαλάκα

Η Δώρα, η παίκτρια που έφτασε λίγο πριν την τετράδα του ημιτελικού του Survivor 2024, εμφανίστηκε με διάθεση να δώσει απαντήσεις σε όσα ειπώθηκαν για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και επιβεβαίωσε ένα μεγάλο λάθος που έκανε και της κόστισε. 

Μια ανάσα έχει μένει πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor 2024, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο 26 Ιουνίου, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται ο ημιτελικός σε ελληνικά εδάφη.

Η Δώρα Νικολή, η οποία κατάφερε να τερματίσει πέμπτη στο reality επιβίωσης, βρέθηκε σήμερα στον ημιτελικό του παιχνιδιού και μίλησε αποκλειστικά στο Queen.gr, για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για τους υποτιθέμενους αγώνες που «χάριζε» στην Κατερίνα Δαλάκα.

Δώρα τερμάτισες πέμπτη στο survivor, τι σημαίνει αυτό για σένα και για όσες άλλες γυναίκες είναι λίγο μεγαλύτερες σε ηλικία για τα δεδομένα του survivor;

Για γυναίκες που είναι άνω των 45 γενικά, είναι δύσκολο να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Για να μπορείς να καταφέρεις να παραμείνεις όπως εγώ στην πέμπτη θέση, πρέπει να έχεις μεγάλο σθένος, πείσμα, αντοχή και δύναμη τα οποία τα έχω σε όλη μου τη ζωή εγώ. Είμαι πολύ περήφανη που έχω φτάσει εδώ. Ελπίδες είχα και για παραπάνω αλλά δεν ήταν καλή μέρα. Δεν πειράζει ας είναι, θα δούμε και στο μέλλον.

Έχουν ακουστεί διάφορα για την φιλία σου με τη Κατερίνα Δαλάκα, όπως ότι της χάριζες τους αγώνες. Ισχύει αυτό ή ήταν ένα σκεύασμα για να σε επηρεάζουν ψυχολογικά;

Όταν αλλάξαμε ομάδα ψυχολογικά και εγώ και η Κατερίνα επειδή ήμασταν πολύ κοντά, είχαμε μια γλυκάδα να το πούμε κι έτσι. Από κει και πέρα δεν έδωσα ποτέ αγώνα, δεν μπήκα στο survivor για να δίνω αγώνες. Με την Κατερίνα ξεχωρίζουμε τη φιλία με το αθλητικό. Δεν χαρίζουμε η μια στην άλλη αγώνα και παίζουμε κανονικά. Βγήκε ένα βίντεο το οποίο είχα 5 κρίκους στο χέρι και πήγα να τους μαζέψω. Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο το 'κανα. Σε εκείνο τον αγώνα κέρδισα οπότε δεν γίνεται να έδωσα τον αγώνα εκείνο στην Κατερίνα. Η μοναδική φορά που μπορώ να πω ότι έπαιξα πιο χαλαρά ήταν πάλι με τους κρίκους όπου χτύπησα τον αστράγαλό μου και πονούσα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να πάω να τους μαζέψω και να συνεχίσω καλά. Κράτησα δυνάμεις για τον επόμενο αγώνα που ήταν πιο σημαντικός για εμένα.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει ούτως ή άλλως, εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά ό,τι εγώ έζησα και δεν δίνω ποτέ αγώνες.

Είχες πάει για να μπεις στο survivor μαζί με την κόρη σου, τώρα που το έζησες θα της έλεγες να μπει; Τι θα της έλεγες να προσέξει;

Θα της έλεγα να μπει και να προσέξει. Θα της έλεγα να το ζήσει. Οποιοσδήποτε δικός μου κι αν έμπαινε, θα του έλεγα γενικά να λέει την άποψη του και να είναι ο εαυτός του. Αν είναι ο εαυτός του όλα θα πάνε καλά. Θέλανε κάτι πιο έντονο από μένα, όμως δεν ήθελα εγώ να μπαίνω σε διαπληκτισμούς, δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να βγάλω κακό τον άλλον - ακόμα και να μου κάνει κακό . Αυτό εδώ πολλοί το θέλανε. Πολλοί μου έλεγαν μίλα, πες τη γνώμη σου, υποστήριξε με σε αυτό που βλέπεις. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα στη ζωή μου, ούτε πρόκειται να αλλάξω, ούτε θα το κάνω.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Βλαχοπούλου

H Δώρα Νικολή στην πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τη Δαλάκα

Η Δώρα είχε αποχωρήσει κατακτώντας την 5η θέση

Ο Ντάνιελ και Δώρα μονομάχησαν για μια θέση στην τελική 4άδα του Survivor 2024. Ο παίκτης που κατάφερε να παραμείνει ήταν τελικά ο Ντάνιελ, με την Δώρα να κατακτά με αυτόν τον τρόπο την 5η θέση και να είναι η δεύτερη καλύτερη γυναίκα που συμμετείχε στο φετινό παιχνίδι.

Η αντίδραση της Δαλάκα στην αποχώρηση της Δώρας

Η Κατερίνα Δαλάκα χειροκρότησε την Δώρα και χωρίς να πει κάτι πιο ξεχωριστό για τη φίλη της, έδωσε συγχαρητήρια σε εκείνη, η οποία ούσα μάνα 4 παιδιών, κατάφερε να τερματίσει σε αυτήν τη θέση έχοντας περάσει από 8 μονομαχίες, αποδεικνύοντας ότι είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια.

Παρ' όλα αυτά, δεν ήθελε να «λυγίσει» και να «κλάψει», όπως ανέφερε στην Δώρα στον τελευταίο αποχαιρετισμό τους, κάτι που φάνηκε αναμενόμενο στο κοινό.

https://www.instagram.com/p/C8dApVro8pt/