Το νέο όνομα της Suri Cruise είναι αφιερώμενο στη μαμά της Katie Holmes

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο όνομα της Suri Cruise είναι αφιερώμενο στη μαμά της Katie Holmes
AP2007

Suri Noelle θα λέγεται από εδώ και μπρος η 18χρονη κόρη των Tom Cruise και Katie Holmes.

Νέα εποχή ξεκίνησε για την 18χρονη πια Suri Cruise, η οποία έχοντας κλείσει πια 18 χρόνια ζωής, αποφάσισε από την αποφοίτησή της ακόμα να αφήσει στο παρελθόν το επώνυμο του πατέρα της και να συστηθεί ως Suri Noelle.

Και δεν πέταξε απλά το επώνυμο του Tom, αλλά επέλεξε το μεσαίο όνομα της μητέρας της, Katie Holmes ως επώνυμό της από εδώ και μπρος.

Το νέο επώνυμο η Suri το χρησιμοποίησε και στην τελετή αποφοίτησης στο σχολείο Fiorello H. LaGuardia που ειδικεύεται στη μουσική και στις τέχνες και ο κόσμος το γνωρίζεις ως σχολείο της Δόξας.

Ακόμα πάντως και σε παραστάσεις στο σχολείο, όπως το musical με την οικογένεια Addams, η Suri είχε προτιμήσει να συμμετάσχει ως Noelle.

Πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά στην Page Six:

«Η Suri θέλει να δείξει την αγάπη προς την μητέρα της χρησιμοποιώντας το μεσαίο όνομά της», ενώ όπως κατέληξε η πηγή, η Suri επιθυμεί να γίνει λίγο πιο ανεξάρτητη και να διεκδικήσει όσα θέλει βρίσκοντας τη δική της ταυτότητα.

Το νέο όνομα θα την βοηθήσει και κόντρα στους παπαράτσι, ειδικά στο πανεπιστήμιο, οι οποίοι ειδικά το τελευταίο διάστημα την κυνηγούν. Αφορμή είναι το νέο αγόρι της Suri, με το οποίο αποφοίτησαν παρέα!

Καμία επικοινωνία ανάμεσα σε Suri και Tom:

Η Page Six επιβεβαίωσε τον Μάρτιο του 2023 πως ο Cruise δεν έχει καμία επικοινωνία με την κόρη του και δεν αποτελεί κομμάτι της ζωής της με κανένα τρόπο.

Μάλιστα, με την ενηλικίωση της φαίνεται ότι ακόμα και οι τελευταίοι «υποχρεωτικοί» δεσμοί τους θα χαθούν, αφού ο ηθοποιός με την ενηλικίωση της δεν χρειάζεται να καταβάλει πια διατροφή για εκείνη, η οποία μέχρι σήμερα ανερχόταν στα 400.000 δολάρια ετησίως.Tόσο εκείνη όσο και η μητέρα της δεν επιθυμούν να έχουν καμία επαφή με τον πρωταγωνιστή του «Mission Impossible».

«Η Suri δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της και ακόμη και αν τηλεφωνούσε, δεν θα απαντούσε. Δεν υπάρχει για την Katie ή τη Suri, η κόρη του δεν θέλει να βασίζεται σε αυτόν για τίποτα».

https://www.instagram.com/p/COp5zXonlSp/

«Η Suri δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της και ακόμη και αν τηλεφωνούσε, δεν θα απαντούσε», δήλωσε μια πηγή στη DailyMail.com. Η ίδια πηγή στη συνέχεια πρόσθεσε «Δεν υπάρχει για την Katie ή τη Suri, η κόρη του δεν θέλει να βασίζεται σε αυτόν για τίποτα».

Ο λόγος για τον οποίο η σχέση του Tom Cruise με την κόρη του είναι -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ψυχρή δεν έχει διευκρινιστεί σε απόλυτο βαθμό. Πολλά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι ενώ ο ηθοποιός μπορούσε να τη βλέπει κάποιες ημέρες τον χρόνο, δεν το έκανε, επικαλούμενος το φορτωμένου του πρόγραμμα και τα γυρίσματα ταινιών. Σύμφωνα με μία θεωρία, όμως, ο ηθοποιός δεν έβλεπε την κόρη του επειδή δεν το επέτρεπε η Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Στην ημέρα αποφοίτησης της κόρης του πάντως, ο Cruise εθεάθη να διασκεδάζει στη συναυλία της Taylor Swift στο Λονδίνο.

Από τη μεριά της, αναφερόμενη στην κόρη της, η Katie Holmes είχε χαρακτηριστικά πει:

«Είμαι ευλογημένη που έχω μια τόσο ξεχωριστή κόρη, το να είμαι μαμά της είναι δώρο και προτέρημα, Δουλεύω σκληρά για να μεγαλώσω τη μικρή μου όπως με μεγάλωσαν και οι γονείς μου, το πιο σημαντικό για εμένα είναι εκείνη να γνωρίζει πόσο περήφανη με κάνει καθημερινά με τα κατορθώματά της».